FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 18 maj 2010, 20:51

karaon je napisao/la:pozz ljudi...imam problem u vezi sutrasnje utakmice...neam prevoza nazad jer je tekma u 8 a zadnji bus ide u 8 dok voz ide oko pola 10(a ne gleda mi se samo prvo poluvrijeme:P)...pa ako ima iko da bi mene i jarana ostavio makar blizu visokog,na autoputu ili sl bio bih mu jako zahvalan a i platitli bi ako treba pare nisu problem makar i u gepeku se vraco samo da se ide...javite se ili na pp ili na mob 062 169 763 ...unaprijed zahvaljujem:D
idi prije tekme spavaj u sarajevu pa se ujutro u 5 ili 6 vrati kuci :D :D :D ima banan city 20 maraka noc
svoj ti pos'o !

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 18 maj 2010, 20:55

Sutra smo ja i Ermin u Sarajevu, pogledaćemo finale Kupa, a prekosutra idemo u Tursku", rekao je Kazić za SportSport.ba.

Jos jedan željovac sutra na utakmici ;)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 18 maj 2010, 20:58

bistrikboy je napisao/la:Sutra smo ja i Ermin u Sarajevu, pogledaćemo finale Kupa, a prekosutra idemo u Tursku", rekao je Kazić za SportSport.ba.

Upravo sam to htjeo napisati
PRVA LJUBAV, ZABORAVA NEMA

Ne bih me izenadilo da se još pojavi koji A rep. i Željovac tipa Ibričića 8-)

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 18 maj 2010, 21:00

Strauss je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Sutra smo ja i Ermin u Sarajevu, pogledaćemo finale Kupa, a prekosutra idemo u Tursku", rekao je Kazić za SportSport.ba.

Upravo sam to htjeo napisati
PRVA LJUBAV, ZABORAVA NEMA

Ne bih me izenadilo da se još pojavi koji A rep. i Željovac tipa Ibričića 8-)
ja sam neki dan vidio vedu ibisevica na grbavici (naselju) mozda i on dode ma bice bruka poztnati ljudi nije ni ovo svaki dan
svoj ti pos'o !

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 18 maj 2010, 21:04

Sutra aBd poslije skole odmah trc' na Grbavicu kupuj kartu. da ne bi nestalo nedo Bog.

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 18 maj 2010, 21:08

A_d_0 je napisao/la:Sutra aBd poslije skole odmah trc' na Grbavicu kupuj kartu. da ne bi nestalo nedo Bog.
Sutra se bježi iz srednje da bi se gledo taj ŽELJO :mrgreen:
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 18 maj 2010, 21:09

sreca pa sam prva inace bi i ja morao uciniti to. :D

Mirsad94
Kontakt:

Post Postao/la Mirsad94 » 18 maj 2010, 21:13

e nemogu da vjerujem da ovaj sušić(pitar) nije pozvao bekrica,pa ako se pise a i zna se da bekric vec sada moze igrati u nekim od liga 5,ako nista u nekim malo slabijim ligama od liga 5,a koje su mnogo bolje od nase.te da je bekric nedvojbeno najjaci u nasoj ligi onda niti jedan logican razlog ne vidim da ga nebi pozvao.stice se utisak da je sve to zbog toga sto on igra u nasem ŽELJI,ako je tako......

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 18 maj 2010, 21:17

Džeko trenirao veceras u Dolini...rekao mu Amar ako zadovolji, možda i potpišemo ugovor sa njim 8-)
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 18 maj 2010, 21:18

Mirsad94 je napisao/la:e nemogu da vjerujem da ovaj sušić(pitar) nije pozvao bekrica,pa ako se pise a i zna se da bekric vec sada moze igrati u nekim od liga 5,ako nista u nekim malo slabijim ligama od liga 5,a koje su mnogo bolje od nase.te da je bekric nedvojbeno najjaci u nasoj ligi onda niti jedan logican razlog ne vidim da ga nebi pozvao.stice se utisak da je sve to zbog toga sto on igra u nasem ŽELJI,ako je tako......
Nije tako, nemoj gledati stvari iz svoje perspektive pozvao je onog momka sto je u Sibeniku alispahic ili tako nekako koji igra na istoj poziciji kao i bekric i sigurno je momak ove godine ako ne najbolji igrac hrvatske lige onda je najbolji na toj poziciji.A i Sibenik ga zeli prodati i zaraditi nesto sigurno ima i toga...Meni je vise krivo zbog stile al hajd...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Almir9
Kontakt:

Post Postao/la Almir9 » 18 maj 2010, 21:25

Mirsad94 je napisao/la:e nemogu da vjerujem da ovaj sušić(pitar) nije pozvao bekrica,pa ako se pise a i zna se da bekric vec sada moze igrati u nekim od liga 5,ako nista u nekim malo slabijim ligama od liga 5,a koje su mnogo bolje od nase.te da je bekric nedvojbeno najjaci u nasoj ligi onda niti jedan logican razlog ne vidim da ga nebi pozvao.stice se utisak da je sve to zbog toga sto on igra u nasem ŽELJI,ako je tako......
Navodno je i Dzeki utakmica protiv Njemacke zadnja za nasu reprezentaciju, nece ga vise Susic pozivat jer je ponikao u Zelji.

