RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
I još nešto.Svaka čast Rahimiću pa si pobjegao od ovih ljigavaca.Eto im njihov privatni RSD Velez.Eto im ga,najeli se nekad dabogda.Ko nas yebe što ga volimo,što trošimo svoje zivce i slobodno vrijeme...kad smo budale.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Moj Aleme kako necu. Cim nas malo krene NASI klosari nas skaraju. Fuj yebem im majku usta vise i avdi i tani i cevri. Klosari prijeratni koji nisu za germe imali a sad iz tvog i mog Veleza lopatom pare uzimaju i srozavaju ga iz godine u godinu. Odo se napit nisam dobar nikako
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Da ti se pridruzim tepsija. I ja im ga do jaja zabijem mater im klosarsku gladnutepsija je napisao/la:Pišem s mobitela i nemam zivaca da tipkam nešto više.Samo da poručim cjelokupnoj upravi i ovim priljepcima da ih nabijem na hašima.Stoko jedna gladna i nezasitna!MRŠ!
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
-
- Kontakt:
Sramota.
stoka jedna ,svi do jednoga,nije zbog rezultata nego zbog drkanja qrca po terenu citavu utakmicu ,hebem im sve ,prvo upravi pa svim ostalima

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
- el-fighter
- Kontakt:
Otjerali su jedinog normalnog covjeka u Velezu. Jedinog covjeka u klubu kome je vise stalo do Veleza nego do vlastitih interesa. Tuga brate, tuga...
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
ovaj Velež će završiti kao A -repka prije par godina kada je na jednoj tekmi bilo svega 20 -tag ljudi, te kada su krenule promjene. ovo je bruka da svake se godine patimo s Olimpikom, Zvijezdom, Rudarom...

Inače, informacije radi, Ibro je došao početkom drugog poluvremena na stadion pratiti Velež, to dovoljno govori iz kakvih je razloga Ibro vodio Velež.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Rekoh ja na ovoj temi neki dan, nakon pobjede nad Borcem, daleko je i dalje za vas Evropa. Morate biti realniji pa ni razočarenje neće biti toliko.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Moj Aleme kako necu. Cim nas malo krene NASI klosari nas skaraju. Fuj yebem im majku usta vise i avdi i tani i cevri. Klosari prijeratni koji nisu za germe imali a sad iz tvog i mog Veleza lopatom pare uzimaju i srozavaju ga iz godine u godinu. Odo se napit nisam dobar nikako
Uprati Dejane, uprati. Istina je da ima i onih koji još uvijek sanjare, međutim većina psuje onima koji su otjerali trenera, Ibru Rahimića.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Zaista ne znam sta da kazem. Bod je opet bolji nego poraz ali pod hitno se mora nesto desavati i rijesavati.
Opet smo imali i malo srece pa smo ostali u sredini tabele i nikako da to iskoristimo sa 3 boda ili pak 6.
Moramo dobivati utakmice kuci i da udjemo u mirniju luku.
Meni je najvaznije da zadrzimo ovo izmedju 7 i 10 mjesta i da se osiguramo sto se tice opstanka sto prije.
Ne znam vise sda da kazem na ova sva desavanja. Zao mi je Rahimica ali me je strah sta i kako sada dalje.
Boim se da nam igracki kadar neraspe a jos nekoliko ovakvih utakmica i kolo ce da krene niz brdo.
Treba suzbiti redove i gledati da se do derbija skupi sto vise bodova.
I vrijeme je da nasi manekeni konacno malo odlete na tribine. Ne na klupu vec na tribine pa neka sijednu malo medju raju da im se majke n.ajebu posteno.
Idemo dalje .......
Opet smo imali i malo srece pa smo ostali u sredini tabele i nikako da to iskoristimo sa 3 boda ili pak 6.
Moramo dobivati utakmice kuci i da udjemo u mirniju luku.
Meni je najvaznije da zadrzimo ovo izmedju 7 i 10 mjesta i da se osiguramo sto se tice opstanka sto prije.
Ne znam vise sda da kazem na ova sva desavanja. Zao mi je Rahimica ali me je strah sta i kako sada dalje.
Boim se da nam igracki kadar neraspe a jos nekoliko ovakvih utakmica i kolo ce da krene niz brdo.
Treba suzbiti redove i gledati da se do derbija skupi sto vise bodova.
I vrijeme je da nasi manekeni konacno malo odlete na tribine. Ne na klupu vec na tribine pa neka sijednu malo medju raju da im se majke n.ajebu posteno.
Idemo dalje .......

