RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Mi smo sami sebi najgori. Ljudi spustite malo lopticu na zemlju. Nije to toliko crno.
Nama je samo krivo sto je Ibro otisao jer smo ga svi zavoljeli i covjek je bio na svome mijestu.
Mene samo zanima ko sada dolazi. Nemojte da nas mahalske price i **** majki dovede da i ovo sto smo do sada uradili sve popisamo. Shvatite da je vrijeme takvo da jedan ili dva covjeka obavljaju sve. Nemojmo jos da izgubimo i ovo malo sto smo sagradili.
Sami smo sebi najgori uvijek bili. Nemojte da se svadjamo vec daj da se malo suzbiju redovi.
Vec sam rekao prezalit cu ja Ibru samo neka dovedu nekoga normalnoga i da se radi i da nema problema u ekipi kao i u klubu.
Nama je samo krivo sto je Ibro otisao jer smo ga svi zavoljeli i covjek je bio na svome mijestu.
Mene samo zanima ko sada dolazi. Nemojte da nas mahalske price i **** majki dovede da i ovo sto smo do sada uradili sve popisamo. Shvatite da je vrijeme takvo da jedan ili dva covjeka obavljaju sve. Nemojmo jos da izgubimo i ovo malo sto smo sagradili.
Sami smo sebi najgori uvijek bili. Nemojte da se svadjamo vec daj da se malo suzbiju redovi.
Vec sam rekao prezalit cu ja Ibru samo neka dovedu nekoga normalnoga i da se radi i da nema problema u ekipi kao i u klubu.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Moj Adma i ja sam za tu soluciju ali cim spomenes nekoga ko je posten i sposoban javi se prekoatlantskookeanski pametnjakovic koji je zadnju utakmicu Veleza uzivo pogledao kao dvogodisnjak iz kolica prije rataAdma je napisao/la:Mi smo sami sebi najgori. Ljudi spustite malo lopticu na zemlju. Nije to toliko crno.
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- el-fighter
- Kontakt:
Znaci ima sanseemil02in je napisao/la:Bilo bi dobro,al' bojim se da je ta mogućnost ista kao kad kupiš bingo listić i čekaš džek pot.Rolex312 je napisao/la:Dusko Bajevic.![]()

A stvarno bi bilo vrijeme da se neka legenda Veleza vrati u klub. Ja mislim da bi u tom slucaju za 2-3 sezone istamburali ovu ligu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Zar ova uprava koja je smanjila Veležov dug, ojačala igrački kadar, uozbiljila klub, nije sposobna ?......NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Moj Adma i ja sam za tu soluciju ali cim spomenes nekoga ko je posten i sposoban javi se prekoatlantskookeanski pametnjakovic koji je zadnju utakmicu Veleza uzivo pogledao kao dvogodisnjak iz kolica prije rataAdma je napisao/la:Mi smo sami sebi najgori. Ljudi spustite malo lopticu na zemlju. Nije to toliko crno.
Men' se bogami čini da je ovdje u pitanju politčka igranka, odnosno preljevanje sukoba SDA-SDP i na Velež.
Al haj, vidjećemo, nemoj da sami sebe unaprijed otpisujemo.
Slušaj malo jutros raju u gradu, joj kola količina pesimizma......puffff
Hahahahaael-fighter je napisao/la:Znaci ima sanseemil02in je napisao/la:Bilo bi dobro,al' bojim se da je ta mogućnost ista kao kad kupiš bingo listić i čekaš džek pot.Rolex312 je napisao/la:Dusko Bajevic.![]()
![]()
A stvarno bi bilo vrijeme da se neka legenda Veleza vrati u klub. Ja mislim da bi u tom slucaju za 2-3 sezone istamburali ovu ligu.

Salu na stranu, nebih da ikoga branim ali taj dug koji spominjete je stvoren ponajvise radi tribine koja je izgradjena a bez koje nebi mogli uci u PL sigurno.
