btw. ja ne znam šta je sa ovim turnirom xd Mislim da ni sajta nemaju
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Vjerovatno su mu u glavi još neka sjećanja iz Izmira, ali šta je tu je. Sreća pa ima koliko toliko lagan žrijeb do QF. Protiv Dustova će biti pravi i nema teorije da ga uzima dvaput zaredom!! Bemelmansa je već dobijao, tako da se finale već polako "smiješi". 
Re: Odg: RE: Re: BiH Tenis
Ovaj turnir je nesto slicno Batmanu koji je Mirza igrao proljetos, ni on nije imao ni streama ni sajta.. ja se nadam da Mirza ovdje moze do kraja. Evo i Jaziri je odustao tako da e donji dio zdrijeba u najmanju ruku smijesan i msm da ce pobjednik biti ili Mirza ili Dustov ili BemelmansremA1 je napisao/la:Vjerovatno su mu u glavi još neka sjećanja iz Izmira, ali šta je tu je. Sreća pa ima koliko toliko lagan žrijeb do QF. Protiv Dustova će biti pravi i nema teorije da ga uzima dvaput zaredom!! Bemelmansa je već dobijao, tako da se finale već polako "smiješi".
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: BiH Tenis
Edit: Ima Donosky u donjem dijelu zdrijebaesprit24 je napisao/la:Ovaj turnir je nesto slicno Batmanu koji je Mirza igrao proljetos, ni on nije imao ni streama ni sajta.. ja se nadam da Mirza ovdje moze do kraja. Evo i Jaziri je odustao tako da e donji dio zdrijeba u najmanju ruku smijesan i msm da ce pobjednik biti ili Mirza ili Dustov ili BemelmansremA1 je napisao/la:Vjerovatno su mu u glavi još neka sjećanja iz Izmira, ali šta je tu je. Sreća pa ima koliko toliko lagan žrijeb do QF. Protiv Dustova će biti pravi i nema teorije da ga uzima dvaput zaredom!! Bemelmansa je već dobijao, tako da se finale već polako "smiješi".
Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: BiH Tenis
Donskoy je zaeban pravo, ali eto Mektić ga podobro namucu u prvom koluesprit24 je napisao/la:Edit: Ima Donosky u donjem dijelu zdrijebaesprit24 je napisao/la:Ovaj turnir je nesto slicno Batmanu koji je Mirza igrao proljetos, ni on nije imao ni streama ni sajta.. ja se nadam da Mirza ovdje moze do kraja. Evo i Jaziri je odustao tako da e donji dio zdrijeba u najmanju ruku smijesan i msm da ce pobjednik biti ili Mirza ili Dustov ili BemelmansremA1 je napisao/la:Vjerovatno su mu u glavi još neka sjećanja iz Izmira, ali šta je tu je. Sreća pa ima koliko toliko lagan žrijeb do QF. Protiv Dustova će biti pravi i nema teorije da ga uzima dvaput zaredom!! Bemelmansa je već dobijao, tako da se finale već polako "smiješi".
btw. ja ne znam šta je sa ovim turnirom xd Mislim da ni sajta nemaju![]()
![]()
Valjda u Monsu neće biti u finalu na početku sedmice 
Valjda vas necemo natrpati u nedjeljushminka je napisao/la:Valjda u Monsu neće biti u finalu na početku sedmice
Idi @virto na temu najozbiljnijeg kandidata za tituluVirtu4l je napisao/la:Natrpaćete kurko
Mislim da ovo stvarno nije tema za to 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
U pravu siVirtu4l je napisao/la:Mislim da ovo stvarno nije tema za to
ZA koga navijaju Mirza, Aldin i Tomo? 
Damir je na pravom putu, to znamo
Mirza pitar velikishminka je napisao/la:ZA koga navijaju Mirza, Aldin i Tomo?
Nije ni čudo onda što ne može do najboljih 100 
shminka je napisao/la:Nije ni čudo onda što ne može do najboljih 100
Bitno je da je dobar u vugla
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Sljedeće sedmice Damir challenger Mohammedia a Mirza challenger Mons. Damir će biti 2. ili 3. nosilac a dok Mirza neće biti među nosiocima. Konkurencija je prejaka ali vjerujem da će tu Mirza odigrat najbolje što može. Hoćemo Janowzica pa da ga opet dobije 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Nisam znao za Mirzu da je pitar sad ga jos vise gotivim 
Tomo sigurno navija za Slogu iz Ljubuskog a Aldin za Olimpic
Tomo sigurno navija za Slogu iz Ljubuskog a Aldin za Olimpic
-
oldtown1990
- Kontakt:
Aldin sutra na terenu od 10h a Mirza bi trebao poceti oko 13h
Mirza se dosta trosi na ovim laganim mecevima iz razloga sto jos nije taj nivo da ove polovnjake rjesava u manje od sat vremena. Za koji mjesec ce biti smijesno sta radi na ovakvim turnirima.
Neko je napisao na fb stranici da se cuo sa Mirzom i da mu je nas teniser rekao da velika nadmorska visina u tom Agriju, i da mu je trebalo da se malo prilagodi, te da je Turcin pruzio nevjerovatno jak otpor. Danas bi to trebalo biti puno puno lakse 
Da, baš čitam da imaju dosta vrhova sa preko 3000m nadmorske visine.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.