Glupost (oprosti, ali tako je).Valencia je napisao/la: Da se recimo igralo na Bridzu bila bi sasvim druga prica.
Pogotovo ako dobro procitamo tvoj post.
Mislis da bi Cheleseova fizicka inferiornost bila u drugom planu da su igrali doma?
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Glupost (oprosti, ali tako je).Valencia je napisao/la: Da se recimo igralo na Bridzu bila bi sasvim druga prica.
Čitavu večer sam ja znao šta će radit a ne igrači Chelsea. Lik je totalni promašaj ove sezone, totalni.tevezito je napisao/la:Na stranu promasen penal ali strahota je kako je ovaj Robben procitan igrac.Malo pametnija odbrana i on ne postoji.A danas je na krilu dobio jedno 50 lopti.Jedino sto mi se svidjalo dok je lopta u njegovim nogama je to da sam mogao mirno ukljuciti ttx i pogledati rezultate jer znas da od tog napada nema nista.
Koliko amerosm, koliko?amerosm je napisao/la:Ova je utakmica dokazala da Lahm ne moze biti kapiten jedne ekipe kao sto je Bayern. Sada odoh spavati a sutra cu o tome detaljisati.
Kada igras na svom terenu imas znatno vece samopouzdanje i motiv za napadanjem. Celzi bi sigurno bio odlucniji prema naprijed, a Bajern malo rezervisaniji i oprezniji. Mozda bi to Bajernu odgovaralo, mozda bi lakse dosli do pobjede... Samo kazem da ih ne bi ovako izdominirali na njihovom terenu.geronimo je napisao/la:Glupost (oprosti, ali tako je).Valencia je napisao/la: Da se recimo igralo na Bridzu bila bi sasvim druga prica.
Pogotovo ako dobro procitamo tvoj post.
Mislis da bi Cheleseova fizicka inferiornost bila u drugom planu da su igrali doma?
U poslu sam, biznis procvjetao, ne znam gdje udarameffe_sa je napisao/la:@Valencia: Ti si tvrdio da će Real razvalit Bayerna, pa se to nije desilo pa si se poklopio par sedmica, a sad si došao da koju pametnu kažeš. Mislim ista se priča ponavlja kod par prepoznatljivi likova. Tako da uvijek sve isto. Samo ne znam kad mislite promijenit scenario? Hoćemo nešto novo da vidimo?
Hajd nek je i tebi jednom nešto procvjetaloValencia je napisao/la:
U poslu sam, biznis procvjetao, ne znam gdje udaram. I sada sam jedva navrnuo u ove kasne sate. Trebam naci vremena da jos stosta prozborim na temi Sitija i Junajteda
.
Dobar izgovor za loše procjene....Neko možda i povjeruje....Valencia je napisao/la: Rekao sam da Real ima 70% sanse za pobjedu. Bajern je dobio na penale. Desava se to u fudbalu. Sada sam mislio da Bajern ima 70% sanse za pobjedu, a pobjedio Celzi. Luda sezona na svim forntovima.
Eh dobar. Lahm je sjajan igrac, najkompletniji uz Bilala za moj pojam u Bayernu.geronimo je napisao/la:Koliko amerosm, koliko?amerosm je napisao/la:Ova je utakmica dokazala da Lahm ne moze biti kapiten jedne ekipe kao sto je Bayern. Sada odoh spavati a sutra cu o tome detaljisati.Tamno, toceno ili strano?
![]()
Ostavite se Lahma. Naucili ste da imate brbljive, nadobudne, prgave i ne znam ja kakve sve ne kapitene, pa vam Filip para dusu.
Ne znam u cemu bi Bayernu ili Elfu pomogao drugaciji (ali koji je na raspolaganju) kapiten?
Sta to Lahm toliko stetno radi ili gdje su njegovi propusti?
Sutra? Ok.
Ma zayebi dominiranje, muka mi je od toga. I u Londonu bi bila slicna slika, vjeruj mi.Valencia je napisao/la: Kada igras na svom terenu imas znatno vece samopouzdanje i motiv za napadanjem. Celzi bi sigurno bio odlucniji prema naprijed, a Bajern malo rezervisaniji i oprezniji. Mozda bi to Bajernu odgovaralo, mozda bi lakse dosli do pobjede... Samo kazem da ih ne bi ovako izdominirali na njihovom terenu.
Ma Lahm je odličan vođa,najbolji u ovoj ekipi Bayerna.Taj slučaj oko penala ide na dušu trenera koji nema kontrolu nad pojedincima u ekipi.Bilall je napisao/la:Eh dobar. Lahm je sjajan igrac, najkompletniji uz Bilala za moj pojam u Bayernu.geronimo je napisao/la:Koliko amerosm, koliko?amerosm je napisao/la:Ova je utakmica dokazala da Lahm ne moze biti kapiten jedne ekipe kao sto je Bayern. Sada odoh spavati a sutra cu o tome detaljisati.Tamno, toceno ili strano?
