Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Effenberg
Kontakt:

Re: RE: Re: Grand Slam

Post Postao/la Effenberg » 05 sep 2017, 02:30

Raonffa je napisao/la:Ma nije Effe sporan ovaj peti set, Domi je meč izgubio prvo kad je mislio da je gotovo na 2:0, a onda i drugi put nakon 4:2 u četvrtom setu. Yebiga, ne mora značiti da je chokiranje, više govorim kroz zayebanciju, al' je veoma naivno u najmanju ruku.

Sad se konačno može na spavanje, Federer će ovamo rutinski našamarati Kohlija.
Ma jasna stvar bila kad je u peti uslo ko ce da dobije. Steta jbg samo sam ufatio cetvrti set i dio petog pred kraj pogledat. Bas ono kad je Delpo krenuo da kolje. To ti je bilo ko kad medjeda probudis. Imao ga je u tri dao mu nade ovaj kad se zalaufao yebao mu milu majku, stavio ga pod zlatni tus ko u stilu ko te yebe sad kad je mene krenulo sad cu da ti pokazem tvog Boga! :mrgreen:

Al zao mi Domija opet u pm. Kudim ga cesto i to sve, al ne bi volio da mu ovo ostavi neke oziljke za ubuduce. A moglo bi. Ovo boli.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

AA23
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la AA23 » 05 sep 2017, 02:32

Federer uze neki medicinski, ili se samo zadržao na pauzi.

Čudno.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 05 sep 2017, 02:32

bvb je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la: Sta to pricas? Najbolji mec na turniru daleko daleko, svjetlosne godine ispred drugog najboljeg. Fantasticni obojica.

Kako su igrali na MP obojica :salut:
Tebi jest, meni nije. :D Delpo 2 seta zabio glavu u pod, Thiem poklanja gejm na 5-3 i 30-0 u cetvrtom kada Delpo jos vise zabija glavu u pod, itd.
Meni je recimo uzivanje bilo gledati Schwartzman - Pouille sinoc.
Zabio glavu u pod dok nije tabletu popio, ne moze se bolestan igrat. Thiem nije poklonio nego je tu Delpo opalio 3 winnera, jedan bh passing na 30:0 strasan. Izvukao se taj gem, pa na MP 2 strasna asa, ybg vrhunski mec kako mi je krivo sto ide Federera u 1/4 ne mogu opisat, a vamo igraju Busta i Svarcman :( :( :(
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 05 sep 2017, 02:34

Del Potro sa dva asa kod mec lopti prelomio mec. Mislim sam da ce Thiem skroz potonuti nakon toga i da ce peti set biti formalnost ali strasno je odigrao. Uzivancija zadnji set. Momak maximalno agresivan na kljucnim poenima, lupa lopticu i pogadja linije. Muda ima.
Fin mec.

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 05 sep 2017, 02:35

Kad ameri stave ovakav mec na teren 3 i jos u po bijela dana. Delpo :bow:
Max Allegri

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 05 sep 2017, 02:40

Effenberg je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Ma nije Effe sporan ovaj peti set, Domi je meč izgubio prvo kad je mislio da je gotovo na 2:0, a onda i drugi put nakon 4:2 u četvrtom setu. Yebiga, ne mora značiti da je chokiranje, više govorim kroz zayebanciju, al' je veoma naivno u najmanju ruku.

Sad se konačno može na spavanje, Federer će ovamo rutinski našamarati Kohlija.
Ma jasna stvar bila kad je u peti uslo ko ce da dobije. Steta jbg samo sam ufatio cetvrti set i dio petog pred kraj pogledat. Bas ono kad je Delpo krenuo da kolje. To ti je bilo ko kad medjeda probudis. Imao ga je u tri dao mu nade ovaj kad se zalaufao yebao mu milu majku, stavio ga pod zlatni tus ko u stilu ko te yebe sad kad je mene krenulo sad cu da ti pokazem tvog Boga! :mrgreen:

Al zao mi Domija opet u pm. Kudim ga cesto i to sve, al ne bi volio da mu ovo ostavi neke oziljke za ubuduce. A moglo bi. Ovo boli.
Ma dobro, mlad je Thiem još uvijek, možda mu je i trebao jedan ovakav poraz u karijeri, svi veći teniseri su imali bolne poraze, ako si klasa iz tog na koncu konca izađeš samo još jači, a za Thiema neće biti zime, pogotovo u budućnosti kad ova sadašnja generacija ode u penziju ili uđe u maksimalno ozbiljne godine i zadnju fazu karijere.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 05 sep 2017, 02:49

