Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

L-Train
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la L-Train » 11 mar 2012, 00:10

LBJ MVP je napisao/la:
L-Train je napisao/la:@Scof1eld-bas ti hvala,sad mi je jos jasnije da ga je u nogu udarila 8-)
Al vidi ti ovo,ruka pola metra iza noge i oni kažu igr'o rukom :lol:
vec sam rekao,moraju nesto smisliti.Svaka utakmicu u domacem prvenstvu Reala je sad pod povecalom navijaca Barce na ovom forumu :lol:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

JavierPortillo
Kontakt:

Post Postao/la JavierPortillo » 11 mar 2012, 00:11

Cak sam mislio da je bila ruka Ramosa, ali evo, kad su culesi postavili ovaj video uvjerih se da je ipak bilo koljeno.
"Preferiram poraz u odnosu na pobjedu sa golom iz penala" - Marcelo Bielsa

Feco
Kontakt:

Post Postao/la Feco » 11 mar 2012, 00:12

Uživancija i ispijanje red bulla na + 13 - NEPROCJENJIVO .. ;) pomalo mi se sve ostalo čini i nebitno
Zadnja izmjena: Feco, dana/u 11 mar 2012, 00:12, ukupno mijenjano 1 put.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 11 mar 2012, 00:12

UPS je napisao/la:
L-Train je napisao/la:
ek0 je napisao/la:Ja koliko sam vidio lopta je pogodila Ramosa u nogu. Gledao sam u HD-u i Rus komentator se slozio da je noga.
Ma sigurno ga u nogu pogodila,samo ovi jadnici moraju nesto izmisliti zasto Real ima ovoliku prednost.Betis je veceras odigrao odlicno,ali prvi njihov gol je igranje rukom,a kod drugog nije bilo ni k od kornera koji su dobili i ko je tu ustavari na kraju ostecen?
Jedini razlog sto real ima bodovnu prednost je nonsarlantna igra barce ove sezone na gostovanjima (ne moramo spominjati koliko im je bodova pokradeno sto ponistenim golovima, ofsajdima, ne dosudjenim penalima...).
To sto ste vi impresionirani cinjenicom da ste uopste ispred jedne barcelone je sasvim drugi par rukava. Ali igra reala je malo je reci smjesna... ipak, ostavljam mogucnost da nekad i dozivite da svijet godinama samo bruji o vama, vasoj igri, vasim igracima...ko zna, cuda su moguca ;)
Mi smo doživjeli,i sad svi govore o najvećoj ekipi svih vremena koja je 5 puta zaredom osvajala ligu prvaka :mrgreen: Zanimljivo je to zadnjih 8 godina bolji od nas i uzdigli se nešta :lol:
Jes,jes nonšalantnost je kriva što Messi fula nepostojeći penal na Campu protiv Seville :mrgreen: I to što je Barcelona tek u prošlom kolu dobila prvi crveni karton :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 11 mar 2012, 00:12

raul-zakon je napisao/la:Joj, jeste mi dokur.čili, isti ovi navijači Barcelone su prošle godine u ovo doba tvrdili kako sucima u Španiji ništa ne fali, te kako odlično obavljaju svoj posao...
A nije loš rukometaš ni Alonso, ako cemo pošteno. Uštopa cova sebi loptu rukom ko na treningu u sred 16-erca :mrgreen: , boli ga briga, zna da sudija to "ne smije vidjeti" ;) :D
Kako pokradoše ofirno Betis koji je zaslužio barem bod.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 11 mar 2012, 00:13

UPS je napisao/la:
L-Train je napisao/la:
ek0 je napisao/la:Ja koliko sam vidio lopta je pogodila Ramosa u nogu. Gledao sam u HD-u i Rus komentator se slozio da je noga.
Ma sigurno ga u nogu pogodila,samo ovi jadnici moraju nesto izmisliti zasto Real ima ovoliku prednost.Betis je veceras odigrao odlicno,ali prvi njihov gol je igranje rukom,a kod drugog nije bilo ni k od kornera koji su dobili i ko je tu ustavari na kraju ostecen?
Jedini razlog sto real ima bodovnu prednost je nonsarlantna igra barce ove sezone na gostovanjima (ne moramo spominjati koliko im je bodova pokradeno sto ponistenim golovima, ofsajdima, ne dosudjenim penalima...).
To sto ste vi impresionirani cinjenicom da ste uopste ispred jedne barcelone je sasvim drugi par rukava. Ali igra reala je malo je reci smjesna... ipak, ostavljam mogucnost da nekad i dozivite da svijet godinama samo bruji o vama, vasoj igri, vasim igracima...ko zna, cuda su moguca ;)
da se malo nasmijem :mrgreen:

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 11 mar 2012, 00:14

:?
slika
Visca el Barça ! Mes que un club !