![]()
Ostavite se Lahma. Naucili ste da imate brbljive, nadobudne, prgave i ne znam ja kakve sve ne kapitene, pa vam Filip para dusu.
Ne znam u cemu bi Bayernu ili Elfu pomogao drugaciji (ali koji je na raspolaganju) kapiten?
Sta to Lahm toliko stetno radi ili gdje su njegovi propusti?
Sutra? Ok.
E sta mu ja zamjerim veceras? Samo sto nije prisao i "oteo" (da tako kazem) loptu Robbenu kod izvodjenja penala.
Kapitenski, temperamentno oduzeti!
Zasto? Pa ljudi moji i slijep vidi koliko je Robben zadnje vrijeme nesiguran sa bijele tacke. Necu se vracati na promasaj protiv BVB-a, ali cu svakako se vratiti u utakmicu protiv Reala.
Ako pazljivije pogledamo taj pogodak, vidjeti cemo koliko je nesiguran. Sam pristup lopti i onaj uzdah prije suta govori kakvu samo tremu ima a to nije recept da se pogodi penal. I ovo izvodjenje veceras je bilo pomalo traljavo i moglo je to mnogo bolje. Vjeruj mi napisao bih ovo i za slucaj da je pogodio.
Lahm mora imati vise temperamenta prema pojedincima kakav je Robben
Ovo stoji svakako. Po ovom pitanju se može radit s pojačanjima, tražit igrače takvog profila, a druga stvar treba da se na tome radi i na treninzima. Velika mi je enigma kako to bolje nije uvježbano. A evo na primjer za slobodnjake bi trebali imat najmanje trojicu specijalista: Robben, Ribery, Kroos.geronimo je napisao/la:
Bayern u prekidima = jedna velika zalost. I to vec godinama. Kada vidim da Bayern izvodi korner, prije se pribojavam kontri protivnika, nego neke izgledne sanse.
Tako je i sa slobodnim udarcima (komplet kad lopte miruje) kao i sa centarsutevima. Kad tome dodam i da nemamo pravog skok-igraca, koji umije s glavom poentirati, dodjes do nekih Bayernovih slabosti.
Svaka čast na suosjećanju. Jedino mi je bolniji bio onaj poraz u finalu 99'. Danas tuga i jad s jedne strane a s druge strane ponos što smo došli ovako daleko i prikazali ovakav nogomet.AYAN je napisao/la:iskreno mi je žao bavaraca...žalosno,da toliko vrijedna ekipa igra tako kukavički fudbal...
To su me učili od malih nogu nakon što smo izgubili utakmicu: glavu gore. No, svi znamo da je ponekad teško držati glavu gore a pogotovo nakon ovakovog poraza. Stvarno smo odigrali junački ovo finale ali ipak smo izgubili a to je najbitnije.VolimLiverpool je napisao/la:Nevjerovatno.Glavu gore Bavarci,odigrali ste junački ovo finale,pobijedio je antifudbal nažalost.
Kapa dolje majstore za skoro cijeli post. Teško je u biti opisati kakav je osjećaj izgubiti nakon ovakve utakmice u kojoj, malo je reći dominiraš. Samo me jedna stvar zasmetala u tvojem postu: treba čestitati protivniku pa makar ne zaslužili naslov. Ljudski je čestitati na tituli. Tako da treba čestitat.tuzlak2 je napisao/la:po meni je ovo katastrofa za fudbal,da ove kante osvoje ligu prvaka,a vama svaka cast,bili ste dobri i stvarali sanse,al jednostavno kad nece pa sta ces sad,,,al igrat protiv ovakvog tima koji uopste ne zeli da predje centar ipak je malo tesko,a osvajacima uopste ne zelim ni da cestitam,posto ono nije fudbal,ma ono je sramota
Potpis!beki je napisao/la:Cestitam i vama, bili ste bolji, ali sreca je bila na njihovoj strani.
Stvarno ima svakakvih likova ali naučen sam i na takve. Uopće se ne bi trebalo obazirati na takve. Kad ga nitko ne bi šljivio bilo bi mu duplo teže.Toxicity je napisao/la:O Bože, ovo je nešto najjadnije što sam ikad pročitao, Njemci koji su toliko superiorniji nad Englezima kad su u pitanju velika natjecanja (Euro i Svjetsko) i dođe lik i rekne da švabe nemaju u glavama šta treba.
Skidam kapu za ovaj post.ANTIFA1 je napisao/la:Sudbina je cudna stvar , bolji ste bili svaka cast .
Al zasluzio je i Chelsea i igraci Drogba , Lampard , Terry da osvoje LP !
Lijepo od tebe. Puno to znači kad to napiše strastveni navijač Dortmunda. Zato vas i toliko cijenim. Navijače, klub, trenera, igrače i cijelu sadašnju upravu.Semir bvb je napisao/la:Šteta! Bolji tim je izgubio!