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 18 maj 2010, 21:27

Grbavica moj zivot je napisao/la:
karaon je napisao/la:pozz ljudi...imam problem u vezi sutrasnje utakmice...neam prevoza nazad jer je tekma u 8 a zadnji bus ide u 8 dok voz ide oko pola 10(a ne gleda mi se samo prvo poluvrijeme:P)...pa ako ima iko da bi mene i jarana ostavio makar blizu visokog,na autoputu ili sl bio bih mu jako zahvalan a i platitli bi ako treba pare nisu problem makar i u gepeku se vraco samo da se ide...javite se ili na pp ili na mob 062 169 763 ...unaprijed zahvaljujem:D
idi prije tekme spavaj u sarajevu pa se ujutro u 5 ili 6 vrati kuci :D :D :D ima banan city 20 maraka noc
Imal ko pomoc (dijetetu,cojeku,momku) Vidite da iz Visokog dolazi da bi gledo tekmu. ;)
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

Mirsad94
Kontakt:

Post Postao/la Mirsad94 » 18 maj 2010, 21:28

pile87 je napisao/la:
Nije tako, nemoj gledati stvari iz svoje perspektive pozvao je onog momka sto je u Sibeniku alispahic ili tako nekako koji igra na istoj poziciji kao i bekric i sigurno je momak ove godine ako ne najbolji igrac hrvatske lige onda je najbolji na toj poziciji.A i Sibenik ga zeli prodati i zaraditi nesto sigurno ima i toga...Meni je vise krivo zbog stile al hajd...
jest,ali ruku na srce nasa liga i nije bas tliko losija od hrvatske,ali je nasa i treba nase igrace i ligu gurati valjda.postujem sušićeve igracke i trenerske sposobnosti ali je trebao pozvati ako nista stilu ako ne bekrica

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 18 maj 2010, 21:29

fakat mi niste jasni hajd sad samo recite da je Bekric bolji od alispahica iz Sibenika
nemoze covjek zvati svakoga ko zna voditi loptu,Bekric je dobar ali nije jos za reprezantacije treba mu inostranog iskustva
i samo da znate da ni meni nije jasno zasto nije zvao Stilica a zvao penzionera Muratovica
jbg ipak Pape najbolje zna
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 18 maj 2010, 21:31

Hairlija je napisao/la:fakat mi niste jasni hajd sad samo recite da je Bekric bolji od alispahica iz Sibenika
nemoze covjek zvati svakoga ko zna voditi loptu,Bekric je dobar ali nije jos za reprezantacije treba mu inostranog iskustva
i samo da znate da ni meni nije jasno zasto nije zvao Stilica a zvao penzionera Muratovica
Bio je i tebi Škoro bolji od Džeki kad si (kao i svi drugi pitari koletivno) glasao za onog Idola nacije 8-)
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 18 maj 2010, 21:33

Hairlija je napisao/la:fakat mi niste jasni hajd sad samo recite da je Bekric bolji od alispahica iz Sibenika
Pa vidis da ti ne valja logika ako je po toms to ti kazes onda je Stila trebao prvi biti tu prije obojice covjek je bukvalno doveo svoj tim do prvaka.Ljudi vise misle da je trebao zovnuti bekrica pokaze igracima da se isplati biti najbolji igrac i nase lige...Ocigledano da se jos uvijek gura bar po jedan dva igraca koji se moraju prodati al eto i to je dobro kako je bilo.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 18 maj 2010, 21:34

"Ne bih mnogo da se opterećujem time. Iskren da budem, očekivao sam poziv, selektor me hvalio preko novina, gledao je dosta utakmica u kojima sam odigrao dobro. Osim toga, ove sezone postigao sam 11 golova i dodao 14 asistencija a uz sve to igram u najboljoj ekipi u BiH i očekivao sam poziv barem kao nagradu za ove postignute rezultate ali šta je tu je. Ja se nadam da ću sa dobrim igrama nastaviti i dalje pa kada odem u neki jači evropski klub, da će stići i poziv od reprezentacije jer je san svakog igrača igrati za reprezentaciju svoje zemlje."

Samir Bekrić o nepozivanju u reprezentaciju. Nije nikako mogao više bit u pravu :evil: . Ne znam šta je koštalo da ga pozove makar da trenira sa reprezentacijom, ne mora čak ni igrati, samo da se nagradi za strašnu sezonu. Da ne pričam da bi to dodalo nekoliko desetina 'iljada na njegovu vrijednost, BAREM. :twisted:
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

patkica
Kontakt:

Post Postao/la patkica » 18 maj 2010, 21:36

Zeljovac_1921 je napisao/la:Zao mi je sto ide Bekric, a i u istom trenutku nije, ukoliko to bude cifra od milion+. Pa za te pare mozemo uzeti bar 4-5 igraca dosta kvalitetnih za nasu ligu i uslove.
Ma zna Brko sta radi, ne bi pustio igraca da nea' za njega zamjenu ... mozda Pelak ?!?

Mirsad94
Kontakt:

Post Postao/la Mirsad94 » 18 maj 2010, 21:38

a kako nije bolji?ja iskreno za njega nisam cuo do ove polusezone.a ako nije on jos za repke pa nije vala ni alispahic a igraju istu poziciju(ili slicnu).

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 18 maj 2010, 21:40

Ljudi, kad Štilića koji hara i rastura po Poljskoj i koji je doveo svoj tim do titule prvaka nije pozvao , šta više treba pricati..nema potrebe da dalje pricamo, nek je on pozvao Pandžu,Berberovica,Mirvića i ostale panjeve.
Realno Štilić je majstor samo takav i bolji igrac od Bekrića, plus što igra u jacoj ligi.
Zadnja izmjena: drop, dana/u 18 maj 2010, 21:41, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 8 gostiju.