Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

fera
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la fera » 24 jan 2011, 12:45

polga je napisao/la:
reds je napisao/la:Šta će nam Adam ?

Koliko pročita'h navodno ćemo ga platiti 7 miliona € :shock: .

Ne vrijedi on tih para bolje povećati ponudu za Suareza (ukoliko uopšte postoji).
Vjeruj da je Adam malo slabija verzija Xabija. Dakle, idu ga dugi pasovi, nema toliko los sut, i bio bi nasa veza izmedu defanzivnog veznog (Lucas/Poulsen) i ofanzivnog veznog (Gerrard).

U Blackpoolu igra u toj formaciji 4-3-3, kao jedan od one trojice, i s obzirom na novi sistem Kennya, tu ne bi bilo problema.

Sto se tice cijene, ja ga licno ne bih platio vise od 8 miliona. Dakle, dotle bih najvise isao. Zasto? Holloway nije nikakav levat, naprotiv, on zeli kao normalan menadzer izvuci sto je vise moguce za jednog igraca, i da je on prihvatio onu ponudu od 4 miliona, morao bi Rangersu platiti odredeni dio, jer je takav ugovor, i ostalo bi mu 3 miliona da pronade pravu zamjenu za svog najboljeg igraca, i kapitena tima.

U potpunosti ga razumijem, i ja bih trazio sto je vise moguce, jos kada vidim da je Bent placen masno i skupo, pa kud ces dalje, iako nemam nista protiv tog napadaca.

Da zakljucim, ako bi Blackpool prihvatio negdje 7-7.5 miliona funti, to bi se smatrao odlicnim poslom za sve tri strane, jer i Adam ima zelju da prede u klub poput Liverpoola.
još jedan jako dobar post.
apsolutno se slazem u vezi adama i mislim da bi nam cak dobro dosao jer treba uvijek imati vecu konkurenciju i širu klupu a to king dobro zna... da je povratak aquilanija imalo realna opcija ja ne bi bio za adama a ovako sto se mene tice vrata su mu otvorena.

meni je sve ovo za suareza pomalo smijesno. al eto ostaje i dalje da se nadamo.
You are someone else I am still right here

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 24 jan 2011, 12:52

Neznam koliko nam je Suarez potreban jer formacija koju trenutno King forsira pokazala se veoma dobrom, vidjet ćemo možda dolaskom Adama dobijemo dodatan kvalitet kojim možemo spasiti sezonu, bar da izborimo Europa Ligu za sljedeću sezonu, uz to povečala bi se konkurencija i vjerujem da bi se svi trudili za poziciju u timu.

A što se tiče Nzogbije, odlično, a vrlo vjerovatno jeftino pojačanje ukoliko se realizuje transfer što je moguće. Samo da se pošalje odgovarajuća ponuda i to bi bilo to. Samo treba gledati taj transfer i s druge strane, šta ćemo s Maxijem, Jovanovićem, Babelom, PACHECOM?! (hoće li onda on dobijati ikakvih šansi da zaigra?). Još sedam dana do kraja prelaznog roka, šta ćemo s krilima? Trebalo bi prodati Maxija Malagi ( :lol: ) što prije, jer oni traže poznate igrače, a da su polovnjaci.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

polga
Kontakt:

Post Postao/la polga » 24 jan 2011, 12:56

Carlo je napisao/la: A što se tiče Nzogbije, odlično, a vrlo vjerovatno jeftino pojačanje ukoliko se realizuje transfer što je moguće.
N'Zogbia bi nas kostao duplo kao Adam, dakle negdje oko 14-15 miliona funti, a to bas nije jeftino. Mogli bi pregovarati o nizoj cijeni, ali dok bi se to rijesilo, vec je kraj januara, i gdje si prispio, nigdje, jer si potrosio vrijeme ne bi li snizio ponudu za N'Zogbiu.

