Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
- Marsal
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema

Ko se sjeća ovog hita?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Oho ti se od Saurmana kad procita ovo da ne vjerujes da letjelice nisu sa ove planete...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
-
- Kontakt:
daj dvije-tri pive, dok čekam Rihannu, danas mi je kao Božić, a sutra kao Nova godina!
-
- Kontakt:
i Mileta Kitića i Elvanu, i Radu ako može
Gleda se znaci superbowlmatanisunje je napisao/la: ↑13 feb 2023, 00:12daj dvije-tri pive, dok čekam Rihannu, danas mi je kao Božić, a sutra kao Nova godina!
-
- Kontakt:
ma ne, Hajdukov je rođendanalemsa je napisao/la: ↑13 feb 2023, 00:16Gleda se znaci superbowlmatanisunje je napisao/la: ↑13 feb 2023, 00:12daj dvije-tri pive, dok čekam Rihannu, danas mi je kao Božić, a sutra kao Nova godina!
"gol riješi Marko Livaja, ubijam balunima ko Marko Livaja, tri boda tu Marko Livaja, jaka san glava ko Marko Livaja!"
-
- Kontakt:
"kada umreeeem umotaaaaaan u biloooooo, na Poljud odnesite mi tiloooooo..." 

-
- Kontakt:
"ej kafano mukoooooo, ej živote moja tugoooooo" 

-
- Kontakt:
"more sokol pieeeeee, voda na Vardarooooot, jane, jane le belo grlooooo, jane, jane le krotko jagneeeee..." 

-
- Kontakt:
Evo baš dobar primjer nedavno :AshburtonG je napisao/la: ↑12 feb 2023, 01:58U Evropi su poostrili dramaticno, barem sto se tice prtljaga koji nosis u avion. Ja prije ponesem jbt u prsluku 10 parfema do 100ml, a sad mi u Njemackoj zena trazila 5min neku tecnost, sve dzepove jakne izvalila, te nasla malu probu od par ml parfema. I jos kao dzek kaze, ma ajde mozes to prenijet...alemsa je napisao/la: ↑11 feb 2023, 21:12Da, plus im je karta obicno jeftinija, plus ti daju dva besplatna velika kofera (od 22kg), plus ti daju sve prenijet bukvalno (logicno nece pistolj i to) . Prenosio sam rakiju (preko 10 litara), nozeve, suho meso, sudzuku, ma you name it, nikad s njima problem, niti te ko sta pita. Dok su mi preko Minhena (Lufthansa) sve zivo pregledali u torbama, da nadju bilo sta oduzimaju![]()
Isto je i u Londonu. Jbt zivot, covjek samo sto mi nije poceo otvarat vosak za kosu ili bradu da vidi sta ima unutra.![]()
Jedino u Barceloni nisam imao nikakvih problema. Bukvalno ponio onih nekakvih suvenira pun qrc, a sve ostro i veliko u pm. Drug zaboravio u hotelskoj sobi, a posto smo letili razlicitim avionima, ja morao sve ponijet. Niko ni da pogleda.
Medjutim,ovo sto ti pricas za prtljagu koja ide u nosac aviona ne pregleda aviokompanija, nego zaposlenici granicne policije i aerodroma.(kao i ovu za kabinu). Dole mozes ubacit sta hoces, te je jedini nacin "padanja", da te uhvate na carini, nekim random checkom ili ako si im sumnjiv. Sto se tice Evrope, najgori su oko zivotinjskih proizvoda.
Janusz Wawrowskom nije dozvoljeno da u LOT-ov avion u Vilnijusu unese 337 godina staru Stradivariusovu violinu vrijednu 5 milijuna EUR, nego se tražilo da violinu preda u prtljažni prostor aviona. Violina je teška 6 kg i duga 118 cm. Istim se zadovoljava pravilo da se u avion može unijeti prtljaga koja je duga 118 cm i teška do 8 kg. No, u Vilnijusu ipak to nisu dozvolili. Glazbenik je u Vilnijusu svirao sa Nacionalnim Simfonijskim orkestrom Litve. Wawrowski svoju violinu svaki puta unosi u avion, pa je tako bilo i u Varšavi kada je letio za Vilnijus.
Wawrowski je odbio predati skupu i vrijednu violinu u prtljažni prostor, izgubio je avionsku kartu i potom je platio autobusnu kartu te putovao preko 8 sati. Ovo je jedina Stradivariusova violina koja egzistira u Poljskoj. Violina se čuva u Kraljevskom dvorcu u Varšavi, a Wawrowski je jedini smije koristiti.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Mene nikad nigdje nisu pregledali, osim onog standardnog skeniranja ruksaka ali to ne znači da nikog ne pregledaju i da sve puštaju. Samo šlepati 10 litara rakije u Ameriku je meni neshvatljivo 

