Preskacemo Dzeku i Spahica? To smo znaci apsolvirali?gringobih je napisao/la:Izvini jeli trebao igrati za Trinidad i Tobago kao igrac u penziji????damir_82 je napisao/la:Edin bez repke ne bi otisao u City, jer ne bi dobio radnu dozvolu! Vjerovatno ide iz City-ja pa mu sad radna dozvola vise i ne treba!
Spahic je za reprezentaciju debitovao kao igrac Zagreba! Ni njemu ne treba....vise.....
Safet Susic je odigrao one prve utakmice skupa sa Sliskovicem i ostalima.... Sa ljiljanima na grudima....
Safet tada nije bio profesinalni fudbaler
Pricaj mi o periodu poslije rata kad smo imali drzavu i pravili NSBIH

Safet je covjek koji ocito ne voli medije i medijsko eksponiranje... Vise puta je rekao da izjave daje samo zbog posla koji obavlja, a da inace to ne voli!
I ranije sam pisao o tome, ali evo ponovit cu....
Sta ste ocekivali od Papeta? Sta su uradili ini drugi koje prizivate ovdje kao spasioce?
Jel Pape mozda trebao da tokom/poslije rata posalje FK Sarajevo garnituru dresova, lopti itd.....???
Znas li koji su dug FK Sarajevo natovarili ti poslijeratni celnici???
Da li bi ti poslao tu garnituru dresova?? Pa poslije, po Cirinom receptu, das fino u medije???
Moja je cak pretpostavka (naglasavam pretpostavka), da bi vecina eventualnog kontigenta zavrsila u rukama istih onih koji su prije Husrefa i igraca podigli sampionski pehar u maju 2007. na Kosevu (toliko su visoko misljenje imali o sebi)!
U prvom intervjuu koji je dao za nase medije (video intervju) je jasno i transparentno rekao da nije zelio da nas preuzme jer nije smatrao da se moze napraviti uspjeh, odnosno plasman (ne mora biti iskljucivo igracki kadar razlog). Sta je lose u tome da covjek kojeg pamte kao jednog od najboljih fudbalera ove drzave, ne zeli da bude jednostavno potrosen kao selektor? Potrosili smo i Muzurovica i Musovica i Misu Smajlovica i Faruka i Kodru smo potrosili.... Ne bih rekao da je mana kada ne prihvatis posao jer nemas vjeru u uspjeh! Bolje je i ne pokusavati nego lagati i sebe i druge....
NSBiH nisu pravili fudbaleri! To je valjda svima jasno...