Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- gloryhunter
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
Momci za Cheicka Tiotea treba najmanje 25 milijončeka. Sad koliko vrijedi ne znam ali vlasnik NUFC-a je trgovac i jako dobar businessman...navijaci Liverpoola mogu potvrditi 

- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Sad se i o pojačanjima na lijevom beku počelo pričat. O Bože . Možda bi najbolje bilo promijeniti komplet postavu. Stavit na glasanje navijačima da biraju po poziciji.
Dajte ljudi, opustite se. Do Nove godine se pobijedilo 5-6 mečeva, sve idilično bilo, sad je odjednom "helaćluk". Porazi se dešavaju, ali i dalje prednost nije nedostižna. Kao što Fergie reče : "It's not a time to panic."

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Ti mislis ne treba jos jedan ljevi bek,koji ce pojacati konkurenciju na toj poziciji?Ostavi Fabia po strani,treba nam neko sa iskustvom u PL..Desno kad se sve poslozi imamo Smallinga i Jonesa...Patrice_Evra_3 je napisao/la:Sad se i o pojačanjima na lijevom beku počelo pričat. O Bože . Možda bi najbolje bilo promijeniti komplet postavu. Stavit na glasanje navijačima da biraju po poziciji.Dajte ljudi, opustite se. Do Nove godine se pobijedilo 5-6 mečeva, sve idilično bilo, sad je odjednom "helaćluk". Porazi se dešavaju, ali i dalje prednost nije nedostižna. Kao što Fergie reče : "It's not a time to panic."
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Pa ko je bio konkurencija posljednjih 5-6 godina ? Kad bude vrijeme Evrinog odlaska, Fergie će riješit tu situaciju, ne sumnjam uopšte. Po meni bi najbolja solucija bila kupiti Bale-a, koji bi igr'o lijevog veznog do Evrinog odlaska i onda ga koristiti i na beku. Možda se tako nešto i desi u budućnosti, ko će znat...trxel je napisao/la:Ti mislis ne treba jos jedan ljevi bek,koji ce pojacati konkurenciju na toj poziciji?Ostavi Fabia po strani,treba nam neko sa iskustvom u PL..Desno kad se sve poslozi imamo Smallinga i Jonesa...Patrice_Evra_3 je napisao/la:Sad se i o pojačanjima na lijevom beku počelo pričat. O Bože . Možda bi najbolje bilo promijeniti komplet postavu. Stavit na glasanje navijačima da biraju po poziciji.Dajte ljudi, opustite se. Do Nove godine se pobijedilo 5-6 mečeva, sve idilično bilo, sad je odjednom "helaćluk". Porazi se dešavaju, ali i dalje prednost nije nedostižna. Kao što Fergie reče : "It's not a time to panic."
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
Zadnjih sezona Evra je bio fizicki spremniji da odgovori defanzivnim zadatcima..Ne sumnjam ni sad u njegovu spremu,ali nekako olako gubi duele,mozda se vise ofanzivno orijentiso...Ni sad kad je u losijoj formi,nema konkurencije,i tako da igra gotovo stalno,bez obzira kako..Ne kritikujem samo njega,neg treba bas na toj poziciji,iz razloga sto napadamo preko krila,dje trebaju prodorni,il ako nista jaki bekovi tipa Richardsa,i Bainesa na ljevoj strani..Usput Baines ima strasan ubacaj....Patrice_Evra_3 je napisao/la:Pa ko je bio konkurencija posljednjih 5-6 godina ? Kad bude vrijeme Evrinog odlaska, Fergie će riješit tu situaciju, ne sumnjam uopšte. Po meni bi najbolja solucija bila kupiti Bale-a, koji bi igr'o lijevog veznog do Evrinog odlaska i onda ga koristiti i na beku. Možda se tako nešto i desi u budućnosti, ko će znat...trxel je napisao/la:Ti mislis ne treba jos jedan ljevi bek,koji ce pojacati konkurenciju na toj poziciji?Ostavi Fabia po strani,treba nam neko sa iskustvom u PL..Desno kad se sve poslozi imamo Smallinga i Jonesa...Patrice_Evra_3 je napisao/la:Sad se i o pojačanjima na lijevom beku počelo pričat. O Bože . Možda bi najbolje bilo promijeniti komplet postavu. Stavit na glasanje navijačima da biraju po poziciji.Dajte ljudi, opustite se. Do Nove godine se pobijedilo 5-6 mečeva, sve idilično bilo, sad je odjednom "helaćluk". Porazi se dešavaju, ali i dalje prednost nije nedostižna. Kao što Fergie reče : "It's not a time to panic."
Braća Toure propuštaju susret FA Cupa protiv Uniteda
- Thunderstruck
- Kontakt:
Možda.bazeni je napisao/la:Braća Toure propuštaju susret FA Cupa protiv Uniteda
"Pitali smo ljude iz reprezentacije ako je moguće da propuste sastanak ekipe u Parizu koji je u subotu, te da se ostatku reprezentacije priključe u Abu Dhabiju dan nakon početka priprema (nedjelja). Znat ćemo odgovor najkasnije sutra (petak)", rekao je menadžer Cityja Mancini.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
ja sam ovdje to pročitao: http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... o_eng_news" onclick="window.open(this.href);return false;Thunderstruck je napisao/la:Možda.bazeni je napisao/la:Braća Toure propuštaju susret FA Cupa protiv Uniteda
"Pitali smo ljude iz reprezentacije ako je moguće da propuste sastanak ekipe u Parizu koji je u subotu, te da se ostatku reprezentacije priključe u Abu Dhabiju dan nakon početka priprema (nedjelja). Znat ćemo odgovor najkasnije sutra (petak)", rekao je menadžer Cityja Mancini.
- Thunderstruck
- Kontakt:
Možda je i definitivno. Ja bi volio da jeste.bazeni je napisao/la: ja sam ovdje to pročitao: http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... o_eng_news" onclick="window.open(this.href);return false;
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Thunderstruck je napisao/la:Možda je i definitivno. Ja bi volio da jeste.bazeni je napisao/la: ja sam ovdje to pročitao: http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... o_eng_news" onclick="window.open(this.href);return false;

