NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Evo momci, glasajte za najpogodak u prosloj sezoni i osvojite majicu iz Fan Shopa
Video:
Uskoro kreće prodaja godisnjih i clanskih za iducu sezonu!
Video:
Uskoro kreće prodaja godisnjih i clanskih za iducu sezonu!
It's better when it's live
@hlive na koliko je Cabraja produzio?
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Veliko bi bilo kad bi imali srece i prosli 1.pretkolo jer uz sadašnji 240.000€ koje dobivamo za 1.pretkolo dolazi dodatnih 260.000€..za nas jako dobri novci
@android Cabraja je tu samo do Božića
@android Cabraja je tu samo do Božića
Samo jedno ime
- Evolve
- Kontakt:
Slobodan Starcevic slobodan, ja bi ga uzeo bez obzira na sve.
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
hlive je napisao/la:Ako mislis na Cabraju nisi u pravu.sb1996 je napisao/la:Dejo ima ugovor na 6 mjeseci...PERO1234 je napisao/la:Raspad sistema
Produžili Barišiću, ode Ćorić
Stare navike gospon Šilića
Do kraja polusezone, velika razlika

Pogresno si se izrazio malo al nema veze. Ne da mi se objasnjavat.sb1996 je napisao/la: Do kraja polusezone, velika razlika
Objasnio sam mu hah, valjalo bi da Deju ostavimo i za duze staze,sumnjam da ce biti odmah full vec ove polusezone.hlive je napisao/la:Pogresno si se izrazio malo al nema veze. Ne da mi se objasnjavat.sb1996 je napisao/la: Do kraja polusezone, velika razlika
Samo jedno ime
- Pantarei79
- Kontakt:
E jbg. Znači u slijedećoj sezoni nas čeka živciranje i za LZP, po svemu sudeći. Ode trener i većina nositelja igre. A ostaje nam Joja
Teško da ćemo proći prvo pretkolo, s obzirom da nismo nositelji.
Ne sviđa mi se u kojem smjeru klub ide. Financije su sve veći problem. Krajnje je vrijeme da se promjeni transfer politika, pa možda da se razmišlja o nekom ulagaču (čitaj privatizaciji).