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 11 mar 2012, 00:14

DesimaL je napisao/la::?
slika
Ovo si ti uslikao :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 11 mar 2012, 00:15

slika
prva slika mi je malo nejasno,druga ti je presmjesna,a trecu smo vec kometarisali.

JavierPortillo
Kontakt:

Post Postao/la JavierPortillo » 11 mar 2012, 00:16

slika
Prva pokazuje da je gol Betisa neregularan, druga pokazuje da je Kaka kao trebao dobiti crveni (a nije), treca da je Xabier igrao rukom.
Ramos KOLJENOM.

Feco
Kontakt:

Post Postao/la Feco » 11 mar 2012, 00:17

Ako cemo realno : Totalno ste nebitni ..

groka12
Kontakt:

Post Postao/la groka12 » 11 mar 2012, 00:17

sto boli, boli

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 11 mar 2012, 00:18

tech je napisao/la:
raul-zakon je napisao/la:Joj, jeste mi dokur.čili, isti ovi navijači Barcelone su prošle godine u ovo doba tvrdili kako sucima u Španiji ništa ne fali, te kako odlično obavljaju svoj posao...
A nije loš rukometaš ni Alonso, ako cemo pošteno. Uštopa cova sebi loptu rukom ko na treningu u sred 16-erca :mrgreen: , boli ga briga, zna da sudija to "ne smije vidjeti" ;) :D
Ama bas isto kao sto je Pique ustopao loptu u 1/2 LP protiv Chelzija, a Ovrebo nije vidio, nesto se ne sjecam da ste tad pljuvali Ovreba sto nije svirao penal za Chelzi, pa u istoj toj utakmici i to u ZADNJOJ minuti kod 1:1 jedan igrac Chelzija sutira na gol i lopta u ruku pogadja mislim Eto-a, a sudija Ovrebo nista... tad ste bili veoma sretni sudjenjem i nezasluzenim prolazom u finale... a sad smradate o sudjenju u korist Reala... :twisted: :evil:
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 11 mar 2012, 00:19

tech je napisao/la:
Druže, 'si mi dobar...ja upravo pričam o tome, kad ste sada tako "horni" da preispitujete sudije i pljujete po njima(ne branim ih, znam da su kriminalni), zašto niste u godinama iza nas, nerijetko i ove godine, bili pošteni pa rekli da je sudija nekad i Barci pomogao...ali ne, brzo se to zaboravilo...tad ste govorili nešto kao:ko gubi ima pravo da se ljudi. Am I right?Well O.K so be it...
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

JavierPortillo
Kontakt:

Post Postao/la JavierPortillo » 11 mar 2012, 00:19

slika
Sad cekamo culese da nam kazu da je koljeno dio ruke :D

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 11 mar 2012, 00:22

raul-zakon je napisao/la:
tech je napisao/la:
Druže, 'si mi dobar...ja upravo pričam o tome, kad ste sada tako "horni" da preispitujete sudije i pljujete po njima(ne branim ih, znam da su kriminalni), zašto niste u godinama iza nas, nerijetko i ove godine, bili pošteni pa rekli da je sudija nekad i Barci pomogao...ali ne, brzo se to zaboravilo...tad ste govorili nešto kao:ko gubi ima pravo da se ljudi. Am I right?Well O.K so be it...
Hajd dobro, kad je tako :mrgreen:

Rekoh vec, Betis je nije zaslužio ovom igrom i zalaganjem poraz, ali Ramos ne dade na kraju.
Sad je gotovo za dalju analizu i pricu, odoše 3 boda u Madrid. Ne postoji Knjiga žalbe u fudbalu :mrgreen: :D

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 11 mar 2012, 00:27

JavierPortillo je napisao/la:slika
Sad cekamo culese da nam kazu da je koljeno dio ruke :D
:lol:
Tebali su slikati kad je lopta otisla :lol:
Jose María Gutierrez (bivši igrač Real Madrida), poznatiji kao Guti, na Twitteru je napisao: "Velika utakmica Madrida i Betisa, te sjajno zaustavljanje Ramosa u zadnjoj sekundi. Moj prijatelj vrijedi i kao odbrambeni i kao golman.
Visca el Barça ! Mes que un club !

JavierPortillo
Kontakt:

Post Postao/la JavierPortillo » 11 mar 2012, 00:31

DesimaL je napisao/la:...
http://www.marca.com/2012/03/10/futbol/ ... 18614.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja ti ne mogu pomoci...

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 11 mar 2012, 00:35

ma koljeno :mrgreen:

slika
ser del barça es el millor que hi ha !

JavierPortillo
Kontakt:

Post Postao/la JavierPortillo » 11 mar 2012, 00:36

Procitaj clanak pored te slike i pokusaj je malo bolje pribliziti. Nije ruka ljudi, nije.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.