Potpisujem i tvoj post. Realno razmišljanje. Ova tekma je bila kao da sam gledao reprizu utakmice Bayern-Inter uzvratna utakmica.kraljttbvb je napisao/la:Nemojte krivce traziti nigdje drugo, osim u svojim redovima. gomez je morao veceras dati bar jedan gol. Da je dao bar jedan u prvih pola sata, ovi bi se morali otvoriti i onda ne bi bilo bunkera i antifudbala. roben je imao priliku da pogodi iz penala. Sto nije pogodio - nije kriv antifudbal. Imali ste 30 suteva i 20 kornera. Sto iz 30 suteva niste uspjeli dat vise od jednog gola - nije kriv antifudbal.
Svi ste hvalili gomeza i napadali one koji su govorili da lik daje golove samo protiv Freiburga, Hofeinhaima i ostale buranije. Jaca tekma - pusalgin, lika nema na mapi.
Ni meni se ne svidja ona Celzijeva igra, ali ste imali sansu da ih isprasite i niko vam nije kriv do vi sami...
Prvo što sam rekao nakon kraja regularnog dijela: ovo će biti Grčka 2012.bekicamir je napisao/la:Chelsea je dosao do titule na isti nacin kao i Grcka do europskog trona 2004 u Portugalu,jednostavno kad te krene,krene te,zasluzili su davno titulu Lige Prvaka,pogotovo one godine kada su pokradeni u polufinalu protiv Barcelone ,vratilo se ljudima kada su najmanje ocekivali naslov,nesto slicno sto je ucinio Ivanisevic u Wimb.
Kada se gleda ova godina,onda je to daleko od zasluzenog jer je ovo antinogomet i kukavicka igra a sto je najgore od svega ovaj Di Mateo ce jos i da ispadne neki strucnjak a imao je srece kao nitko u svijetu nogometa.
Jedino mi je drago osobno zbog Drogbe jer je to velik igrac i svojim igrama je to zasluzio,no skriviti dva penala zaredom u bitnim utakmicama je ipak previse!
Slažem se kolega. Apsolutno sam bio siguran da ćemo ga zabiti i pobijediti no nakon pogotka Drogbe sam bio siguran da nećemo osvojiti. Kako se emocije u trenutku promiješaju i osjećaj se promijeni potpuno.Bundesliga je napisao/la:Ma ljudi ponosno mozemo da kazemo da je Bayern bio pa barem 10 puta bolji od novog prvaka Evrope. Drugo je sto je Bog ocigledno mislio da Chelseau treba dodijeliti titulu. Samo ne znam kako neko moze izjaviti da je ovo najbolji tim Evrope wtf ? Jesu osvojili pokal Lige Prvaka, ali su daleko od najboljeg tima, jer valjda je vec jasno da najbolji uvijek i ne pobjedjuju, primjer Bayerna veceras koji je izbacio Reala, a taj isti Real je p.okarao Barcelonu. Bio sam ubijedjen u pobjedu Bayerna, ali tokom utakmice sam vidio da se to nece desiti jer visa sila to jednostavno nije dozvoljavala.
Cijenim ovaj post majstore više nego što si misliš. Svaka čast.Zenichanin je napisao/la:Cestitam vam bili ste bolji al titula je nasa!
Blue_He4rt je napisao/la:Bili ste veceras bolja ekipa to i ćorav` je vidio ali mi smo zasluzili mnogo prije prvijenac klempe,tako da je doslo sve na svojeSretno u 12/13 !
Tesko je protiv Celzija napraviti nesto u skok igri. Ali se slazem da Bajo mora poraditi na kretnji u sesnaestercu kada se izvode prekidi. Previse su staticni.geronimo je napisao/la: Bayern u prekidima = jedna velika zalost. I to vec godinama. Kada vidim da Bayern izvodi korner, prije se pribojavam kontri protivnika, nego neke izgledne sanse.
Tako je i sa slobodnim udarcima (komplet kad lopte miruje) kao i sa centarsutevima. Kad tome dodam i da nemamo pravog skok-igraca, koji umije s glavom poentirati, dodjes do nekih Bayernovih slabosti.
Slažem se kolega! Od slova do slova se slažem. Vjerujem potpuno da će nam se vratiti ovaj naslov i to u par slijedećih godina.Omerbavarac je napisao/la:Dusa me boli, srce mi se cijepa, ali zivot ide dalje, gledamo u buducnost i nadamo se novim pobjedama.
Momcima se nema sta prigovoriti, nezasluzeno su izgubili. Veceras jednostavno nista nije islo i kada je krenulo stalo je nakon nekoliko minuta.
Najvise ce mi biti zao onog promasenog penala a vjerujem da ce i Robbenu isto tako biti i da ce se kad tad iskupiti za ovu sezonu.
Chelsea-u se vratilo ono izgubljeno finale, isto kao sto se nama vratila 99-a, stoga sam siguran da smo mi ti kojima ce se vratiti ovo izgubljeno finale kad tad.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.