Zadnja izmjena: anel81m, dana/u 30 sep 2013, 12:29, ukupno mijenjano 1 put.
Evo svaki dan citam sta raja pisu i drago mi je citati o voljenom klubu . Do sada se nisam javljao i pisao al mislim da je stvarno dosta ovih nekakvih prepucavanja . Ja sam bio ovdje al mi nepand anapamet da ista kazem bilo kojem nvijacu Veleza ma gdje se on nalzijao a kamoli da ga omaovazavam. Ja koliko znam a znam mozda malo vise nego pastrmka da je dijaspora poslala pare za semafor , da je dijaspora kupila autobus i da svake godine dolaze pare za nas jedini klub najvise iz te takozvane dijaspore. Nesto nevidzoh da su se nasi razgulili oko mnogih ulaganja u nasu svetinju. Sta bola Đubur. Sta se pravite svi mahniti i pricate ko da je on svetac. Ko je ostavio pola miliona duga i kredita nije moja majka ,nego Ahmet koga vi dizete u zvijezede zato sto je organizovao putovanja navijacima . Jeste li se zaptitali od kojih para. Da nije iz svoga djepa.Ma ja. Ja samo neznam sto ovo radite sto pljujete NN koji je stvarno pomogao nasem Velezu. Otkako je on ovdje ja samo vidim napredak ,od trebine za navijace gostujuce do asvaltiranja oko stadiona do kabina za novinare.Da to nismo mi navijaci skupili i napravili jesmo al u k,
Sta bola IBRO , ko je doveo toga istoga ibru da bude trener. Jel on rekao da ce biti samo do kraja sezone i da je njemu cilj da preuzme omladinski pogon. Otisao Ibro pa sta mozda ce doci neko drugi bolji . Vi svi dobro znate da su bile odrjesene ruke treneru da dovede igrace. Sto neuze Torlaka ,Osmanagica ,Kajkuta ili onoga decka sto je igrao broj 10 za Zvijezdu ,a ja znam sigurno da je mogao i rekao da mu ne trebaju da ima sve sto mu treba. Jel mozda zao sto bi neki od ovih igraca bili mirzi konkurencija pa nebi mogao igrati il je nesto drugo to neznam . Uostalom nemogu vise da se sjetim svega ali evo vi me razuvjerite da nije tako i ja necu vise nikada otici na utakmicu a svaku sam na stadionu. POZDRAV ZA ISTINSKE RODZENE
Sta bola IBRO , ko je doveo toga istoga ibru da bude trener. Jel on rekao da ce biti samo do kraja sezone i da je njemu cilj da preuzme omladinski pogon. Otisao Ibro pa sta mozda ce doci neko drugi bolji . Vi svi dobro znate da su bile odrjesene ruke treneru da dovede igrace. Sto neuze Torlaka ,Osmanagica ,Kajkuta ili onoga decka sto je igrao broj 10 za Zvijezdu ,a ja znam sigurno da je mogao i rekao da mu ne trebaju da ima sve sto mu treba. Jel mozda zao sto bi neki od ovih igraca bili mirzi konkurencija pa nebi mogao igrati il je nesto drugo to neznam . Uostalom nemogu vise da se sjetim svega ali evo vi me razuvjerite da nije tako i ja necu vise nikada otici na utakmicu a svaku sam na stadionu. POZDRAV ZA ISTINSKE RODZENE
Kao sto rekoh treba lopticu spustiti i sacekati malo. Dvije pobjede i dobar trener svi cemo mi zaboraviti Ibru.
Dosta je toga uradjeno da se na kraju sve raspane. To nesmijemo dozvoliti. Nama trebaju svi sposobni ljudi i oni koji zele da pomognu.
Igracima treba podrska a sigurno i upravi. Tana dao ostavku. Neka je siguran sam da ima neko ko je sposobniji. Ibro na zalost nije vise tu boze moj idemo dalje.
