Jorginho napustio Veronu, i danas će imati medicinski pregled, i vjerovatno potpisati za Napoli. Strašnog igrača su dobili.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
L'Avvocato je napisao/la:Kako je ovaj Bardi dobar golman. Momak će biti prvi golman Italije za 3-4 godine.
Ja nisam vidio gore odbrane,prolaze im ljudi ko od šale sviju miSarajevo1946 je napisao/la:L'Avvocato je napisao/la:Kako je ovaj Bardi dobar golman. Momak će biti prvi golman Italije za 3-4 godine.
Ma vala je meni Perin puno bolji golman i po meni legitimni nasljednik Supermana. Inače, Livorno očajan, siguran putnik u Seriju B.
Ma ima i Leali tu, svi su oni nevjerovatni već sada, ali mi ovaj Bardi još od EP za mlade djeluje za dlaku bolji od Perina i Lealija.Sarajevo1946 je napisao/la:L'Avvocato je napisao/la:Kako je ovaj Bardi dobar golman. Momak će biti prvi golman Italije za 3-4 godine.
Ma vala je meni Perin puno bolji golman i po meni legitimni nasljednik Supermana. Inače, Livorno očajan, siguran putnik u Seriju B.
ofsajd je bio minimalan, jer se gleda gdje je lopta bila ali u svakom slucaju cist ofsajd.Sarajevo1946 je napisao/la:Pa dobro, metar i pol bar, uglavnom ogroman ofsajd pa sam zato preuveličao.
5mSarajevo1946 je napisao/la:Pa dobro, metar i pol bar, uglavnom ogroman ofsajd pa sam zato preuveličao.