FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sve je prolazno, samo su Sarajevo i skaut vječni.
Fazon je sto nama treba samo dobar trener i tri dobra igraca i sve se mijenja iz korijena. Zaboravljamo i na upravu i na marketing i na sve.
Da to naprave, da uvezu tri pobijede i dobre partije, deset hiljada bi nas dolazilo na tekme.
Hocemo li ikad vise dozivjeti onu euforiju kao pred Gradacac?
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
Da to naprave, da uvezu tri pobijede i dobre partije, deset hiljada bi nas dolazilo na tekme.
Hocemo li ikad vise dozivjeti onu euforiju kao pred Gradacac?
- ElCartel11
- Kontakt:
Poenta je da ni jedan medij nije znao u zadnjih godinu dana sa kojim to igracima pregovaramo (u 90% slucajeva nisu znali), isto tako mislim, da ne znaju ni sad za trenera dok se klub javno ne izjasni koji su kandidati. Ali ipak mislim, da nisu u stanju dovesti skolovanog trenera koji ima malo iskustva (ili puno) u jacim ligama od nase.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Svi u Zenicu! Osim mene. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- belosevic23
- Kontakt:
1-0 Vardar Bravo! Zelim im da prodju cisto da dokazu ovim truhlama u nasem klubu da se moze kad se zna! 
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sad htio napisati.. 3. pretkolo Lige prvaka i vode 1:0 protiv Kopenhagena a do prije par godina bi im 3 uvalili, e moje Sarajevo..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Imaju nekog Brazilca balotelija, nece on igrati za dvije milje sigurno.MortemHz je napisao/la:Sad htio napisati.. 3. pretkolo Lige prvaka i vode 1:0 protiv Kopenhagena a do prije par godina bi im 3 uvalili, e moje Sarajevo..
Ko je vlasnik Vardara. Ja ne mogu da vjerujem sta je uradio. Osvojena liga prvaka u rukometu i ako budi imali srece u play offu idu i u LP u fudbalu. Kako se radi planski. A to ti je kad imas dobar stadion sve je lakse. Nama jos vlaga po zidovima.sve im ebem.
Celik nismo dobili 20 godina u Zenici, ne vidim ni jedan razlog zasto bi ih sad dobili. A ako ih dobijemo molim vas bez euforije..
Celik nismo dobili 20 godina u Zenici, ne vidim ni jedan razlog zasto bi ih sad dobili. A ako ih dobijemo molim vas bez euforije..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
- belosevic23
- Kontakt:
Nece za 2 milje igrat al ces sigurno privuci sponzore lakse u 3 pretkolu lige prvaka nego u prvom protiv Zarie, privuci ces navijace, kupovat ce se sezonske, sve to veze jedno drugo i moci ces placati nekog brazilca 10-15 hiljada. Valjda smo mi takvi po sebi, volimo krasti sami sebe zato smo tu gdje jesmo i mozemo pratiti vardar i partizan u ligi prvakaSarajlijica1946 je napisao/la:Imaju nekog Brazilca balotelija, nece on igrati za dvije milje sigurno.MortemHz je napisao/la:Sad htio napisati.. 3. pretkolo Lige prvaka i vode 1:0 protiv Kopenhagena a do prije par godina bi im 3 uvalili, e moje Sarajevo..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sergey SamsonenkoAmca007 je napisao/la:Ko je vlasnik Vardara. Ja ne mogu da vjerujem sta je uradio. Osvojena liga prvaka u rukometu i ako budi imali srece u play offu idu i u LP u fudbalu. Kako se radi planski. A to ti je kad imas dobar stadion sve je lakse. Nama jos vlaga po zidovima.sve im ebem.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Tako se to radi kad je normalan vlasnik kojem je stalo bar 5%, kad nema raznih ibrakovica, kantardzica, selimovica, kusturica i p1cki materina... bravo vardar!
a mi se yebimo u shupak svi skupa.
a mi se yebimo u shupak svi skupa.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Imamo neperspektivnog studenta, na rukovodecoj poziciij. Ako ima neko od Vas da kaže da bi svoje dijete zaposlio po tom konceptu, u svoju firmu, pitaču ga "KADA GASIŠ FIRMU"The Game je napisao/la:Na masteru je sad smjer marketing, ima bar neke veze s poslom koji radiLakoste je napisao/la:Zavrsila visoku poslovnu na efsi. Realno, smjesan smjer koji nit ima matematiku niti ostale teze predmete. 80% srednjih skola je teze od visoke poslovne. Cak je i vecinu ispita zavrsila prepisivanjem. Ne znam kojom shemomEvander je napisao/la: Necemo tako pricati, nije lijepo. Ne poznajemo djevojku.
U sustini, ima li neko da je zna? Fakultet, negdje gdje je prije radila?
Koje su njene reference pa je dobila poziciju Head of Marketing Department u klubu?
Bila nadprosjecan student, negdje drugo se dokazala u poslu?