Ali dobar je igrac, rado bih ga prihvatio, veoma prodoran po lijevoj strani, sto nama fali vec jako dugo.
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 24 jan 2011, 13:23

Pa gdje vam je taj Suarez :lol: :mrgreen: . Svaki dan "sutra ce" :lol:
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

gerrard_liverpol
Kontakt:

Post Postao/la gerrard_liverpol » 24 jan 2011, 13:47

evo danas je nas direktor otiso da pregovara oko suareza a pise se da ako dodje ponudi iznad 20 mil da ce otici ili ce ostati

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 24 jan 2011, 13:50

gerrard_liverpol je napisao/la:evo danas je nas direktor otiso da pregovara oko suareza a pise se da ako dodje ponudi iznad 20 mil da ce otici ili ce ostati
Ajax pristaje odmah zakljuciti transfer za 25 miliona eura !!
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

lfcbl
Kontakt:

Post Postao/la lfcbl » 24 jan 2011, 14:16

Po meni je Babel odlican igrac koji treba da igra prije Maxija.Nikada necu shvatiti zasto je ovako malo priliku dobivao,narocito poslije prve njegove sezone koja je bila vise nego dobra!!!Ali to je druga prica.Imamo odlicnu ekipu!King ce ih prodrmati sada i vratiti poljuljano samopouzdanje!Ja jos uvijek vjerujem da se moze izboriti LP!!!Liga je takva da svako svakoga moze pobjediti!!!zaredas 3-4 pobjede i eto te gore!!

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 24 jan 2011, 14:20

Propao transfer Suareza u Lpool, citam kao ponudili smo oko 20m ili nesto vise a oni odbise traze 30M :D :lol: najbolje je da se mi manemo njega i okrenemo se drugim.

P.S. Wolfsburg ponudio 6M za Jovanovica dobra cifra.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 24 jan 2011, 14:23

Sasha L.F.C. je napisao/la:Propao transfer Suareza u Lpool, citam kao ponudili smo oko 20m ili nesto vise a oni odbise traze 30M :D :lol: najbolje je da se mi manemo njega i okrenemo se drugim.

To za jovanovica je gliupost jer on sad ne moze biti prodan jer je na ljeto dosao u klub mora proci makar godina da bi se mogao prodati, jedino posudba.

Drago mi je da Babel ostaje siguran sam da ce kenny izvuci najbolje iz njega mada je moguce da on bude u toj ponudi za Suareza jer Ajax bi time dobio napadaca i novac. Ma vidjet cemo ne treba nista predpostavljati sta se desi, desi se.
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 24 jan 2011, 14:23

Liverpool's attempts to sign Ajax striker Luis Suarez has suffered a major setback after negotiations between the clubs broke down in Amsterdam, according to Amsterdam-based newspaper Het Parool.

The Reds' director of football Damien Comolli has returned from the Dutch capital after trying to secure a deal to bring the Uruguayan striker to Anfield but Liverpool are said to be unwilling to meet Ajax's reported £30 million asking price for their prized asset.

The 24-year-old is said to favour a move to England but with two-and-a-half years remaining on his contract, may still remain at Ajax unless the Anfield outfit meet his club's valuation in the next week.

The Uruguayan is thought to be at the top of Comolli's shopping list this January, with the club desperate to provide some support to a resurgent Fernando Torres, after impressing in the Eredivisie, scoring 81 goals in 108 games for the Dutch giants.

Meanwhile, former Ajax star Ryan Babel is staying at Liverpool, Reds boss Kenny Dalglish has confirmed, despite being widely expected to join German side Hoffenheim this January transfer window.

Babel, who was also stated as a possible makeweight as part of the Merseyside club's attempts to sign Suarez, now looks set to be staying put, with Dalglish bluntly telling reporters "he's staying here" when asked whether their attempts to sign the Uruguayan may be affected as a result.

Ništa od Suareza :cry:

Ovako je Adam odigrao utakmicu protiv WBA
On bi trebao zamjeniti Lucasa na poziciji dm, jer je puno bolji u skok igri i preglednosti igre. Ne treba ni pričati o tome koliko je fizički jači od Lucasa i koliko se bolje snalazi na šutevima u kaznenom glavom ili nogom ili koliko ima bolji udarac sa vrha šesnaesterca prilikom odbijene ili povratne lopte.

Također Wolfburg je ponudio 6 miliona eura za Jovanovića. Nadam se da će prihvatiti.

Wolfsburg manager Steve McClaren has offered £6m for Liverpool flop Milan Jovanovic.

The former England manager is desperately trying to fill the void left by star striker Edin Dzeko who joined Manchester City for £27m last week.

And McClaren has targeted Jovanovic, who has failed to make an impression at Liverpool since joining on a free transfer in the summer.

