NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Sta dobijete kada spojite Ivu Istuka i Slavena Musu?
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Slivo Muštuk,eto šta se dobijeAndroid je napisao/la:Sta dobijete kada spojite Ivu Istuka i Slavena Musu?

Igraj Široki ti si najbolji!
-
- Kontakt:
Android je napisao/la:Sta dobijete kada spojite Ivu Istuka i Slavena Musu?

A Mladina? Da je se covjeku dala sansa...
@brig eno zale ti se na avatar

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
I don't give a damnAndroid je napisao/la:![]()
A Mladina? Da je se covjeku dala sansa...
@brig eno zale ti se na avatar

Mladina
Taj gospodin je u svijetu trenera ono sto je Niklas Bendtner kod nogmetasa,lord
Di je to za avatar?
Nisam se svađo od finala kupa

Taj gospodin je u svijetu trenera ono sto je Niklas Bendtner kod nogmetasa,lord

Di je to za avatar?
Nisam se svađo od finala kupa

SAMO ŠIROKI!
Inace jedna zanimljivost
Ako se zrinjski dokopa 3.pretkola bilo kojeg natjecanja( a imaju realne sanse za 3.pretkolo EL) svoje domace utakmice morali bi igrati na nasoj ljepotici. Vatreno u svakom slucaju
Ako se zrinjski dokopa 3.pretkola bilo kojeg natjecanja( a imaju realne sanse za 3.pretkolo EL) svoje domace utakmice morali bi igrati na nasoj ljepotici. Vatreno u svakom slucaju

SAMO ŠIROKI!
Sto se tice Mladine, on je sigurno dobar trener. To ti moze potvrditi svaki igrac koji ga je trenirao, budi siguran da je dobar strucnjak. Samo sto kod nas se gleda, kakva mu.je frizura i kakav je privatno.
Ocemo ih kamenicama natrat?since1948 je napisao/la:Inace jedna zanimljivost

Sta tu ima biti vatreno, ako bude neki atraktivni protivnik i ja budem u Sirokom, prvi cu otici na utakmicu i podrzat nase susjede.
Nema mi drazeg prepucavanja i rivaliteta od komsija.
To sto njihova grupa idiota se umislila da su neka hebena hool skupina i misli da su nekakve gazde u Hercegovini, pri tome jos zalosnije sto im institucije represivnog sustava to dopustaju( ne znam da je itko odgovarao za kamenovanje i napad na Škripare nedavno u Mostaru) je druga stvar.
Ja kao navijac, iako nisam u Skriparima, sam ponosan na momke sto su otisli dole, a znali su da im se to sprema, pokazali mu'da i idemo dalje. Mi ostali navijači i simpatizeri ćemo se prepucavati s tribina onih 90 minuta i to je to jer svako preozbiljno shvaćanje raznih Čalta i nindža je glupost.
A navijačke skupine će to rješavati medju sobom prema navijačkim kodeksima i točka.
Bitnije nam je sad razmišljat kakvu momčad i struku ćemo imati u sljedecoj sezoni, sad za sad mi se svidjaju informacije kojima @penke barata.
VAZDA I VJEČNO, SAMO I UVIK

Prekosutra (ponedjeljak) demontaza starog i montaza novog semafora. Imat cemp najmoderniji i najbolji u ligi 
Bit ce velicine kao i ovaj sadasnji tj kompletan onaj crni dio ce biti led display

Bit ce velicine kao i ovaj sadasnji tj kompletan onaj crni dio ce biti led display

It's better when it's live
- Evolve
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Bolji nego u Zenici ?hlive je napisao/la:Prekosutra (ponedjeljak) demontaza starog i montaza novog semafora. Imat cemp najmoderniji i najbolji u ligi
Buduci da Čelik ostaje u ligi onda mozda i ne. Ovisi o karakteristikama semafora na BP. Ali ako uzmemo u obzir kad je stavljan led na BP (2015) onda vjerojatno da ce na Pecari biti moderniji, s novijom tehnologijom i boljom rezolucijom.HeraklitMracni je napisao/la:Bolji nego u Zenici ?hlive je napisao/la:Prekosutra (ponedjeljak) demontaza starog i montaza novog semafora. Imat cemp najmoderniji i najbolji u ligi
It's better when it's live
- UstanikSBII
- Kontakt:
Ajde neka je na red dosao i semafor ovaj je odsluzio svoje
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
15 godina mu je dostaUstanikSBII je napisao/la:Ajde neka je na red dosao i semafor ovaj je odsluzio svoje

Samo jedno ime
- Evolve
- Kontakt:
A i ti svakog k. znaspenke je napisao/la:Kruno Jurčić na večeri u Borku...

NK Široki Brijeg
Sreli seEvolve je napisao/la:A i ti svakog k. znaspenke je napisao/la:Kruno Jurčić na večeri u Borku...![]()

Samo jedno ime
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.