100% sportski i krajnje opušten potpis
Koja nostalgija

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- AshburtonG
- Kontakt:
Violina je teska i duga toliko, ali je sigurno nije nosio bez kofera za istu, koji je i veci i tezi od violine. Cisto spinovanje.bombaysaphire je napisao/la: ↑13 feb 2023, 04:23Evo baš dobar primjer nedavno :AshburtonG je napisao/la: ↑12 feb 2023, 01:58U Evropi su poostrili dramaticno, barem sto se tice prtljaga koji nosis u avion. Ja prije ponesem jbt u prsluku 10 parfema do 100ml, a sad mi u Njemackoj zena trazila 5min neku tecnost, sve dzepove jakne izvalila, te nasla malu probu od par ml parfema. I jos kao dzek kaze, ma ajde mozes to prenijet...alemsa je napisao/la: ↑11 feb 2023, 21:12Da, plus im je karta obicno jeftinija, plus ti daju dva besplatna velika kofera (od 22kg), plus ti daju sve prenijet bukvalno (logicno nece pistolj i to) . Prenosio sam rakiju (preko 10 litara), nozeve, suho meso, sudzuku, ma you name it, nikad s njima problem, niti te ko sta pita. Dok su mi preko Minhena (Lufthansa) sve zivo pregledali u torbama, da nadju bilo sta oduzimaju![]()
Isto je i u Londonu. Jbt zivot, covjek samo sto mi nije poceo otvarat vosak za kosu ili bradu da vidi sta ima unutra.![]()
Jedino u Barceloni nisam imao nikakvih problema. Bukvalno ponio onih nekakvih suvenira pun qrc, a sve ostro i veliko u pm. Drug zaboravio u hotelskoj sobi, a posto smo letili razlicitim avionima, ja morao sve ponijet. Niko ni da pogleda.
Medjutim,ovo sto ti pricas za prtljagu koja ide u nosac aviona ne pregleda aviokompanija, nego zaposlenici granicne policije i aerodroma.(kao i ovu za kabinu). Dole mozes ubacit sta hoces, te je jedini nacin "padanja", da te uhvate na carini, nekim random checkom ili ako si im sumnjiv. Sto se tice Evrope, najgori su oko zivotinjskih proizvoda.
Janusz Wawrowskom nije dozvoljeno da u LOT-ov avion u Vilnijusu unese 337 godina staru Stradivariusovu violinu vrijednu 5 milijuna EUR, nego se tražilo da violinu preda u prtljažni prostor aviona. Violina je teška 6 kg i duga 118 cm. Istim se zadovoljava pravilo da se u avion može unijeti prtljaga koja je duga 118 cm i teška do 8 kg. No, u Vilnijusu ipak to nisu dozvolili. Glazbenik je u Vilnijusu svirao sa Nacionalnim Simfonijskim orkestrom Litve. Wawrowski svoju violinu svaki puta unosi u avion, pa je tako bilo i u Varšavi kada je letio za Vilnijus.
Wawrowski je odbio predati skupu i vrijednu violinu u prtljažni prostor, izgubio je avionsku kartu i potom je platio autobusnu kartu te putovao preko 8 sati. Ovo je jedina Stradivariusova violina koja egzistira u Poljskoj. Violina se čuva u Kraljevskom dvorcu u Varšavi, a Wawrowski je jedini smije koristiti.

Imas duplu kontrolu kad ides za Usa, prvo tamo gdje je skeniranje, gdje vadis kajs i sve pa onda kad dodjes na gates za Ameriku, Ameri imaju svoju kontrolu, tako je i u Istanbulu. Minhen je i sam malo zeznut jer se ide i vozom. Ja dole kad neki dedo gleda u mene, pita me na Eng odakle si, reko Bosna kaze de mi pomozi molim te (na nasem), iz Mostara dedo iso za Boston. A za rakiju pa to je starom velika vecina, on ins dole jarane koji to peku bez secera, nece brlje pa mu pobesem, sebi uzmem kohu flasu da imam
@brokula
Ja ih gledo na Grabavici '99e uzivo
- kraljttbvb
- Kontakt:
Zna kako bacaju kofere kad ih istovaraju iz aviona, zato je i ne da. Još vrijedi 5 milki evra, logicno da se ne odvaja od nje.AshburtonG je napisao/la: ↑13 feb 2023, 11:17Violina je teska i duga toliko, ali je sigurno nije nosio bez kofera za istu, koji je i veci i tezi od violine. Cisto spinovanje.bombaysaphire je napisao/la: ↑13 feb 2023, 04:23Evo baš dobar primjer nedavno :AshburtonG je napisao/la: ↑12 feb 2023, 01:58
U Evropi su poostrili dramaticno, barem sto se tice prtljaga koji nosis u avion. Ja prije ponesem jbt u prsluku 10 parfema do 100ml, a sad mi u Njemackoj zena trazila 5min neku tecnost, sve dzepove jakne izvalila, te nasla malu probu od par ml parfema. I jos kao dzek kaze, ma ajde mozes to prenijet...![]()
Wawrowski je odbio predati skupu i vrijednu violinu u prtljažni prostor, izgubio je avionsku kartu i potom je platio autobusnu kartu te putovao preko 8 sati. Ovo je jedina Stradivariusova violina koja egzistira u Poljskoj. Violina se čuva u Kraljevskom dvorcu u Varšavi, a Wawrowski je jedini smije koristiti.![]()
Kod mene su jaranu harmoniku zeznuli, jedna tipka mu nije radila, morao je majstoru nositi da mu je pravi.
Harmonika 10 milja maraka, lik živi od nje...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- ASD
- Kontakt:
Ma čime god putujete, treba imati sreće kada se ulazi u neku zemlju.
Mene nikad nigdje nisu pregledali. Svugdje postave par glupih pitanja. Dok neke ljude svugdje peglaju.
Mene nikad nigdje nisu pregledali. Svugdje postave par glupih pitanja. Dok neke ljude svugdje peglaju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.