Meni je najvaznije da ne bude raspad sistema kao sto smo do sada mnogo puta to vidjeli.
Bez obzira ko isao ili ko dolazio klub nesmije ispastati.
A mahala puhhhh. Nije se rodio ko je usta Mostaru zacepio
.
Uprava ne treba da se uopste obazire na mahalske price. Ako rade svoj posao kako treba neka istraju u tome i sigurno da ce rezultat doci.
Dosta je toga uradjeno da se na kraju sve raspane. To nesmijemo dozvoliti. Nama trebaju svi sposobni ljudi i oni koji zele da pomognu.
Igracima treba podrska a sigurno i upravi. Tana dao ostavku. Neka je siguran sam da ima neko ko je sposobniji. Ibro na zalost nije vise tu boze moj idemo dalje.
Meni je najvaznije da ne bude raspad sistema kao sto smo do sada mnogo puta to vidjeli.
Bez obzira ko isao ili ko dolazio klub nesmije ispastati.
A mahala puhhhh. Nije se rodio ko je usta Mostaru zacepio

Uprava ne treba da se uopste obazire na mahalske price. Ako rade svoj posao kako treba neka istraju u tome i sigurno da ce rezultat doci.
-
- Kontakt:
U ovoj sedmici raspisaćemo konkurs za direktora Veleža
U jeku prvenstva, došlo je do previranja u Veležu, koje su rezultirale sporazumnim raskidom ugovora sa šefom stručnog štaba Ibrom Rahimićem i neopozivom ostavkom direktora Sedina Tanovića.
nova sloboda
U jeku prvenstva, došlo je do previranja u Veležu, koje su rezultirale sporazumnim raskidom ugovora sa šefom stručnog štaba Ibrom Rahimićem i neopozivom ostavkom direktora Sedina Tanovića.
nova sloboda
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
@Duh svaka cast raji iz dijaspore sto su kupili autobus i semafor ali sta bi trebali sada tapsat ih po ledjima sto su dali po 50 dolara a plata im 6000. Pomagali smo i mi odavde i ne pisi nebuloze. Dao je M.H. iz cernice ko oni svi zajedno. Ako si mostarac i znas o kome govorim skontat ces me. Kazem jos jednom svaka cast dijaspori ali koliko mogu pomoc ovo do sada je kikiriki
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Ma negovorim ja koliko su mogli i jesu li mogli vise . Ja samo znam da su to uradili . A naravno da znam . Ja smo kazem da treba spustiti loptu i da netreba nikoga vrijedzati . Svakome ko je pomogao onasem jedinom VELIKA HVALA . Jel sada radi IBRE ILI TANE TREBA DA SE SVE OVO RAZVALI.Pa ljudi nismo nikada bili u boljoj situaciji nego ove godine . Sta sad treba svi da odu koji doprinose svetinji da bi dosli ovi sto su do sada bili i opet da nes unazade i uvale u dugove . Jer ovo kako vi reaguje i kako pisete (pojedinci ) bola vodi raspadu sistema . Zaboravimo i IBRU i sve ostale daj da se dovede dobar trener i da idemo dalje.Izmedju ostaloga neznam jesi li znao da je u Maju iduce godine trebao poceti da se gradi stadion u sjevernom a da je ovo u vrapcicima trebao biti trening centar za prvi tim i omladinsku skolu. Da su tu trebale biti napraljene sobe za spavanje igraca koji su sa strane da se nemoraju placati smjestaj po radu. Sve je islo ka ideali jel to sada treba razvaliti i dovesti neke ljude od prija da oni nam po kozna koji puj j ...-. majku