Lagano al sigurno Delpo ima citav niz kujica. 3:0 sa Thiemom 6:1 sa Grishom itd. itd. Borio se ko lav fakat, takvog hocu da ga gledam a ne da zabija glavu u zemlju ko konj. Sigurno da ce dobro pomoci ovaj poraz Domiju da se dozove i mlad je i to sve i treba imati malo vise strpljenja s mladjim i nadolazecim. Prvi sam evo ja nestrpljiv, ali eto dobio je simpatije, ali jbg ima neke probleme u vugli jer bas sam protiv Fritza gledao mec i zatvorio je nekako u 4 seta ali sam i tad imao osjecaj i konto da bi ispusio da je u 5 otislo. Fali nesto sampionsko ovim mladjima ne mozes ih opet mrziti radi toga toliko, al jbg nemaju nesto sto ova velika cetvorka (trojka) imaju!

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 05 sep 2017, 02:50

Necu moci gledati Babuku protiv DelPa :thumbdown: Jos sam se prije 3-4 godine prestao nadati da ce ga bas DelPo naslijediti, tako da uzivam u ovim povremenim iznenadjenjima. Bicu uz njega protiv Babuke (praticu na rezultatima ako nista drugo) pa nek onda bolji od njih nasamara Nadala i uzme titulu. :pray:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 05 sep 2017, 02:53

Hajde Babuka zavrsavaj to u 3, da gledam Madison i Elinu Pichkolinu! :rol:

Hoceli uspjeti guzlata crnka da dobije ovu zilavu Ukrajinku? Trebao bi biti interesantan mec jer razliciti su im stilovi.

RafaGarros9
Kontakt:

Post Postao/la RafaGarros9 » 05 sep 2017, 03:05

delinjo je napisao/la:
RafaGarros9 je napisao/la:Omaleni rus napravi danas iznenadjenje tako da mu je ovo drugo zvucno ime da izbaciva na USO...Rafa igra fino i sa dosta zadrske,nije dao jos pun gas tako da se tek ocekuje ono najbolje od njega...Protiv omalenog rusa ne bi trebalo biti problema za novo polufinale...

Vamooooooooooos :kralj:
kako vas je lijepo vidjeti ovako raspolozene,jos malo pa ide depresija.... :D
Takodjer i vas rogerovce nakon plakanja u prva dva kola i trazenja nepostojece povrede... :D
Ako i dodje depresija opet ce trajati jednu godinu a kod Rogerovaca je trajala punih 12 godina... :shock: :shock.: :D
--------------------------------------------
Uh kakav mec kakva ludnica Delpo-Thiem...vjerovatno najbolji mec u godini...
Delpo forhend maestralan posebno onaj za 2-2 u setovima... :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Opet dosta je tu bilo i srece pored nesrece na pocetku meca pa valjda nece biti umoran za naredni jer dosta je propatio... :D
Jos kad covjeka skines na kladi ma hajde...pjesma... :salut:

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 05 sep 2017, 03:14

Ušao Roger u ritam, nadam se dobroj predstavi protiv Delpa jer neće biti lagano poznavajući njihove prethodne duele.

Bitka za no.1 bi se mogla riješiti ovdje definitivno.

RafaGarros9
Kontakt:

Post Postao/la RafaGarros9 » 05 sep 2017, 03:21

bvb je napisao/la: Pa Effe gledas li ti mec uopste, bar jedan dio, ne koristi slajs danas puno. Odigro je Thiem dobar gejm nakon 00-40, a inace smijesan igrac, yebo ovo. Smijesni obojica.
Evo sta se sve komentarise ovdje... :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Zadnja izmjena: RafaGarros9, dana/u 05 sep 2017, 03:44, ukupno mijenjano 1 put.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 05 sep 2017, 03:33

