UPS je napisao/la:L-Train je napisao/la:ek0 je napisao/la:Ja koliko sam vidio lopta je pogodila Ramosa u nogu. Gledao sam u HD-u i Rus komentator se slozio da je noga.
Ma sigurno ga u nogu pogodila,samo ovi jadnici moraju nesto izmisliti zasto Real ima ovoliku prednost.Betis je veceras odigrao odlicno,ali prvi njihov gol je igranje rukom,a kod drugog nije bilo ni k od kornera koji su dobili i ko je tu ustavari na kraju ostecen?
Jedini razlog sto real ima bodovnu prednost je nonsarlantna igra barce ove sezone na gostovanjima (ne moramo spominjati koliko im je bodova pokradeno sto ponistenim golovima, ofsajdima, ne dosudjenim penalima...).
To sto ste vi impresionirani cinjenicom da ste uopste ispred jedne barcelone je sasvim drugi par rukava. Ali igra reala je malo je reci smjesna... ipak, ostavljam mogucnost da nekad i dozivite da svijet godinama samo bruji o vama, vasoj igri, vasim igracima...ko zna, cuda su moguca

Mi smo doživjeli,i sad svi govore o najvećoj ekipi svih vremena koja je 5 puta zaredom osvajala ligu prvaka

Zanimljivo je to zadnjih 8 godina bolji od nas i uzdigli se nešta
Jes,jes nonšalantnost je kriva što Messi fula nepostojeći penal na Campu protiv Seville

I to što je Barcelona tek u prošlom kolu dobila prvi crveni karton

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.