Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

AA23
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la AA23 » 05 sep 2017, 13:11

Edin pretjeruje, sad i na neki način razumijem hejt Rafanovaca prema nama :rol:

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 05 sep 2017, 13:16

Za mene je Nadal favorit u eventualnom polufinalu, nisam od Federera do sada vidio neku posebnu igru, posebno sa backhand strane kojom je lomio Berdycha, Wawrinku i Nadala na AO-u. Ova igra me najvise podsjeca na onu iz Miamija, gdje Federer jest u 2 seta dobio Nadala, ali su to bili bas izjednaceni setovi, gdje su sitnice odlucivale.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 05 sep 2017, 13:21

AA23 je napisao/la:Edin pretjeruje, sad i na neki način razumijem hejt Rafanovaca prema nama :rol:
on je neizlječivi idolopoklonik, on vidi samo ono što mu odgovara kad su u pitanju njegovi puleni!

jasko88
Kontakt:

Post Postao/la jasko88 » 05 sep 2017, 13:33

Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Za mene je Nadal favorit u eventualnom polufinalu, nisam od Federera do sada vidio neku posebnu igru, posebno sa backhand strane kojom je lomio Berdycha, Wawrinku i Nadala na AO-u. Ova igra me najvise podsjeca na onu iz Miamija, gdje Federer jest u 2 seta dobio Nadala, ali su to bili bas izjednaceni setovi, gdje su sitnice odlucivale.
Malo ko je davao sansu Federeru i u Australiji, jer isto nije nesto dominirao , pa je na kraju okrenuo Nadala. Ne sumnjam da ce ga opet mlatnuti, on je ove godine svaki put s Nadalom igrao najbolje. Jedino da bude toliki peh pa da se bas povrijedi pred mec s Nadalom. I da, trenutno je Delpo opasniji protivnik po njega od Nadala, pod uslovom da i Delpo bude fit.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 05 sep 2017, 13:39

Ma kakav Nadal, mlatnut ce babuka spanskog konobara opet :kafa: covjek vise ne zna kako igrati sa njim, izgubi se, ne zna bi li forsirao BH ili FH :rol:
27.10.2020

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 05 sep 2017, 15:39

Al kaže čovjek hladno nema Rafa ni promil šanse u polufinalu, e moj bože šta uradiše 3 pobjede Federera od ovih Rogerovaca, zaboraviše se tolike godine odučavanja od tenisa :mrgreen:

Šalu na stranu, ukoliko ne bude kiše, samim time bude se igralo na otvorenom, mala prednost Rafku, u suprotnom obrnuto.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 05 sep 2017, 15:44

ja mislim, ako budu igrali, svejedno gdje, to je fifti-fifti!

Eld0rado
Kontakt:

Post Postao/la Eld0rado » 05 sep 2017, 16:07

Prvo da prođu sljedece protivnike pa onda cemo raspravljati :D

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 05 sep 2017, 16:08

protiv Federera sa WB Nadal nema ni promil sanse i to je Edin upravu ,e sad protiv ovog Federera pricam sad o US itekako ima sanse....ono sto raduje da Federer zadnja dva meca puno podigao nivo igre...i mislim da moze jos puno vise kako turnir ulazi u zavrsnicu,dok Rafa tu je na tom nivou koji se od njega i ocekuje....osim ona dva meca kad je malo sporije i laganije usao sve je bilo sigurno ,i nekako u ovom omjeru snaga sanse i jesu 50 : 50 ali ako Federer jos vise podigne nivo igre onda ce doci zaista na ovo Edinovo da nece imati promil sanse,uslovi su takvi jbg i za sve ce se pitati Federer u tom mecu...ali haj prvo da i j4edan i drugi prodju ove prepreke pa cemo talasati o tome :D
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 05 sep 2017, 16:11

RafaGarros9 je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
RafaGarros9 je napisao/la:Omaleni rus napravi danas iznenadjenje tako da mu je ovo drugo zvucno ime da izbaciva na USO...Rafa igra fino i sa dosta zadrske,nije dao jos pun gas tako da se tek ocekuje ono najbolje od njega...Protiv omalenog rusa ne bi trebalo biti problema za novo polufinale...

Vamooooooooooos :kralj:
kako vas je lijepo vidjeti ovako raspolozene,jos malo pa ide depresija.... :D
Takodjer i vas rogerovce nakon plakanja u prva dva kola i trazenja nepostojece povrede... :D
Ako i dodje depresija opet ce trajati jednu godinu a kod Rogerovaca je trajala punih 12 godina... :shock: :shock.: :D
--------------------------------------------
Uh kakav mec kakva ludnica Delpo-Thiem...vjerovatno najbolji mec u godini...
Delpo forhend maestralan posebno onaj za 2-2 u setovima... :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Opet dosta je tu bilo i srece pored nesrece na pocetku meca pa valjda nece biti umoran za naredni jer dosta je propatio... :D
Jos kad covjeka skines na kladi ma hajde...pjesma... :salut:

ja cu tebi cestitati ako se desi cudo,ova godina ti je bila teska pa si zasluzio ,moram te ispostovati...mada mislim i sam si svjestan da ti nisu dobri izgledi :D :D
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 05 sep 2017, 16:12

