e jeste se vala napatili.. zakukali jednu tekmu i to ligu prvaka*p!p!t@* je napisao/la:Mi patili prošle sezone zbog sudijskih odluka, vi ove ...
Ko će sljedeće ?

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
e jeste se vala napatili.. zakukali jednu tekmu i to ligu prvaka*p!p!t@* je napisao/la:Mi patili prošle sezone zbog sudijskih odluka, vi ove ...
Ko će sljedeće ?
Kod: Označi sve
J.Mourinho: "Benzema i Higuain su dva najbolja napadača na svijetu,i ne želim u svojoj ekipi nikoga drugog osim tog dvojca
Ja se ne sjećam,a gledao sam svih 38 kola i te sezone ,Naile mislim da je objektivnost dobra stvar al ovdje griješiš i to debelo sudije i Madrid nisu na istoj frekvenciji godinama-koja ekipa u ovoj sezoni nema ni jedan (1) crveni karton?Nail for Real je napisao/la:Zalosno je sto se svake sezone silji za vodecu ekipu u Primeri. Ove sezone drasticno smo potmognuti, Barcelona isto u posljednjih par sezona, a sjeticete se da smo isto dobijali pomoc u onoj ludoj sezoni, pa i u onoj poslije. Sramota za fudbal.
Iako sam misljenja da Real zasluzuje prvo mjesto, uporedjujuci igre oba tima u Primeri, ali nikako ne bi trebalo da ima ovoliku bodovnu prednost.
Slazem se u vecini s tobom samo ja mislim da crveni kartoni i nisu bas mjerilo kod Barce jer u svakoj tekmi imaju posjed od 70%,i realno ne igraju bas grubo tj rijetko kad su oni ti koji "ganjaju" protivnike.madridist je napisao/la:Ja se ne sjećam,a gledao sam svih 38 kola i te sezone ,Naile mislim da je objektivnost dobra stvar al ovdje griješiš i to debelo sudije i Madrid nisu na istoj frekvenciji godinama-koja ekipa u ovoj sezoni nema ni jedan (1) crveni karton?Nail for Real je napisao/la:Zalosno je sto se svake sezone silji za vodecu ekipu u Primeri. Ove sezone drasticno smo potmognuti, Barcelona isto u posljednjih par sezona, a sjeticete se da smo isto dobijali pomoc u onoj ludoj sezoni, pa i u onoj poslije. Sramota za fudbal.
Iako sam misljenja da Real zasluzuje prvo mjesto, uporedjujuci igre oba tima u Primeri, ali nikako ne bi trebalo da ima ovoliku bodovnu prednost.
Sudije nemaju veze sa ovih +10 mada vjerujem da na forumu ima podosta secesionista(španjolskih) koji se ne bi složili . Ali neka ,poštujem tvoje mišljenje mada se ne slažemo oko ovoga.
LenBias je napisao/la:Ako ces tako pisati bolje da nisi ni dolazio.![]()
Devil
Pa usao je protiv Betisa ebo ga jaFeco je napisao/la:Hoceli benz nastupiti,msm. hoceli biti spreman ? imal kakvih inf. ?
hahah ma znam da je usao,al ne nadjo nigde jel se 100 :% oporavio ,pa zatoRaul_64 je napisao/la:Pa usao je protiv Betisa ebo ga jaFeco je napisao/la:Hoceli benz nastupiti,msm. hoceli biti spreman ? imal kakvih inf. ?
bit ce spreman,vjerovatno s klupe nema,potrebe remetit ovaj sastav al ako zatreba tu je.
Ko li je tebe slagao da to smes da radis da mi je samo znati.LenBias je napisao/la:LenBias je napisao/la:Ako ces tako pisati bolje da nisi ni dolazio.![]()
Devil
pisem tako na temi reala, ne pisem na temu barselone, medju "svojima" imam valjda pravo da pisem kako hocu vezano za ostale klubove, sta to tebe toliko dira?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.