Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- JavierPortillo
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Bogati Isusa jeste dosadni, nije prosla jos nijedna stranica na ovoj temi od sezone 2008-09 a da se sudija nije spomenuo na svakoj od njih. Sad kad culesi pocnu ponovo protiv Malage sa istom pricom samo ih ignorirajte, dodije vise BTJ.
Benzema prekosutra pocinje utakmicu prema najavama AS-a, bilo je vala i vrijeme. Snimljen opet nekakav motivirajuci video pred utakmicu sa CSKA. Za ocekivati je ponovo ogromnu podrsku sa tribina kakva uvijek bude u utakmicama Lige prvaka.
http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/ ... as_tu_.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Benzema prekosutra pocinje utakmicu prema najavama AS-a, bilo je vala i vrijeme. Snimljen opet nekakav motivirajuci video pred utakmicu sa CSKA. Za ocekivati je ponovo ogromnu podrsku sa tribina kakva uvijek bude u utakmicama Lige prvaka.
http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/ ... as_tu_.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
"Preferiram poraz u odnosu na pobjedu sa golom iz penala" - Marcelo Bielsa
JavierPortillo je napisao/la:Bogati Isusa jeste dosadni, nije prosla jos nijedna stranica na ovoj temi od sezone 2008-09 a da se sudija nije spomenuo na svakoj od njih. Sad kad culesi pocnu ponovo protiv Malage sa istom pricom samo ih ignorirajte, dodije vise BTJ.

dobro je sto je Benzema spreman,nadam se da ce uskoro na teren i DiMaria

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Juegas tú
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Znaci odgovor je jasan : No fue penalty ..rio_Ferdy88 je napisao/la:Juegas tú
[youtube][/youtube]
![]()

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
El cabezazo de Zidane a Materazzi hecho puro arte

La Obses10n

La Obses10n

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
I dodaj jos da ce biti penal i crveni to su ti odlicne kvote, zajedno oko 10 kvota, sudije silje za nas zestoko, citas li uopste sta pisu ovi f(b)arsovci...oni su odlicni prognozeriLenBias je napisao/la:kec na hendikepu, ronaldo i gonzalo zabijaju, lagane pare uzet

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
- anonymousHD
- Kontakt:
Golmani: Iker Casillas, Adan i Mejias
Odbrana: Arbeloa, Ramos, Pepe, Varane, Albiol i Marcelo
Vezni red: Sahin, Diarra, Khedira, Granero, Ozil, Alonso i Kaka
Napad: Cristiano Ronaldo, Higuain i Benzema
Mourinho izostavio Callejon. Ne znam jel neko sad pratio intervju, ali i Ronaldo je rekao da će Mourinho ostati u Realu i iduću sezonu...
Odbrana: Arbeloa, Ramos, Pepe, Varane, Albiol i Marcelo
Vezni red: Sahin, Diarra, Khedira, Granero, Ozil, Alonso i Kaka
Napad: Cristiano Ronaldo, Higuain i Benzema
Mourinho izostavio Callejon. Ne znam jel neko sad pratio intervju, ali i Ronaldo je rekao da će Mourinho ostati u Realu i iduću sezonu...

Kaze Jose da ce krenuti s 3 napadaca,uz zatrazenu podrsku gdje navijaci obicno budu inspirisani u nocima Lige prvaka Rusi padaju do 10 minute .
nece znati hodati po normalnoj travi
mada ocekujem ipak da pocne s jednim napadacem(i Ronaldo) a s Kakom + Ozilom iza istih.
u svakom slucaju prolaz nece doci u pitanje,Jose je tu
nece znati hodati po normalnoj travi

mada ocekujem ipak da pocne s jednim napadacem(i Ronaldo) a s Kakom + Ozilom iza istih.
u svakom slucaju prolaz nece doci u pitanje,Jose je tu

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Okupljanje navijaca Real Madrida u BiH u narednom peridu??? Kada mogu separatisti, zasto ne bi i najtrofejniji evropski klub.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
http://sportsport.ba/ino_fudbal/ronaldo ... real/76512" onclick="window.open(this.href);return false;
Kapiten? wtf?Još nije poznato hoće li portugalski stručnjak Jose Mourinho ostati na klupi Real Madrida, ali Cristiano Ronaldo je uvjeren da hoće.
Unatoč tome što je Real vodeća momčad Primere sa deset bodova prednosti nad Barcelonom, mnogi Mourinhu zamjere što ne može skinuti skalp Kataloncima. Spominjao se njegov povratak na Otok, u Chelsea...
"Siguran sam, Jose ostaje s nama i nareden sezone", kazao je Mourinhov sunarodnjak i kapiten Reala Cristiano Ronaldo, dodavši:
"Sretan sam u Madridu. Čudnovat je osjećaj po kojem stalno naučim nešto novo u danom provedenom Realu. I igrački rastem iz utakmice u utakmicu. Stalno sam željan dokazivanja u Realu. Na kraja krajeva, nismo biti Mourinho i ja. Bitan je samo Real".
otkuda to ? i ja bas gledam 

- tyler durden
- Kontakt:
upitajte ovog smotu sto je pisao tekst na ssfirst je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/ronaldo ... real/76512Kapiten? wtf?Još nije poznato hoće li portugalski stručnjak Jose Mourinho ostati na klupi Real Madrida, ali Cristiano Ronaldo je uvjeren da hoće.
Unatoč tome što je Real vodeća momčad Primere sa deset bodova prednosti nad Barcelonom, mnogi Mourinhu zamjere što ne može skinuti skalp Kataloncima. Spominjao se njegov povratak na Otok, u Chelsea...
"Siguran sam, Jose ostaje s nama i nareden sezone", kazao je Mourinhov sunarodnjak i kapiten Reala Cristiano Ronaldo, dodavši:
"Sretan sam u Madridu. Čudnovat je osjećaj po kojem stalno naučim nešto novo u danom provedenom Realu. I igrački rastem iz utakmice u utakmicu. Stalno sam željan dokazivanja u Realu. Na kraja krajeva, nismo biti Mourinho i ja. Bitan je samo Real".

Skoric. Ja sam mislio da on baca drkicu na Real opcenito, kada ono izgleda samo na Ronalda 

Don't hate what you don't understand.
Nista novo,stalno grijese 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
Kako je fino vidjeti njega ponovo u pogonu
)
http://realmadrid.ba/component/k2/item/ ... eliko-u-lp" onclick="window.open(this.href);return false;

http://realmadrid.ba/component/k2/item/ ... eliko-u-lp" onclick="window.open(this.href);return false;
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Igra li sutra Benzema od prve sta mislite ???
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- raul-zakon
- Kontakt:
Teško, mada bih ga ja volio vidjeti...Baja_Zvjerka je napisao/la:Igra li sutra Benzema od prve sta mislite ???
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
sutra abd novi domaci zadatak
fina osmica bez primljenog gola 

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Sve osim nase pobjede veceras od 3 gola razlike ce biti senzacija!
Znaci veceras Ronaldo 3 gola,Pipita 1 Ozil 1
Znaci veceras Ronaldo 3 gola,Pipita 1 Ozil 1

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.