Safet Sušić - Pape

The_Target
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la The_Target » 15 mar 2014, 22:19

susicu jedi go.vna, eto odgovora papetoljupcima,a njemu u slast
Rođeni brato

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 15 mar 2014, 22:21

Zar ovaj jos nije podnio ostavku?Ako nije ne znam sta savez ceka,sto prije-to bolje.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 15 mar 2014, 23:06

The_Target je napisao/la:susicu jedi go.vna, eto odgovora papetoljupcima,a njemu u slast
Cudo bi bilo, ne dobiti ovakav odgovor od Mostaraca , na racun Susica.

Inace , sramota je na sta je spao ovaj portal i kakvim osobama je dodijelio ulogu moderatora, sa ovakvim rijecnikom.

Za sportsport.ba preispitajte se malo, kome dajete prava na vodjenje stranice, jer se radi o vasem ugledu.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 15 mar 2014, 23:10

Stay classy, San Diego :)

Tek sad vidim da je to moderator napisao. :roll:
Svasta...
Zadnja izmjena: calcio, dana/u 15 mar 2014, 23:20, ukupno mijenjano 1 put.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 15 mar 2014, 23:19

emir79 je napisao/la:
The_Target je napisao/la:susicu jedi go.vna, eto odgovora papetoljupcima,a njemu u slast

Inace , sramota je na sta je spao ovaj portal i kakvim osobama je dodijelio ulogu moderatora, sa ovakvim rijecnikom.

Za sportsport.ba preispitajte se malo, kome dajete prava na vodjenje stranice, jer se radi o vasem ugledu.
Pitari bi jos i slobodu govora ogranicavali,ma nemoj.Imate svoja cenzurisana glasila i pjevajte ode genijalcu,ovaj na srecu to nije.

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 15 mar 2014, 23:22

drummer je napisao/la:
emir79 je napisao/la:

Pitari bi jos i slobodu govora ogranicavali,ma nemoj.Imate svoja cenzurisana glasila i pjevajte ode genijalcu,ovaj na srecu to nije.
Kakva crna sloboda govora? Znas li ti uopste sta je to?

MetanorisBack
Kontakt:

Post Postao/la MetanorisBack » 15 mar 2014, 23:28

Virtu4l je napisao/la:
Edviin je napisao/la:Sad safetu idu zasluge za hajrin gol?? Pa ovo je nevidzeno :lol: :lol:
Ne idu. Opet ti moram citirati Muslimovića...
Zlatan Alani Muslimovic ja prihvatam sva vasa misljenja jedino sto ne prihvatam jeste uzimanje pojedinaca kao krivaca za nesto . to u fudbalu ne pooooostoji ni kad pojedinac napravi najvecu mogucu pogresku iza toga stoji cijeli tiiiim. ne pojedinac . i ne svidja mi se to sto danas valja sutra ne valja pa onda prekosutra opet valja zavisi kako ste se digli iz kreveta Vi a ne kako je neko odigrao i tako dalje i tako dalje da sad ne nabrajam sve gluposti
Dakle, ovo što je rekao važi i za loše i dobre stvari.

Ovo je nevjerovatno,po tvom misljenju sam ja Spahin spijun,Pape strucnjak,a Muslimovic Platon,pa daj.
POSEREM SE I PAPETOLJUPCIMA,I PAPETU U USTA.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 15 mar 2014, 23:31

Sad se poceli svadjat na relaciji Sarajevo-Mostar. :roll: Prvo su navodno bili samo Manijaci protiv Susica, pa onda dijaspora i evo sad i Mostar izgleda.

Istina je da je svaki realan navijac protiv tog covjeka. Ovi sto mrze Spahica, Dzeku ili su pitari ga brane.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 15 mar 2014, 23:32

Cartman je napisao/la:Sad se poceli svadjat na relaciji Sarajevo-Mostar. :roll: Prvo su navodno bili samo Manijaci protiv Susica, pa onda dijaspora i evo sad i Mostar izgleda.

Istina je da je svaki realan navijac protiv tog covjeka. Ovi sto mrze Spahica, Dzeku ili su pitari ga brane.
Laž.
1946

MetanorisBack
Kontakt:

Post Postao/la MetanorisBack » 15 mar 2014, 23:36

Cartman je napisao/la:Sad se poceli svadjat na relaciji Sarajevo-Mostar. :roll: Prvo su navodno bili samo Manijaci protiv Susica, pa onda dijaspora i evo sad i Mostar izgleda.

