RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Chupacabra
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Chupacabra » 28 sep 2013, 13:26

Nek raja dođe na tribine, od priče nema ništa.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 28 sep 2013, 13:30

mostar0606 je napisao/la:Hodam jutros oko 9 po Razvitku i vidm Tanu. Da vidis, pa on je isto isprepadana kokos, sve gleda hoce li iko izletit odnekle da ga lupi. A 'ta ce!
Pa sto ga ti ne lupi jbt :?

Kao sto ste vec rekli danas nam je prekretnica. Pobjedom bi zadrzali kakav-takav prikljucak za vodecim klubovima, a remijem ili porazom opet se vracamo na mjesto gdje smo bili godinama unazad.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 28 sep 2013, 14:33

mostar0606 je napisao/la:Ma naravno samo utakmica po utakmica, jer to je nas mentalitet kad dobijemo Rijeku 8:0 odmah ciljamo na nesto vece. Bitno je igracima dati podrsku, a oni nek se bore, pa ce sve doci na svoje. Samo sam spomenuo, kad bi nam se svi rezultati poklopili mogli bi osjetiti malo kako je biti na vrhu. Raja ce se vratiti na stadion kad bi sad dobili Zvijezdu i Travnika, pa protiv Viteza bi bilo puno, a na Grbavicu bi otislo 500 ljudi minimalno. Eno vidjeli ste, dobili Borac i Rijeku i odmah se popuni stadion protiv Sarajeva. Samo danas da ne bude iznenadjenja, jer stvarno nije toliko glupo sto su otpustili Ibru koliko je to sto su ga otpustili nepuna 24 sata prije utakmice. 'Ta ce Avdo sad moze im rec' samo da rade ono st oim je Ibro rekao na zadnjem treningu. Oet kazem, TREBA DOBIT ZVIJEZDU I ONDA SREDIT OVE GLUPOSTI, pa onda mozemo dalje, glupo je da imamo bojkot svake 2 godine, radi 2-3 covjeka, pa nije ovo neka firma vinograda, ovo je SIMBOL GRADA, unisti simbol ode i grad!!!

To se odavno desilo,i jedno i drugo..a meni samo nije jasno je li vi to ne vidite li necete sebi da priznate ?? Ja jesam i puno se manje sekiram,jer niti sta mogu prmjenuti isto kao i svi i ovdje a cak i u oni "nasi"u foteljama,koji su puno puno "pomogli" da to tako bude..
Nema vise nicega kao sto je bilo,niti ce ikada biti,neki novi vjetrovi pusu,mi smo tu popusili i na tribini,i u gradu,i kao klub,nema nas nidje..sve ostalo je utopija,pozz

dentist
Kontakt:

Post Postao/la dentist » 28 sep 2013, 14:45

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Svi koji su u mogucnosti danas na stadion da podrzimo momke i da se nayebemo majke tani i co. Veoma vazna utakmica koju moramo dobiti. Avdo je los takticar ali dobar motivator tako da ne sumnjam u zalaganje i borbenost igraca. Usput da pozdravim sportske prijatelje iz Gradachca jer nismo zaboravili utakmicu prije par sezona kad su odigrali posteno. Uvijek ste dobrodosli u Mostar i neka pobjedi bolji. Forza Velez
hvala puno buraz ;)
neka pobijedi bolji,neka se igra pa sta bude.
naravno,i vi ste uvijek dobrodosli kod nas

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 28 sep 2013, 14:51

dentist je napisao/la:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Svi koji su u mogucnosti danas na stadion da podrzimo momke i da se nayebemo majke tani i co. Veoma vazna utakmica koju moramo dobiti. Avdo je los takticar ali dobar motivator tako da ne sumnjam u zalaganje i borbenost igraca. Usput da pozdravim sportske prijatelje iz Gradachca jer nismo zaboravili utakmicu prije par sezona kad su odigrali posteno. Uvijek ste dobrodosli u Mostar i neka pobjedi bolji. Forza Velez
hvala puno buraz ;)
neka pobijedi bolji,neka se igra pa sta bude.
naravno,i vi ste uvijek dobrodosli kod nas
Rodjeni, hvala na pozdravima i sve najbolje u prvenstvu Velezu i neka danas pobjedi bolji.
Pozdrav iz grada Zmaja od Bosne!

Adma
Kontakt:

Post Postao/la Adma » 28 sep 2013, 15:44

Super smo poceli. E da vidimo sada kako cemo dalje

Alnes
Kontakt:

Post Postao/la Alnes » 28 sep 2013, 15:44

0-1 Pandza... :?

TvBHT
Kontakt:

Post Postao/la TvBHT » 28 sep 2013, 15:58

Izgleda da sam ja bio u pravu neki dan !!!

puza
Kontakt:

Post Postao/la puza » 28 sep 2013, 16:13

Jeb..... sve šta jevo ovo.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 28 sep 2013, 16:28

Sad za sad, očekivano.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 28 sep 2013, 16:33

nema dugovanja kao kod nekih, organizcijski se diglo na veći nivo, i šta je sad problem? da im dođe mourinho opet bi bilo isto, džaba im sve kada su panjevi...