duh je napisao/la:Ma negovorim ja koliko su mogli i jesu li mogli vise . Ja samo znam da su to uradili . A naravno da znam . Ja smo kazem da treba spustiti loptu i da netreba nikoga vrijedzati . Svakome ko je pomogao onasem jedinom VELIKA HVALA . Jel sada radi IBRE ILI TANE TREBA DA SE SVE OVO RAZVALI.Pa ljudi nismo nikada bili u boljoj situaciji nego ove godine . Sta sad treba svi da odu koji doprinose svetinji da bi dosli ovi sto su do sada bili i opet da nes unazade i uvale u dugove . Jer ovo kako vi reaguje i kako pisete (pojedinci ) bola vodi raspadu sistema . Zaboravimo i IBRU i sve ostale daj da se dovede dobar trener i da idemo dalje.Izmedju ostaloga neznam jesi li znao da je u Maju iduce godine trebao poceti da se gradi stadion u sjevernom a da je ovo u vrapcicima trebao biti trening centar za prvi tim i omladinsku skolu. Da su tu trebale biti napraljene sobe za spavanje igraca koji su sa strane da se nemoraju placati smjestaj po radu. Sve je islo ka ideali jel to sada treba razvaliti i dovesti neke ljude od prija da oni nam po kozna koji puj j ...-. majku
Nisam zelio da iznosim te informacije ali eto vec kada si spomenuo mogu samo ovo da potvrdim oko stadiona. Izvor mi je jako blizak ljudima koji rade na tome zato kazem ljudi malo lopticu dole i nemojte da otijeramo neke ljude koji su trenutno oko Veleza. O funkciama i trenerima mozemo pricati ali nemojte da se spominju majke i da se otijeraju izvori finansija.
To sam ja već pisao,više ja pozitivnih stvari,al' one negativne imaju bolji publicitet.Jer nije u interesu nekome da Velež bude jak i stabilan.Malo se ljudi smirite,pa počeli smo se između sebe svađati po forumu jel' to što nam treba?duh je napisao/la:Ma negovorim ja koliko su mogli i jesu li mogli vise . Ja samo znam da su to uradili . A naravno da znam . Ja smo kazem da treba spustiti loptu i da netreba nikoga vrijedzati . Svakome ko je pomogao onasem jedinom VELIKA HVALA . Jel sada radi IBRE ILI TANE TREBA DA SE SVE OVO RAZVALI.Pa ljudi nismo nikada bili u boljoj situaciji nego ove godine . Sta sad treba svi da odu koji doprinose svetinji da bi dosli ovi sto su do sada bili i opet da nes unazade i uvale u dugove . Jer ovo kako vi reaguje i kako pisete (pojedinci ) bola vodi raspadu sistema . Zaboravimo i IBRU i sve ostale daj da se dovede dobar trener i da idemo dalje.Izmedju ostaloga neznam jesi li znao da je u Maju iduce godine trebao poceti da se gradi stadion u sjevernom a da je ovo u vrapcicima trebao biti trening centar za prvi tim i omladinsku skolu. Da su tu trebale biti napraljene sobe za spavanje igraca koji su sa strane da se nemoraju placati smjestaj po radu. Sve je islo ka ideali jel to sada treba razvaliti i dovesti neke ljude od prija da oni nam po kozna koji puj j ...-. majku
Otišao je Ibro,neka je,otišao Tana neka je hajmo dalje imamo dobre temelje i sada treba samo nastaviti i uprava i navijači.Svi mi volimo Velež i zato ne dopustimo da se dušmani smiju kako se prepiremo međusobno.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Slazem se da nema potrebe da se svadjamo izmedju sebe niti mi je to bila namjera. Meni je svaki djavo brat bio on s aljaske japana ili donje mahale ali nemogu one pesimisticne tipa ispast cemo u drugu ligu ako ode ovaj ili onaj. Ja cu stat na loptu i dajte da pisemo o pozitivnim stvarima kojih je vise nego negativnih. Evo duh je naveo gradnju stadiona u Sjevernom. Hajmo se svi ustat i podrzat taj projekat. Bili smo slozni na dnu a kakvo je stanje sada mozemo razvaljivat. Pozdrav za svu crvenu bracu uz nasu staru mostarsku MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