Teško da ćemo proći prvo pretkolo, s obzirom da nismo nositelji.
Ne sviđa mi se u kojem smjeru klub ide. Financije su sve veći problem. Krajnje je vrijeme da se promjeni transfer politika, pa možda da se razmišlja o nekom ulagaču (čitaj privatizaciji).
Čovjek ima pravo na drugog čovjeka gledati svisoka, samo ako mu pomaže da ustane.
G. Marquez
G. Marquez
Meni je najjače koliko se često u zadnje vrijeme priča o financijama kao velikom problemu. Zašto se to stalno potencira kada mi obični navijači znamo da su od Menala zaradili preko milijun maraka, da će od Lončara puknuti bar pola milijuna a tu će biti i novac od Europe. U nas najveće krize slijede kada stignu veliki novci. Na isti način kao u košarkaškom klubu kada je raspad slijedio nedugo nakon povijesnog transfera Stanka Baraća. Zar novci koji su se prošle godine zaradili što od transfera što od Europe ne pokriva cijeli godišnji naš proračun ili to raspačava svatko kako stigne. Zar se nismo riješili i kredita koji je dignut za dovršetak kampa?
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
Nije sve tako crno ljudi moji,i s ovim trenutnim rosterom mi imamo OK ekipu,fale 3-4 igrača koja ce se dovest u sljedecim danima..
Pitanje trenera je ozbiljnija stvar nazalost,nadam se da cemo rjesiti kvalitetno rjesenje..
Gura se maksimalno koliko se moze, sredili smo stadion sa ovim semaforom..
Po trenutnom rosteru sastav
.................Bilobrk
D.Coric Perkovic Barisic Kvesic
......Zlomislic Matic Begonja
.....Ayayi Bagaric Cabraja
Radi se na dovodjenju jos jednog veznog,napadaca i dva stopera. I mislim da je to dovoljno za pravi sastav
Pitanje trenera je ozbiljnija stvar nazalost,nadam se da cemo rjesiti kvalitetno rjesenje..
.................Bilobrk
Radi se na dovodjenju jos jednog veznog,napadaca i dva stopera. I mislim da je to dovoljno za pravi sastav
Samo jedno ime
U tu istu postavku koju si stavio je rupetina Barišić, ozlijeđeni Zlomislic i nedovoljno oporavljeni Čabraja. Za Europu piši propalo.penke je napisao/la:Nije sve tako crno ljudi moji,i s ovim trenutnim rosterom mi imamo OK ekipu,fale 3-4 igrača koja ce se dovest u sljedecim danima..
.................Bilobrk
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
- Ugrovacaboy
- Kontakt:
Momci no sikiriki... Bit ce sve ok. Doci ce i novi trener i novi igraaci i Siroki ce biti u vrhu sigurno...
Jedna ingo. Ferdo Milin je u Emiratima.
Mario Cvitanovic hmmm.
Mislim da imamo puno bolji izbor
Jedna ingo. Ferdo Milin je u Emiratima.
Mario Cvitanovic hmmm.
Mislim da imamo puno bolji izbor
Na mjesto Cabraje i Barisica ce biti dovedeni novi igraci ovih dana.. Ima i OK trenera na trzistu, a za financije se ljudi brinu posto ocito znaju situaciju Feala oko klubaPERO1234 je napisao/la:U tu istu postavku koju si stavio je rupetina Barišić, ozlijeđeni Zlomislic i nedovoljno oporavljeni Čabraja. Za Europu piši propalo.penke je napisao/la:Nije sve tako crno ljudi moji,i s ovim trenutnim rosterom mi imamo OK ekipu,fale 3-4 igrača koja ce se dovest u sljedecim danima..
.................Bilobrk
Samo jedno ime
Ma ne mislim da nama za ovu sezonu fali love. Dovoljno smo zaradili od prodaje i EL da bi mogli biti mirni i bez feala i ostalih kamoli s njima,baem ovu sezonu,ako ne i iduću.Sjajna bi stvar bila proći prvo pretkolo,onda bi zarada bila milion maraka+ulaznice,tv prava i šta sve ne. Ostaviti obavezno mjesta za Marića iduće(čitaj ove) sezone,jer nekako osjećam da će on biti sljedeći veliki transfer
SAMO ŠIROKI!
Ne znam koliko znate i koliko ste informirani ali ne cine klub samo igraci prve momcadi. Ne gledajte samo koga dovest i za koliko. Gdje su ostali troskovi? Organizacija utakmica, odrzavanje stadiona,kampa, zaposlenici, troskovi omladinske skole, prijevoza, priprema, hotela, opreme itd itdPERO1234 je napisao/la:Meni je najjače koliko se često u zadnje vrijeme priča o financijama kao velikom problemu. Zašto se to stalno potencira kada mi obični navijači znamo da su od Menala zaradili preko milijun maraka, da će od Lončara puknuti bar pola milijuna a tu će biti i novac od Europe. U nas najveće krize slijede kada stignu veliki novci. Na isti način kao u košarkaškom klubu kada je raspad slijedio nedugo nakon povijesnog transfera Stanka Baraća. Zar novci koji su se prošle godine zaradili što od transfera što od Europe ne pokriva cijeli godišnji naš proračun ili to raspačava svatko kako stigne. Zar se nismo riješili i kredita koji je dignut za dovršetak kampa?
Odstete;
Menalo-400 000 € u ratama +100 000 ako odigra ovo i ono za dinamo (citaj daj bože,i radi luke i radi nas al mislim nikad)
Loncar-350 000 € odmah + 2 igraca (pokriveno pola place od rijeke) +od transfera.....
znaci bolje smo prosli na Loncaru...
Vi insayderi sto znate bolje ispravite me ako grijesim???
Ja sam tako cuo
Menalo-400 000 € u ratama +100 000 ako odigra ovo i ono za dinamo (citaj daj bože,i radi luke i radi nas al mislim nikad)
Loncar-350 000 € odmah + 2 igraca (pokriveno pola place od rijeke) +od transfera.....
znaci bolje smo prosli na Loncaru...
Vi insayderi sto znate bolje ispravite me ako grijesim???
Ja sam tako cuo
Prijelazni rok nije ni poceo a pola vas palo.u depru hah. Polako, ima vremena za sve
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Ako je istina što Adolfo stari pesimist piše opet nas je Mamić zaj,ebo 
Edit: Ovo s Lončarom je odlično ako se ostvari.Po meni bez 2 igrača nismo mogli dobit više od 400 000 eura

Edit: Ovo s Lončarom je odlično ako se ostvari.Po meni bez 2 igrača nismo mogli dobit više od 400 000 eura
SAMO ŠIROKI!
Jos da dedo kaze...ne moze ime igraca na dresu smetati reklami,kako to rece netko "pametan".igrac s ponosom nosi dres s svojim imenom a navijac dres omiljenog igraca.ne igra reklama nego igrac,ako je obrnuto nek igraju gilja,musa i ostali...ne imati ine na dresu je odraz malih ,siromasnih klubova.nk široku to odavno nije.ime obavezno i ljepsi dres,po mogucnosti za obljetnicu kluba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.