Fakat nemam pojma, cisto informativno pitam.
je dosla u klub ali na forumu ima vecih strucnjaka iz polja marketinga od nje.![]()
Mada ne briljira ni tu.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ma kako god. Ne znam kako smo ukleti kad igramo tamo, ubjedljivo jedno od najtežih gostovanja. Jedina dobra tekma protiv njih koje se ja sjećam je bila u Kup, kad su dali Stojčev i Trivunović ja msm. Sjećam se kad sam jednom skočio kad je dao gol Četković, kao da smo s Barcom igrali, pa nas Smriko ohladi. Boga mi, nisam optimističan nikako.Esport je napisao/la:Nije da oni znaju protiv nas, MI STVARNO NEZNAMO PROTIV NJIH U ZENICI.AlfredNobel je napisao/la:Ja sam 99% siguran da ih nećemo dobiti, znaju protiv nas, tako da sam ja siguran da ništa od tri boda.;
Krenuh da spomenem Vardar, kako ljudi ubijaju, kad vidim da ih je već Mortem spomenuo. Uz ulaganje i stručnost, eto rezultata. Ovo je FKS trebalo biti, a još kad nas krenu preskakati Kukesi i takve ekipe.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- PitarBordo
- Kontakt:
I onda neko kaže "ne valja liga" "ko bi nas kupio osim Tana" "ko će ovdje ulagati" - a onda pogledaš Vardar. To što su naši požurili tada da se prevrne neki keš i dali klub pošto po to, to je druga stvar.
Samo Saraj'vo.
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
Sve mi mirise da ce novi trener biti neka ubleha iz kluba, neko tipa Alagic ili Berberovic itd
Jutros vidim Husrefa i nesto kontam da se ime Starcevica samo provlaci kroz medije, nije to ni blizu onog kao sto je bilo sa Petrovicem kada smo ga sigurno ocekivali. Sumnjam da imamo love za neko ime i da imaju hrabrost pokusati nesto sasvim novo a tu mislim na trenera koji bas nije imao veze sa klubom. Koliko mi je muka od vracanja starih trenera opet bi Husrefa vise volio vidjeti nego ove neke ublehe ali realno, da ga hoce mogli su ga kontaktirati odmah i to bi bila zavrsena stvar ukoliko se s lovom dogovore. Zato kazem smrdi mi na nesto bas truhlo i lose
Jutros vidim Husrefa i nesto kontam da se ime Starcevica samo provlaci kroz medije, nije to ni blizu onog kao sto je bilo sa Petrovicem kada smo ga sigurno ocekivali. Sumnjam da imamo love za neko ime i da imaju hrabrost pokusati nesto sasvim novo a tu mislim na trenera koji bas nije imao veze sa klubom. Koliko mi je muka od vracanja starih trenera opet bi Husrefa vise volio vidjeti nego ove neke ublehe ali realno, da ga hoce mogli su ga kontaktirati odmah i to bi bila zavrsena stvar ukoliko se s lovom dogovore. Zato kazem smrdi mi na nesto bas truhlo i lose
-
Historicar
- Kontakt:
Prije tri godine kad smo mi igrali baraž za grupnu fazu Evropske lige sa Borusijom, Vardar nije ni igrao u Evropi, vjerovatno su tada njihovi navijaći govorili da nam je biti ko Sarajevo

- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Kojasevic igrao zadnjih pola sata, vrli novinari ga povezuju sa nama.PitarBordo je napisao/la:I onda neko kaže "ne valja liga" "ko bi nas kupio osim Tana" "ko će ovdje ulagati" - a onda pogledaš Vardar. To što su naši požurili tada da se prevrne neki keš i dali klub pošto po to, to je druga stvar.
Vardar zna za sta su se prodali.
Moderan kamp, napreduju iz godine u godinu.
Ovome sam se i ja nadao kad smo klub predali u ruke kineskom hostapleru. Neko prodaju opravdava jednom titulom u prvestvu i kupu. Ja sam prije tri godine rekao da prodaju opravdava samo ulazak u geupnu fazu, sve ispod toga, prodaja je neuspjela.
Mi prodajom, umjesto napredka, dobili smo nazadak. Po tome smo jedinstveni.
Nadam se da onaj ko je prodao klub Tanu, ima griznju savjesti sad i neprespavane noci.
Moderan kamp, napreduju iz godine u godinu.
Ovome sam se i ja nadao kad smo klub predali u ruke kineskom hostapleru. Neko prodaju opravdava jednom titulom u prvestvu i kupu. Ja sam prije tri godine rekao da prodaju opravdava samo ulazak u geupnu fazu, sve ispod toga, prodaja je neuspjela.
Mi prodajom, umjesto napredka, dobili smo nazadak. Po tome smo jedinstveni.
Nadam se da onaj ko je prodao klub Tanu, ima griznju savjesti sad i neprespavane noci.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Njegovo ime se nije slucajno naslo u clanku gdje se kaze da je ovaj srbijanac nas novi igrac.Sarajlijica1946 je napisao/la:Kojasevic igrao zadnjih pola sata, vrli novinari ga povezuju sa nama.PitarBordo je napisao/la:I onda neko kaže "ne valja liga" "ko bi nas kupio osim Tana" "ko će ovdje ulagati" - a onda pogledaš Vardar. To što su naši požurili tada da se prevrne neki keš i dali klub pošto po to, to je druga stvar.
Mudra su ova qovna sto vode klub, ali samo kad treba osigurati mir navijaca.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- PitarBordo
- Kontakt:
Mene napadoše da sam paranojičan oko tog igrača. Al' nejse. Time will tell.FrancescoTotti je napisao/la:Njegovo ime se nije slucajno naslo u clanku gdje se kaze da je ovaj srbijanac nas novi igrac.Sarajlijica1946 je napisao/la:Kojasevic igrao zadnjih pola sata, vrli novinari ga povezuju sa nama.PitarBordo je napisao/la:I onda neko kaže "ne valja liga" "ko bi nas kupio osim Tana" "ko će ovdje ulagati" - a onda pogledaš Vardar. To što su naši požurili tada da se prevrne neki keš i dali klub pošto po to, to je druga stvar.
Mudra su ova qovna sto vode klub, ali samo kad treba osigurati mir navijaca.
Samo Saraj'vo.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Fouzi1, mosarajvosa83, PingoFTW, Vanja8 i 56 gostiju.