delinjo je napisao/la:protiv Federera sa WB Nadal nema ni promil sanse i to je Edin upravu ,e sad protiv ovog Federera pricam sad o US itekako ima sanse....ono sto raduje da Federer zadnja dva meca puno podigao nivo igre...i mislim da moze jos puno vise kako turnir ulazi u zavrsnicu,dok Rafa tu je na tom nivou koji se od njega i ocekuje....osim ona dva meca kad je malo sporije i laganije usao sve je bilo sigurno ,i nekako u ovom omjeru snaga sanse i jesu 50 : 50 ali ako Federer jos vise podigne nivo igre onda ce doci zaista na ovo Edinovo da nece imati promil sanse,uslovi su takvi jbg i za sve ce se pitati Federer u tom mecu...ali haj prvo da i j4edan i drugi prodju ove prepreke pa cemo talasati o tome :D
E tacno ovako i ja mislim :D Ovaj Federer je itekako ranjiv i bice tesko protiv Delpa a kamol' protiv Nadala :)
Ipak .... bel20ve :)
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 05 sep 2017, 16:36

Loš je Rafa ovdje realno, nije to promaklo ni Muratu :beba:

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 05 sep 2017, 17:00

bodi123 je napisao/la:Al kaže čovjek hladno nema Rafa ni promil šanse u polufinalu, e moj bože šta uradiše 3 pobjede Federera od ovih Rogerovaca, zaboraviše se tolike godine odučavanja od tenisa :mrgreen:

Šalu na stranu, ukoliko ne bude kiše, samim time bude se igralo na otvorenom, mala prednost Rafku, u suprotnom obrnuto.
Pa sta ako govori.Ti si to hladno govorio za Federera kad su trebali igrat u Australiji :mrgreen: .Naravno,obojica niste u pravu :mrgreen: Mislim da prvo treba sacekat da dodje do tog meca,a kad do istog dodje nista me ne bi iznenadilo.Mozemo dobit epski mec u 5 setova,neku laganu pobjedu Federera ili Nadala.Nijedan od njih dvojice ne pokazuje pretjeranu sigurnost u igri.Posto Muratoglu rece da Rafica nije uzeo niti jedan od posljednjih 30 turnira na betonu na kojima je ucestvovao,lagana prednost ipak mora ic na stranu Federera.Stavise jedini razlog zbog koje prije pocetka turnira nisam rekao da Federer ovo sigurno uzima je onaj mec i povreda protiv Zvereva prije neku sedmicu.Takvog sam misljenja i sad.

Delpu svaka cast na pobjedi i drago mi je sto je prosao jer je ljudina,al Thiem jos jednom pokaza da od njega nikad nece bit broj 1.Neki dan proslavi 24. rodjendan I I dalje ne moze dobit Del Potra koji igra prakticno samo sa servisom i forehandom :lol:
Zadnja izmjena: darker10, dana/u 05 sep 2017, 17:05, ukupno mijenjano 1 put.

Jeftha
Kontakt:

Post Postao/la Jeftha » 05 sep 2017, 17:05

Pa i nema sanse, da mu nije zrijeb ovakav kakav jeste ne bi vidio ni trece runde.

Juzni bi ga kuci poslao.
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

Corruptio optimi cuiusque pessima.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 05 sep 2017, 17:09

Nego nesto gledam i vidim da je jedino Damir uzeo do sada set Rublevu,a nije da je decko igrao protiv nekih anonimusa, tacno mi je joe uvijek zao sto ga Dzumi ne uze,a bio je jako blizi

Btw sto se Rogera tice sinoc lagano odradjen posao, protivnik za citav mec nije imao niti jednu break loptu,strasna statistika, bice da se babuka zagrijava za drugu sedmicu :)

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 05 sep 2017, 17:45

shminka je napisao/la:

Loš je Rafa ovdje realno, nije to promaklo ni Muratu :beba:
Otkrio je Murat toplu vodu, Rafa lošije riternira na hardu nego na šljaci :tokralju: :tokralju: :tokralju:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 05 sep 2017, 18:40

Dzaba se raspravljate ko je bolji, i ko ce dobiti Fedal SF, kad ce sutra Andrej da spasava tenis i osujeti taj susret. [emoji38]

Spasio ga on ili ne trofej ce u ruke pobjednika Fed - Delpo i tu nema dileme.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

branimir85
Kontakt:

Post Postao/la branimir85 » 05 sep 2017, 19:17

Švarcman je jako zanimljiv za gledati,udara kao lud ali ga jebhe ta njegova "visina" :mrgreen:
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 05 sep 2017, 19:37

Ma kakav Shortmann, Busta ga drzi na lancu i apsolutno kontrolise mec. Kratki kurcic u 3 seta i moze se pakovat. Bice bolji dok naraste! :lol:

Busta doktor! :tokralju:
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 05 sep 2017, 19:45

Ovaj teren je najslicniji šljaci na touru ubjedljivo, grozno :facepalm: Pusheraj ova dva seta, kao sto sam i predvidio PCB komotno vodi
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.