The 29-year-old has started just two Premier League games since August and could be allowed to leave by new manager Kenny Dalglish.

Serie A sides Fiorentina and Genoa have also been keen on Jovanovic, but reports in Germany have revealed that Wolfsburg are the first team to make a formal offer.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 24 jan 2011, 14:25

Torres Da Killa.!. je napisao/la:
Sasha L.F.C. je napisao/la:Propao transfer Suareza u Lpool, citam kao ponudili smo oko 20m ili nesto vise a oni odbise traze 30M :D :lol: najbolje je da se mi manemo njega i okrenemo se drugim.

To za jovanovica je gliupost jer on sad ne moze biti prodan jer je na ljeto dosao u klub mora proci makar godina da bi se mogao prodati, jedino posudba.

Drago mi je da Babel ostaje siguran sam da ce kenny izvuci najbolje iz njega mada je moguce da on bude u toj ponudi za Suareza jer Ajax bi time dobio napadaca i novac. Ma vidjet cemo ne treba nista predpostavljati sta se desi, desi se.
On može biti prodan i može igrati za dva kluba u jednoj sezoni, samo ne može igrati za tri kluba.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 24 jan 2011, 14:26

Čudi me što niste doveli Suareza. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

polga
Kontakt:

Post Postao/la polga » 24 jan 2011, 14:27

Torres Da Killa.!. je napisao/la:
To vrijedi samo za Koncheskog, jer je igrao za Fulham prije dolaska u Liverpool, pa zato sada ne moze nigdje drugo preci osim u Fulham.

Jova je igrao samo za Liverpool, pa tako moze preci bilo gdje, ako ga naravno Liverpool pusti.
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 24 jan 2011, 14:34

Monolog je napisao/la:Čudi me što niste doveli Suareza. :mrgreen:
Cekaj,sad ce @Rizo nekog novog dovest' u klub :mrgreen:
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 24 jan 2011, 14:42

Samo se nadam da ce se do ceveras sve rjesiti u vezi Suareza, muka mi vise.
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 24 jan 2011, 14:44

ILoveLFC je napisao/la:Samo se nadam da ce se do ceveras sve rjesiti u vezi Suareza, muka mi vise.
kako ce rijesiti kad je pristigla ponuda od samo 15 mil. eura
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

polga
Kontakt:

Post Postao/la polga » 24 jan 2011, 14:47

dr.van nostrand je napisao/la:
Pa nije Comolli bezveze poslan u Amsterdam. Sigurno je da ce nova, poboljsanija ponuda doci u ured Ajaxa, visa od 20 miliona.

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 24 jan 2011, 14:56

C. Adam bi dobrodosao da napravi konkurenciju u veznom redu i da imamo 4 zadovoljavajuca veznjaka, Gerrarda, Meirelesa, Lucasa i Adama. Samo ih rotirati ili u slucaju suspenzije,povrede ili losih partija mogu svi igrati.. Po meni nebih Adamu dao da igra ispred Lucasa jer brazilac ima najveci postotak tacnih dodavanja u nasem timu ,najbolji je u klizecim startovima,presjecenim loptama i WORK RATE mu je fantastican, u posljednje vrijeme nadolazi i zasto ne zaljevati cvjet u razvoju?

Sto se tice Suareza ne mora sada doci ako cemo ga previse platiti, on nam i ne treba kada imamo Torresa u formi i veni red na visini zadatka. Jedino ako hoce ko ljudi da se dogovorimo nekih 20tak milioncica obje strane bi bile zadovoljene.
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 24 jan 2011, 15:02

ILoveLFC je napisao/la:Samo se nadam da ce se do ceveras sve rjesiti u vezi Suareza, muka mi vise.
Vec se sad sve resilo :D
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 24 jan 2011, 15:05

polga je napisao/la:
dr.van nostrand je napisao/la:
Pa nije Comolli bezveze poslan u Amsterdam. Sigurno je da ce nova, poboljsanija ponuda doci u ured Ajaxa, visa od 20 miliona.
Ponuda od 20M je po meni sasvim ok mogu jos nekih 2 do 3M da dignu i to je max sve preko je mnogo neka ga zadrze samo neka ga drze pa kad mu istekne ugovor a to je za 2 god. otice kao Affelay u barcu za 4M ;)
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.