čuj Bisea šok u 8. minuti? pa jadan ne bio da se igra mjesec dana, opet bi bilo isto.

ključan je problem ovog Veleža što postoji grupica igrača koja je bogom data da im niko ništa ne može i da su nezamjenjvi, i kada se dobiva i kada se gubi, plus nesposobna uprava s Tanovićem, dobijete RASPAD SISTEMA.

IBRO je to sve pažljivi snimio i naravno digao sidro...Problem nije samo uprava, nego i igrači, među kojima opet postoje klanovi...

Prognoziram, da ćemo danas jedva bod izvući ili izgubiti, ali pobijediti nećemo, i onda ide rasprodaja bodova, ALA VELEŽ...

qurle
Kontakt:

Post Postao/la qurle » 28 sep 2013, 16:38

evo 1:1 xD... haj uzmite to da nepadam zbog 1.45 xD

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 28 sep 2013, 17:13

1:1 će ostati ne brini se, ništa novo, gledamo reprizu od prošlih sezona. :x :oops:

FT' 1:1...eto šta su uradili s smjenom IBRE, yebo vas grob, sada će nas svi preteći, Olimpik zabio gol, Radnik vodi...

puza
Kontakt:

Post Postao/la puza » 28 sep 2013, 17:32

AlemC85 je napisao/la:1:1 će ostati ne brini se, ništa novo, gledamo reprizu od prošlih sezona. :x :oops:

FT' 1:1...eto šta su uradili s smjenom IBRE, yebo vas grob, sada će nas svi preteći, Olimpik zabio gol, Radnik vodi...
pa bolje 1:1 nego da smo izgubili. Mislim ja sam nezadovoljan ovim bodom. Da su izgubili drama bi bila, kad upravi dođe dur guzici vidiš kako rezervisti valjaju, sve mjenjaj sad im valja Jusufbašić pa Kazazić.

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 28 sep 2013, 17:47

TvBHT je napisao/la:Izgleda da sam ja bio u pravu neki dan !!!
Ti care neznaš gdje si šupalj.Otpepaj Boga ti sa teme, smaraj štrumfove.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 28 sep 2013, 17:49

Evo taman s utakmice. Sta rec nego TANA YEBEM TI MAJKU VISE USTA KLOSARU OFUCANI. Zvijezda zasluzeno uzela bod. Zvonic,Ani,Dino,Zolj i ostali uhvatite se svi za ruke i bacite s carinskog mosta fuj fuj fuj 47 godina pratim Velez i nikad ga goreg nisam gledao yebem im familiju sakatu. Kakva evropa i pmaterine za nas ce bit uspjeh ako ostanemo u ligi. Yebo i mene otac posred usta
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 28 sep 2013, 17:54

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Evo taman s utakmice. Sta rec nego TANA YEBEM TI MAJKU VISE USTA KLOSARU OFUCANI. Zvijezda zasluzeno uzela bod. Zvonic,Ani,Dino,Zolj i ostali uhvatite se svi za ruke i bacite s carinskog mosta fuj fuj fuj 47 godina pratim Velez i nikad ga goreg nisam gledao yebem im familiju sakatu. Kakva evropa i pmaterine za nas ce bit uspjeh ako ostanemo u ligi. Yebo i mene otac posred usta
I onda kazu guraj svoju djecu,pa shvatis da seoni sa strane vise zalazu.Cast izuzetcima ali ima ih malo.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Cernica2004
Kontakt:

Post Postao/la Cernica2004 » 28 sep 2013, 17:59

BOD KUĆI,BOD NA STRANI,SVE JE ISTO K'O I LANI!
Samo tebe volimo. 1922

Antifa Mostar

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 28 sep 2013, 18:01

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Evo taman s utakmice. Sta rec nego TANA YEBEM TI MAJKU VISE USTA KLOSARU OFUCANI. Zvijezda zasluzeno uzela bod. Zvonic,Ani,Dino,Zolj i ostali uhvatite se svi za ruke i bacite s carinskog mosta fuj fuj fuj 47 godina pratim Velez i nikad ga goreg nisam gledao yebem im familiju sakatu. Kakva evropa i pmaterine za nas ce bit uspjeh ako ostanemo u ligi. Yebo i mene otac posred usta
šta se nerviraš zbog g.ovana od igrača i uprave? pa i sam vidiš kada gost povede, oni jedva bod izvuku, jer pojedini kvazi igrači tj. manekeni NEĆE DA IGRAJU SRCEM ZA VELEŽ ZATO ŠTO SU ISTI KAO I UO...

na poslijetku slijedi nam GRČEVITA BORBA ZA OPSTANAK, pa se čudimo što niko ne želi da prati VELEŽ..

čudimo se što niko od starih igrača ne želi ni blizu kluba? pa evo zašto ne žele...

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 28 sep 2013, 18:02

Pišem s mobitela i nemam zivaca da tipkam nešto više.Samo da poručim cjelokupnoj upravi i ovim priljepcima da ih nabijem na hašima.Stoko jedna gladna i nezasitna!MRŠ!
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.