Ja samo rođen u Tuzli,navijam za Radnički iz Lukavca u našim ligama,živim u Sarajevu,veći dio svog života,ne simpatišem ni Sarajevo,ni Želju,osim u Evropi( :mrgreen: ). Možel se mene kako kategorisati među mrzitelje,ili sam samo objektivni napadač čije je praćenje reprezentacije počelo od prve utakmice protiv Albanije na Bilinom Polju,preko najboljih(Danska,Turska,Rumunija,Belgija,Grčka,Francuska..),najgorih(Norveška,Grčka,Malta..) utakmica sam prešao,nisam nikada bio frustriran kao sada,mora da imam nešto od toga što znam da je Pape nestručna osoba.
POSEREM SE I PAPETOLJUPCIMA,I PAPETU U USTA.

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 15 mar 2014, 23:41

Cartman je napisao/la:

Istina je da je svaki realan navijac protiv tog covjeka.
Obratno. Vecina vas sto kritikujete (pljujete) ste nerealni navijaci koji Susicu stavljate na teret sve negativno sto se desi, od toga sto su nas odbili "patriote" Alilovic, Gudelj i slicni, do toga sto u reprezentaciji postoje klanovi. I to kod onih starijih i iskusnijih igraca od kojih bi se ocekivalo da rasturaju takve klanove i podjele. Susic je pravio greske naravno, kao i svako drugi, ali daleko od toga da je on za sve kriv.

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 15 mar 2014, 23:48

"Spasi Srbiju i ubij se, Slobodanee"

Ocekujem neki slican aranzman sa Suskom u glavnoj roli :lol:

Valjda ga neko spametuje, ako se pocne naduravat s Spahom i gasit vatru benzinom, kao sto samo on za, ode sve u helac.

Silenzio stampa najbolje.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 16 mar 2014, 00:02

Virtu4l je napisao/la:.
Zlatan Alani Muslimovic ja prihvatam sva vasa misljenja jedino sto ne prihvatam jeste uzimanje pojedinaca kao krivaca za nesto . to u fudbalu ne pooooostoji ni kad pojedinac napravi najvecu mogucu pogresku iza toga stoji cijeli tiiiim. ne pojedinac . i ne svidja mi se to sto danas valja sutra ne valja pa onda prekosutra opet valja zavisi kako ste se digli iz kreveta Vi a ne kako je neko odigrao i tako dalje i tako dalje da sad ne nabrajam sve gluposti
Dakle, ovo što je rekao važi i za loše i dobre stvari.

O tome ti pričam, ali ni ti mi se bogami ne pridržavaš nešto tog boldanog
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 16 mar 2014, 00:03

calcio je napisao/la:
Cartman je napisao/la:

Obratno. Vecina vas sto kritikujete (pljujete) ste nerealni navijaci koji Susicu stavljate na teret sve negativno sto se desi, od toga sto su nas odbili "patriote" Alilovic, Gudelj i slicni, do toga sto u reprezentaciji postoje klanovi. I to kod onih starijih i iskusnijih igraca od kojih bi se ocekivalo da rasturaju takve klanove i podjele. Susic je pravio greske naravno, kao i svako drugi, ali daleko od toga da je on za sve kriv.
I selektor je bio isti takav "patriota" i odbijao reprezentaciju u više navrata.
DRUG NEBI TI PUNCA

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 mar 2014, 00:04

legenda reala je napisao/la:O tome ti pričam, ali ni ti mi se bogami ne pridržavaš nešto tog boldanog
Kao na primjer?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 16 mar 2014, 00:06

Virtu4l je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:O tome ti pričam, ali ni ti mi se bogami ne pridržavaš nešto tog boldanog
Kao na primjer?
Pa Emira "kriviš za sve"
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 16 mar 2014, 00:06

Virtu4l gringo 2 na temi Spahica. :mrgreen:
1946

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 mar 2014, 00:08

legenda reala je napisao/la:Pa Emira "kriviš za sve"
Ne za sve. Samo za ono za šta je on lično kriv.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 16 mar 2014, 00:09

Virtu4l je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Pa Emira "kriviš za sve"
Ne za sve. Samo za ono za šta je on lično kriv.
Pa nije on kriv za loše igre naše reprezentacije :?:

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 16 mar 2014, 00:10

bagrcavi je napisao/la:
calcio je napisao/la:
Cartman je napisao/la:

I selektor je bio isti takav "patriota" i odbijao reprezentaciju u više navrata.
Jos 1993 je Susic igrao za BiH. To svaki pravi patriota zna. ;)

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.