Inače imam običaj kad dođem s utakmice ostaviti utiske i komentare ali sad stvarno nemam živaca, samo da **** mater tani i ostalim lopovima koji misle da im je Velež privatno vlasništvo. Dok je tih pojedinaca u klubu (svi znamo kojih) nećemo evrope vidit osim na televiziji. I ako može neko da napiše šta je RA govorio igračima na kraju utakmice, nisam na centralnoj mogao čuti..
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Dobro im se majke nayebali svima dok su ovi gledali u raspored busena trave u sesnestercu i brojali jeli paran ili neparan broj. Neka su,trebali su uc u teren i lupat ih po dzon travolta obrazu dok im ono malo mozga ne podje izlazit na usi. Momci im govore da zadnju marku trose na gostovanja a oni igraju ko zadnje picke. Svaka cast za RA i navijanje bez prestanka citavu utakmicuvm22 je napisao/la:Inače imam običaj kad dođem s utakmice ostaviti utiske i komentare ali sad stvarno nemam živaca, samo da **** mater tani i ostalim lopovima koji misle da im je Velež privatno vlasništvo. Dok je tih pojedinaca u klubu (svi znamo kojih) nećemo evrope vidit osim na televiziji. I ako može neko da napiše šta je RA govorio igračima na kraju utakmice, nisam na centralnoj mogao čuti..
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Boli njih **** na jedno im uđe a na drugo izađe. Bitno je da plata ne kasni.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Dobro im se majke nayebali svima dok su ovi gledali u raspored busena trave u sesnestercu i brojali jeli paran ili neparan broj. Neka su,trebali su uc u teren i lupat ih po dzon travolta obrazu dok im ono malo mozga ne podje izlazit na usi. Momci im govore da zadnju marku trose na gostovanja a oni igraju ko zadnje picke. Svaka cast za RA i navijanje bez prestanka citavu utakmicuvm22 je napisao/la:Inače imam običaj kad dođem s utakmice ostaviti utiske i komentare ali sad stvarno nemam živaca, samo da **** mater tani i ostalim lopovima koji misle da im je Velež privatno vlasništvo. Dok je tih pojedinaca u klubu (svi znamo kojih) nećemo evrope vidit osim na televiziji. I ako može neko da napiše šta je RA govorio igračima na kraju utakmice, nisam na centralnoj mogao čuti..
Evropa je sada pogotovo daleko, naročito otpuštanjem IBRE i današnjim remijem...možemo reći SEZONA IZGUBLJENA PRIJE NEGO LI JE I POČELA...Dejan, BL je napisao/la:Rekoh ja na ovoj temi neki dan, nakon pobjede nad Borcem, daleko je i dalje za vas Evropa. Morate biti realniji pa ni razočarenje neće biti toliko.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Moj Aleme kako necu. Cim nas malo krene NASI klosari nas skaraju. Fuj yebem im majku usta vise i avdi i tani i cevri. Klosari prijeratni koji nisu za germe imali a sad iz tvog i mog Veleza lopatom pare uzimaju i srozavaju ga iz godine u godinu. Odo se napit nisam dobar nikako
Katastrofalni i neshvatljivi potezi uprave uništiše i ovo malo Veleža...
Ponavljam ekipa koja se pati protiv Zvijezde, Olipmika, Rudara...ne zaslužuje ništa drugo nego sredinu tabele, mada je i to puno, a igračima poruka: MRŠ U 3 PICHKE MATERINE....
IBRO je bio počeo da uvodi zapadni sistem u klub, i bio je počeo da stvara novi VELEŽ, ali sada će se sve urušiti po običaju....
neka ih Avdo vodi...
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
Nevjerovatna nezainteresovanost i nezalaganje igrača. Fuj.
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
-
- Kontakt:
Nesvatljiva odluka raskinuti s Rahimicem.
Treba biti iskren, Rahimic nije izgubio mnogo utakmica (svega 5 od 25) ali nije mnogo ni pobijedio.
Bilo je tu bljesaka jakog Veleza, kao npr drugo poluvrijeme protiv Borca, ali bilo je i losih utakmica.
Ali ovo sto mi ne ide u glavu je kako ljudi nisu imali sluha da se raja pocela okretati Velezu i raja je postajala zainteresovanija. A Rahimic je uzivao respekt i taj respekt se prenosio i na sve ostale u Velezu. Njega otpustiti je besmislena odluka ne samo radi toga sto on i nije imao dovoljno ni vremena ni kadra da nesto napravi od ekipe nego i radi toga sto je vracao vjeru u Velez.
Njegovo otpustanje je islo totalno kontra stabilnosti. Cak sta vise, sad se sve osjeca ko i prije 2 godine. Bez potrebe. Totalno bez ikakve potrebe. Raja bi i prihvatila Velez u sredini tabele ako treba i to bi se gledalo kao napredak u odnosu na prethodnu sezonu. Totalno glup i nepromisljen potez.
Treba biti iskren, Rahimic nije izgubio mnogo utakmica (svega 5 od 25) ali nije mnogo ni pobijedio.
Bilo je tu bljesaka jakog Veleza, kao npr drugo poluvrijeme protiv Borca, ali bilo je i losih utakmica.
Ali ovo sto mi ne ide u glavu je kako ljudi nisu imali sluha da se raja pocela okretati Velezu i raja je postajala zainteresovanija. A Rahimic je uzivao respekt i taj respekt se prenosio i na sve ostale u Velezu. Njega otpustiti je besmislena odluka ne samo radi toga sto on i nije imao dovoljno ni vremena ni kadra da nesto napravi od ekipe nego i radi toga sto je vracao vjeru u Velez.
Njegovo otpustanje je islo totalno kontra stabilnosti. Cak sta vise, sad se sve osjeca ko i prije 2 godine. Bez potrebe. Totalno bez ikakve potrebe. Raja bi i prihvatila Velez u sredini tabele ako treba i to bi se gledalo kao napredak u odnosu na prethodnu sezonu. Totalno glup i nepromisljen potez.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.