Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
to sa mahutom i isnerom mogu oni nekom drugom prodavati, to je bilo dogovoreno pa makar i prećutno
Dogovoreno ili ne - svejedno je. Takvi matchevi nisu bas svaki dan na tv i zato su EPIC. Ja ne bih dirao staro pravilo i na US bih ukinuo TB u odlucujucemjestamaji je napisao/la:to sa mahutom i isnerom mogu oni nekom drugom prodavati, to je bilo dogovoreno pa makar i prećutno

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
- RafaGarros9
- Kontakt:
Tvoje neke recenice bas ne piju vode...zasto mi je bila teska godina covjek osvojio GS,igrao jedno finale,razvalio sljaku al razumijem nije svaki trol dobar trol...delinjo je napisao/la: ja cu tebi cestitati ako se desi cudo,ova godina ti je bila teska pa si zasluzio ,moram te ispostovati...mada mislim i sam si svjestan da ti nisu dobri izgledi![]()

Naravno i cuda se desavaju evo ove godine se desilo jedno Roger vezao protiv Rafe 3 pobjede msm jest da ga neki smatraju najvecim iz ocaja ali opet dobiti Rafu u takvom nizu nakon toliko godina i jeste cudo...a da se ponovo desi male su sanse bgm minimalne...Samo nek on prodje prvo Delpa pa cemo pricati...
Evo citam,gledam i nevjerujem odakle samo Rogerovcima hrabrost da pisu da je Roger favorit protiv Rafe ma u kakvoj god on formi bio,valjda zbog vezane 3 pobjede...

------------------------------------------------------------
Od danas krece rasplet lagano kako u muskoj tako i u zenskoj konkurenciji i bice puno zanjimljiviji mecevi nego juce...
Prvo polufinale negdje kako se i ocekivalo i sta sam prognozirao prije svega Anderson kojeg ocekujem i u finalu...a danas trazimo drugo neki ocekuju Fedal aj neka bude da ispunimo i tu zelju Rogerovcima...
je li delpo-roger u noćnoj sesiji?
ovo je prokletstvo, nema sna ove hefte nikako, a sutra još počinje NFL. e da je kako otići u penziju ....
ovo je prokletstvo, nema sna ove hefte nikako, a sutra još počinje NFL. e da je kako otići u penziju ....
Andy otkazao Peking, Šangaj, Beč i Pariz, elem nećemo ga vidjeti do Australije
Haha, isto sam razmisljao.Samo molim Boga da me ne zovnu sa posla, da mogu ovo sa uzitkom pregledat !jestamaji je napisao/la:je li delpo-roger u noćnoj sesiji?
Max Allegri
- RafaGarros9
- Kontakt:
Ovo je raspored za danas:jestamaji je napisao/la:je li delpo-roger u noćnoj sesiji?
Federer R.-Del Potro J.M. 18:10
Pliskova Ka.-Vandeweghe C. 20:30
Nadal R.-Rublev A. 01:10
Keys M.-Kanepi K. 02:40

- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Ne znam odakle ti taj raspored, ovaj je tacan:RafaGarros9 je napisao/la:Ovo je raspored za danas:jestamaji je napisao/la:je li delpo-roger u noćnoj sesiji?
Federer R.-Del Potro J.M. 18:10
Pliskova Ka.-Vandeweghe C. 20:30
Nadal R.-Rublev A. 01:10
Keys M.-Kanepi K. 02:40

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Inače je Rafael Nadal ove godine
Svi vi koji smatrate da je Roger najveći svih vremena (95% neutralaca i svi Rogerovci) :
Za sve ostalo tu je :
Rafa je prvi favorit Wimbledona 2017.godine i imao je 95% šansi da pobijedi Rogera u finalu AO.
Postavlje se pitanje- dokad? Do kojeg trenutka su odlučili fanovi španskog konobara da se brukaju??
i na osnovu toga igra najbolji tenis ikada, forehand mu je još uvijek na 70% i ubrzo će dostići svoj maksimum.RafaGarros9 je napisao/la:igrao jedno finale,razvalio sljaku
Svi vi koji smatrate da je Roger najveći svih vremena (95% neutralaca i svi Rogerovci) :
Sad smo dobili i odgovor zašto tako mislite.RafaGarros9 je napisao/la:msm jest da ga neki smatraju najvecim iz ocaja
Za sve ostalo tu je :
Rafa je prvi favorit Wimbledona 2017.godine i imao je 95% šansi da pobijedi Rogera u finalu AO.
Postavlje se pitanje- dokad? Do kojeg trenutka su odlučili fanovi španskog konobara da se brukaju??
You'll never walk alone.
Mogao bi vala španski konobar u petak da dijeli šamare, ne bi bilo prvi put

Mogao bi...ako "slučajno" ne izgubi večerasshminka je napisao/la:Mogao bi vala španski konobar u petak da dijeli šamare, ne bi bilo prvi put![]()
![]()

You'll never walk alone.
U kakvom je Delpo stanju
Rublo do kraja što se mene tiče

navikli su ovi na šamare, ne bi im predstavljalo ništa novo, another day at the officeshminka je napisao/la:Mogao bi vala španski konobar u petak da dijeli šamare, ne bi bilo prvi put![]()
![]()

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Isti sam. Toliko je neobičan da je ružan ko đavo pa mi ga žao. A igra dobar tenis. Safinski onako na prvushminka je napisao/la:Rublo do kraja što se mene tiče![]()
![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

ispunio se bratu dječački sanWhen I was kid, it was Safin. When I was kid, it was the first thing that I saw. I was, like, completely thinking that he's my idol.
I was watching every match.Then also Nadal. He was my idol. I was buying the same clothes as him, all the new collections. I was trying to copy. Yeah, I think these two players, Safin and Nadal, was always my favorite ones.

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Vjerojatno 4 amerikanke u polufinalu. Ceka se jos Keys
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Keys je najveća favoritkinja od svih bila u 1/4 finalu. Vidjet ćemo hoće li to opravdatijopaa7 je napisao/la:Vjerojatno 4 amerikanke u polufinalu. Ceka se jos Keys
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 1 gost.