To majstore svaka ti cast. Pustimo negativne stvari. Daj da vidimo sta je dobra uradzeno i kako to jos vise unaprijediti . Nije Velez ni Ibro ni Tana nego svi mi . Nemoj vise da nazadujemo majke vam . LJUDI MIJI NISAM SE LJEPSE OSJECAO IMA 20 GODINA NEGO POSLIJE UTAKMICE SA BORCEM. Majke mi migli su se svi sratri pomeni eto kakav sam bio dobar. Nas prblem (mentalitet ) je da vidimo sve negativno , a ono kamaru pozitivnih stvari zaboraljamo . LJUDI VELEZ SE NE VOLI SA VELEZOM SE RADZA ZIVI I UMIRE . U ovo ogavno vrijeme u kojem zivimo i koje prolazi nas gradi i raja vjerujte da nam je neophono vise utakmica kao sa borcem da malo dahnemo dusom
-
- Kontakt:
Jesi to naucio da se sisa muskarcima u zatvoru, kad si bio manja raja?NeretvanskaPastrmka je napisao/la:MostaracVelezovac je napisao/la:Ja bola, cuj Pasha.![]()
More li Luster za direktora?![]()
Kad si ti pobjegao iz drzave i ostavio je na cjedilu taj isti Pasha je ostao u njoj. Kad si ti prije nekoliko godina dok cistio vnago po americkim wc-ima taj Pasha je s nama isao na svako gostovanje u drugoj ligi i ucestvovao u vracanju u Pl. Ratni dezerteru mene ne zanima necija politicka partija,ne zanima me u kojoj je stranci,zanima me sposobnost. Ti i takvi ste nas i doveli na ove grane pusenjem qrca svakom novom politicaru koji dodje na malo vlasti. Ti bola pojma nemas,ti koji ne razlikujes Anija Hebibovica i Dinu Hajdarevica![]()
i ti si nasao pametovat a neznas ni koji igraci igraju za Velez. Idi bolan zavezi maramu oko glave,obuci dres 76-ersa spusti tole ispod zicegu i slusaj 50 cent dok zvrnjas KFC. Ti si nam juce prvi dosao s pricom da cemo u 2 ligu odlaskom tane i nn. Kupi avionsku kartu i dodji pa im ga posisaj dobro yebali te oni u usta koj vole primat qrac svakog novog politicara. Velez je RSD klub normalnih gradjana i draze nam je ispas nego biti talac i politicka kurava. Ja cu ic na utakmice dok sam ziv a ti dezerteru malo se informisi ko ti igra za klub da nebi opet pomjesao dinu i anija i osramotio se kao svaki put. Forza Velez
Naucio na sopstvenom primjeru ili?
Drugo, fino sam ti reko, od mene odmakni. Ja i ti nemamo nista zajednicko.
A trece, lazes onoliko koliko si bezobrazan. Postovi stoje iza da se svak uvijeri u tvoje lazi i sta sam rekao o Tani i NNu a i o igracima, a nije ti prvi put da potvaras. Poznat si po tome. Na kraju krajeva, da si vjerodostojan ne bi se hvalio zatvorom.
I cetvrto, vidjeli smo ko lize pakas politicarima kad se sprema "Pashi" da uzme Velez.
Bas me zanima hoces i ti bit tu "do kraja zivota" ili do novih izbora ko i on.
Po ko zna koji put, ali evo opet da ti kazem, s tobom nemam nista zajednicko (hvala Bogu) pa se meni ne obracaj a necu ni ja tebi. A za sisanje, otidji do one velike zgrade za ogromnim zidom i bodljikavom zicom da te dirnu sjecanja "normalni gradjanine".
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Nemojte ljudi molim vas tu pricu o dijaspori.Ovo malo što nas ima još se trebamo među sobom svađat jeli?Eto nemamo dovoljno dušmana.
