U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- King_James
- Kontakt:
Re: U-21, U-19, U-17
Znam da će me mnogi sada napasti, ali ovaj Kovačević mi se ne čini nešto kvalitetnim. Ne samo ovaj sad kiks, nego i kad gledam Sarajevo, ako protivnik stvori tri prilike daje dva gola.
“Sometimes you have a noisy neighbour. You cannot do anything about that. They will always be noisy. You just have to get on with your life, put your television on and turn it up a bit louder.”
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009
Ma ispodprosjecan igrac, nema se sta vise reci.King_James je napisao/la:Znam da će me mnogi sada napasti, ali ovaj Kovačević mi se ne čini nešto kvalitetnim. Ne samo ovaj sad kiks, nego i kad gledam Sarajevo, ako protivnik stvori tri prilike daje dva gola.
Dabogda nogu slomio Halide, rijetko glup i nadasve ružan igrač...
ma ko ce te napast, lik je teska rupetinaKing_James je napisao/la:Znam da će me mnogi sada napasti, ali ovaj Kovačević mi se ne čini nešto kvalitetnim. Ne samo ovaj sad kiks, nego i kad gledam Sarajevo, ako protivnik stvori tri prilike daje dva gola.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Nema te sta neko napasti. Kovacevic ima bruku golova u dresu Sarajeva koji idu njemu na dusi. Losija kopija Pirica, a Piric je kikser samo takav. Onda znas na cemu si. Ova prica "mlad je" ne pije nikakve vode takodjer.King_James je napisao/la:Znam da će me mnogi sada napasti, ali ovaj Kovačević mi se ne čini nešto kvalitetnim. Ne samo ovaj sad kiks, nego i kad gledam Sarajevo, ako protivnik stvori tri prilike daje dva gola.
@igrajlopte 🐦
-
- Kontakt:
Marinovic je krs od selektora, a i voli pare kao i svi do sad. Potrefila mu se dobra generacija i jedan dobar rezultat i nazvase ga strucnjakom 

MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
- firefirefirely
- Kontakt:
Covjek spusta loptu glavom na nasih 11mTedBundy je napisao/la:Dabogda nogu slomio Halide, rijetko glup i nadasve ružan igrač...

Ima li iko da više pljuje od tebe, debilčino?Wandelanoite je napisao/la:Marinovic je krs od selektora, a i voli pare kao i svi do sad. Potrefila mu se dobra generacija i jedan dobar rezultat i nazvase ga strucnjakom
Totalna fula sa sestoricom nazad 

TAKO JE DRUG OVO JE BRUKA PA OVAJ GOLMAN NEMOZE U 4 LIGI BRANITIWandelanoite je napisao/la:Marinovic je krs od selektora, a i voli pare kao i svi do sad. Potrefila mu se dobra generacija i jedan dobar rezultat i nazvase ga strucnjakom

Pola od ovih momaka koji su istrčali na teren ne mogu doći ni do klupe ekipa s kojim imaju ugovor, čemu se onda nadamo?
Hajde postavi svoju sliku, da vidimo koliko si ti lijep.TedBundy je napisao/la:Dabogda nogu slomio Halide, rijetko glup i nadasve ružan igrač...
Ovo ide Marinovicu na dusu.
Da ti dolazi yebeni Brazil a ne Njemacka ovako pichkasto igrati kod kuce je sramota!
A imas solidnu selekciju da nesto i napravis.
Trgnite se i igrajte muski grob ga yebo. Sta ste se usrali.

A imas solidnu selekciju da nesto i napravis.
Trgnite se i igrajte muski grob ga yebo. Sta ste se usrali.
Zadnja izmjena: ReX, dana/u 15 okt 2019, 18:45, ukupno mijenjano 1 put.
@igrajlopte 🐦
Ljepši od njega, što nije teško.fks74 je napisao/la:Hajde postavi svoju sliku, da vidimo koliko si ti lijep.TedBundy je napisao/la:Dabogda nogu slomio Halide, rijetko glup i nadasve ružan igrač...
Menadzeri vode reprezentaciju, u21 je samo izlog za prodaju mladih igraca nista drugo
Marinovic postavio ekipu da primi sto manje golova 

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Joj sto je ovaj Bojo los.
Bojo 

- Bazinga12345
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 43 gosta.