10DelPiero je napisao/la:Kakav ofsajd, pa lopta je ispred Gervinha ili se meni cini

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
10DelPiero je napisao/la:Kakav ofsajd, pa lopta je ispred Gervinha ili se meni cini
metar ipo ko suzaL'Avvocato je napisao/la:10DelPiero je napisao/la:Kakav ofsajd, pa lopta je ispred Gervinha ili se meni cini
Bez obzira, Juveu da je progledano kroz prste za ofsajd a da vodi 5:0 opet bi se ovdje romani pisali o tome kako Juve namješta.francobaresi je napisao/la:Taj ofsajd nije apsolutno odlučivao ni o čemu, jer Livorno nije ozbiljnije prešao centar. Tako da ne treba se puno zamarati oko toga.
bice Sampa svima tvrda prepreka, doista fizicki jaka ekipa..francobaresi je napisao/la:Ljepotica u Torinu, Sampdoria sve osim bezazlena ekipa.
Nisam brojao zbog specifične situacije, znaš kako je počet će svađa ovdje. Jer titule je Juve uzeo na terenu a kasnije svi znamo šta se desilo sa njima.L'Avvocato je napisao/la:Ja izbrojao 24 za Juve. Ti vjerovatno, pretpostavljam, ne brojiš naše nelegalno oduzete titule
ebeš klub koji uz osvojene titule skuplja i sudske presudeElLoco7 je napisao/la:na stranu da li su legalno ili ilegalno osvojene ali recite mi kako racunati trofeje koji nisu nigdje zvanicno zapisani? ovo je pitanje za normale clanove bez ikakve bespotrebne svadje ili bilo cega.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.