Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Jeste treci smo kako kazes po primljenim golovima , ali isto tako smo najefikasniji , prva 3 kola i nismo imali stabilnu odbranu zbog povreda.Neutral je napisao/la: ↑11 sep 2021, 17:39Ocekivao sam pobjedu Leverkusena, ali BvB je pokazao snagu. Nisam gledao utakmicu a vidim da sam propustio spektakl.
Je li provjerena ta klauzula Haalanda? Steta bi bila da Dortmund ne uzme min 150 miliona eura na njemu.
Sta je sa odbranom? Treci sa zada po primljenim golovima.
Prvi Akandjijev, ne prati igrača. Plus što se bezveze izgubila lopta prije toga.eaglebvb09 je napisao/la: ↑11 sep 2021, 17:39Sta reci za Kobela , da cujem vase misljenje , za koliko je golova odgovoran?![]()
kraljttbvb je napisao/la: ↑11 sep 2021, 17:44Prvi Akandjijev, ne prati igrača. Plus što se bezveze izgubila lopta prije toga.eaglebvb09 je napisao/la: ↑11 sep 2021, 17:39Sta reci za Kobela , da cujem vase misljenje , za koliko je golova odgovoran?![]()
Drugi isto nije njegov. Opet odbrana kriva.
Treci možda i Belinghamov, Diaby mu pobjegao.
Sve je to ok sto kazes , mislio sam da li je mogao odbraniti jednu od te 3 ?
Standardno najslabija karika u ekipi tako da će protivnik uvijek imati priliku da se vrati u utakmicu sve dok ne poprave greške. Problem imaju kad osvoje loptu, počinju neki driblinzi i dupli pasovi i tako protivnik osvaja lopte i stvara prilike, umjesto da izbiju loptu daleko iz šesnesterca, pogotovo Dahoud to radi često.
Tako su i Burkkija predstavili kao totalno lošeg golmana, a po meni je on uvijek bio solidan. Krivili su njega većinom za sve, a odbrana je ispred njega ispadala i zakazala.kraljttbvb je napisao/la: ↑11 sep 2021, 17:44Prvi Akandjijev, ne prati igrača. Plus što se bezveze izgubila lopta prije toga.eaglebvb09 je napisao/la: ↑11 sep 2021, 17:39Sta reci za Kobela , da cujem vase misljenje , za koliko je golova odgovoran?![]()
Kobel je po meni više timski igrač. Burki je statičan i ne miče sa linije, a ovaj ucestvuje u igri i prilično je siguran kao libero.Illmatic09 je napisao/la: ↑11 sep 2021, 17:57Tako su i Burkkija predstavili kao totalno lošeg golmana, a po meni je on uvijek bio solidan. Krivili su njega većinom za sve, a odbrana je ispred njega ispadala i zakazala.kraljttbvb je napisao/la: ↑11 sep 2021, 17:44Prvi Akandjijev, ne prati igrača. Plus što se bezveze izgubila lopta prije toga.eaglebvb09 je napisao/la: ↑11 sep 2021, 17:39Sta reci za Kobela , da cujem vase misljenje , za koliko je golova odgovoran?![]()
Ako imas sve arene , onda probas sve kralj i naci ces
Jedinica, ali izgleda tek od 19h.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 3 gosta.