Kažem, nebranim Džubura, ali od kojih se para napravila centralna tribina?Morao se kredit dignut jer je Velež bio u drugoj ligi i nije se imalo para.E sad, jeli skupljao poene za stranku jest, ali sad više nije u stranci i sa te strane nevidim neki problem.Volio bi da se ova situacija smiri, valjalo bi da dovedu neku legendu u klub umjesto Tane i da dovedu dobrog trenera.Kodro bi bio dobro riješenje, nije upoznat sa našim fudbalom ali bi žrtvovali ovu sezonu da se pripremimo za iduću, mada male su šanse.
Kažem, nebranim Džubura, ali od kojih se para napravila centralna tribina?Morao se kredit dignut jer je Velež bio u drugoj ligi i nije se imalo para.E sad, jeli skupljao poene za stranku jest, ali sad više nije u stranci i sa te strane nevidim neki problem.Volio bi da se ova situacija smiri, valjalo bi da dovedu neku legendu u klub umjesto Tane i da dovedu dobrog trenera.Kodro bi bio dobro riješenje, nije upoznat sa našim fudbalom ali bi žrtvovali ovu sezonu da se pripremimo za iduću, mada male su šanse.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Obecao sam ovom finom momku pod nickom duh da cu stati na loptu i da cu se pridrzavati samo pozitivnih tema jer nema potrebe za raspravama s nekim ko navija za klub a nezna ko igra u njemu. Ziv i zdrav bio
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Smirite malo raja,nije ovo bas fino viditi da se ovako pise po temi najdrazeg kluba.Ako imate sta reci jedno drugom ima PP,nemojte da svak cita ovo sranja.
Sto se tice situacije,ja bi zamolio da se saceka da se vidi ko ce doci za trenera i direktora pa ce mo onda komentarisati ,do tada puna i bezrezervna podrska klubu
Mi smo jos u gornjem dijelu tabele sa solidnim bodovima i sa 3 vezane pobjede(2 kuci i jedna na strani moze nas baciti opet u sami vrh,a ima i kup da se igra. )Eto otso je Tana na zahtijev vecine raje,(znaci uspjeli su navijaci da ga otjeraju),znaci ide se po planu zato dajmo malo se kontrolirati,ne.
IDEMOOOOOOOOOO RODJENIIIIIIIIIIIIII

Sto se tice situacije,ja bi zamolio da se saceka da se vidi ko ce doci za trenera i direktora pa ce mo onda komentarisati ,do tada puna i bezrezervna podrska klubu

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Ma normala djakro Idemo Rodjeni samo Forzarodjak je napisao/la:Smirite malo raja,nije ovo bas fino viditi da se ovako pise po temi najdrazeg kluba.Ako imate sta reci jedno drugom ima PP,nemojte da svak cita ovo sranja.![]()
Sto se tice situacije,ja bi zamolio da se saceka da se vidi ko ce doci za trenera i direktora pa ce mo onda komentarisati ,do tada puna i bezrezervna podrska klubuMi smo jos u gornjem dijelu tabele sa solidnim bodovima i sa 3 vezane pobjede(2 kuci i jedna na strani moze nas baciti opet u sami vrh,a ima i kup da se igra. )Eto otso je Tana na zahtijev vecine raje,(znaci uspjeli su navijaci da ga otjeraju),znaci ide se po planu zato dajmo malo se kontrolirati,ne.
![]()

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
-
- Kontakt:
RAja moja fina u i oko Mostara.....Hajmo se fino sastat mi stariji i ovi mlađi napraviti jedno druženje i dignut se svi zajedno jer ovo su prelomni trenitci ili ce sve pasti u vodu ili cemo biti stabilan klub,Žalosno bi bilo sto ova uprava radi godinama se srusi preko noci.Molim vas UJEDINIMO SE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.