Ma Roger je u ritmu i to je dovoljno za ovaj USO. On kada je bio pravi, ovdje je gubio od jednog covjeka kojeg nema i jos jednog koji ga sada ceka u 1/4, al umoran ispacen izmucen bolestan nekakav. A ono sto je jasno svima je to da Nadal nema ni promil sanse protiv Federera u ovim uslovima i sa onim riternom, bukvalno nemoguca misija i to ce biti opet najlaksi mec za Federera na turniru bas kao u IW i Miamiju. Nadal ce doci do 1/2 samo jer je igrao sa Lajovicem, Danielom, Mayerom, Dolgopolovom i Rublevom (tesko da mali moze biti na nekom pucackom nivou i protiv Rafe) sto je tuzan zrijeb bez nosioca znaci za atp 250 je sramota. Dakle ako Roger brzo rijesi Delpa (maratonski mec bi vec skodio jer je vec 2 puta isao u 5 setova), mi mozemo upisivati 20., a on ce se savrseno pripremiti za polufinale i finale, pod uslovom da ne bude neka povreda ne daj Boze.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 05 sep 2017, 06:39

Edin TM87 je napisao/la:Ma Roger je u ritmu i to je dovoljno za ovaj USO. On kada je bio pravi, ovdje je gubio od jednog covjeka kojeg nema i jos jednog koji ga sada ceka u 1/4, al umoran ispacen izmucen bolestan nekakav. A ono sto je jasno svima je to da Nadal nema ni promil sanse protiv Federera u ovim uslovima i sa onim riternom, bukvalno nemoguca misija i to ce biti opet najlaksi mec za Federera na turniru bas kao u IW i Miamiju. Nadal ce doci do 1/2 samo jer je igrao sa Lajovicem, Danielom, Mayerom, Dolgopolovom i Rublevom (tesko da mali moze biti na nekom pucackom nivou i protiv Rafe) sto je tuzan zrijeb bez nosioca znaci za atp 250 je sramota. Dakle ako Roger brzo rijesi Delpa (maratonski mec bi vec skodio jer je vec 2 puta isao u 5 setova), mi mozemo upisivati 20., a on ce se savrseno pripremiti za polufinale i finale, pod uslovom da ne bude neka povreda ne daj Boze.
Ražanj si spremio, ali đe zec? :mrgreen:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 05 sep 2017, 07:21

Effenberg je napisao/la:Okrenel sad Delpo bas cemo se slatko vanago da najedemo! [emoji38]
prijatno :wave:

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 05 sep 2017, 08:52

Joj Nadal ce doc do polufinala bez da igra sa top 50 igracem,koja smijurija.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 05 sep 2017, 09:28

ma neka dođe ... ja od sviju najviše gotivim delpoa, ali dajte nam taj meč za broja jedan u polufinalu, još jednom na GS-u i onda je fakat dosta!
to bi bilo cool! mislim da se ni delpo sam ne bi protivio :mrgreen:

Eld0rado
Kontakt:

Post Postao/la Eld0rado » 05 sep 2017, 10:39

Delpi kapa do poda, nakon 2x seta rekoh to je to nisam mogao vjerovati da je dobio :D

Jos da imamo Nadal Federer polufinale tip top :D

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 05 sep 2017, 10:48

Prespava ja i Rogera treci set i pichkolinu vidim da je ispala. Da li je neko gledao?

Nagurase Ameri sve svoje, samo sto onu Brady nisu mogli jer je drvo. Da hoce samo Plisko ispast prije finala da Garbina bude broj jedan, i da se onoj Petri mame nayebem s onom ludom formom izbacuje mi dvije najomiljenije cure jednu za drugom, a danas ce da pusti mec za Venus. [emoji38]

Danas uz brata PCB i Kevina (samo zato sto se rijesio onog hinjavog zabarskog smrada)! :rol:

Kod zena samo onako Stephens mi je ok, ima finu igru i dobra ribetina, i Madison mi je draga pa nek one idu. Ovih ostalih smislit ne mogu.

A novinara ludjaka, ko da covjek ionako nije popishan od poraza, jos ga ispituju sta misli radi cega je Delpo toliko popularan, da li ga i kolege gotive tako van terena, svako drugo pitanje o Delpu! :rol: :rol: Ubice ga ovo u pojam, komplekse ce nabiti. Ne brini se Domi, osvetices ga na sljaci! :tralala:

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 05 sep 2017, 11:40

PCB ce preslušati Maradonu danas, ovaj drugi mec ce bit vec dosta zanimljiviji, prednost dajem Querry-iju jer igra pred domacom publikom i ovo ce mu biti 2. mec navecer na AA-u, tako da se sigurno navikao na teren koji je dosta sporiji nego vanjski
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.