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- majestic24
- Kontakt:
EXCLUSIVE: Fergie wants Lampard... and Chelsea legend is ready to talk to United
Read more: http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... z1ifPRCzNm" onclick="window.open(this.href);return false;
Read more: http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... z1ifPRCzNm" onclick="window.open(this.href);return false;
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Taki kalibar nama treba.Iako u godinama,pomogo bi nam bar 2 sezone.....Oce coek u klub koji ce konkurisati City-umajestic24 je napisao/la:EXCLUSIVE: Fergie wants Lampard... and Chelsea legend is ready to talk to United

Vala ga i ovi englezi pretjeraše sa Lampardom 

Boss refutes Lampard talk
Sir Alex has refuted speculation regarding a possible move for Chelsea midfielder Frank Lampard.
The experienced England international is the latest in a long list of names to be bandied about in connection with the champions but the manager was quick to shoot down the rumours at his press conference on Friday.
"Do you really think Chelsea would sell to United in January?" he asked. "There's no foundation in that. Chelsea want to do something in the second half of the season so they want to keep their best players."
There is no reaching for the panic button during the window despite the consecutive defeats to Blackburn and Newcastle.
"What can you get in January?" maintained the boss. "The players we'd like, we can't get. If the alternative is to sign a second-rate player, we don't want to do that.
"Our injuries have led to fans wanting us to sign someone but I don't want to sign a player who won't get a game when everyone's fit because he's not good enough."

Sir Alex has refuted speculation regarding a possible move for Chelsea midfielder Frank Lampard.
The experienced England international is the latest in a long list of names to be bandied about in connection with the champions but the manager was quick to shoot down the rumours at his press conference on Friday.
"Do you really think Chelsea would sell to United in January?" he asked. "There's no foundation in that. Chelsea want to do something in the second half of the season so they want to keep their best players."
There is no reaching for the panic button during the window despite the consecutive defeats to Blackburn and Newcastle.
"What can you get in January?" maintained the boss. "The players we'd like, we can't get. If the alternative is to sign a second-rate player, we don't want to do that.
"Our injuries have led to fans wanting us to sign someone but I don't want to sign a player who won't get a game when everyone's fit because he's not good enough."

Nisu pretjerali jer Lampard ima više od 28 godina i samim time može otkupiti preostali dio ugovora(prema pravilima FA) koji ga veže za chelsea i traje još 18 mjeseci.Obskurni je napisao/la:Vala ga i ovi englezi pretjeraše sa Lampardom
http://www.stretfordend.co.uk/menu.html
http://www.statto.com/football/stats/england/premier-league/all-time-table/pl-years
http://www.statto.com/football/stats/england/premier-league/all-time-table/pl-years
- el_ninho_torres
- Kontakt:
To se nikad nece desiti,to samo neko provalio da bi popunio stranicu novina.ja.neron je napisao/la:Nisu pretjerali jer Lampard ima više od 28 godina i samim time može otkupiti preostali dio ugovora(prema pravilima FA) koji ga veže za chelsea i traje još 18 mjeseci.Obskurni je napisao/la:Vala ga i ovi englezi pretjeraše sa Lampardom

Jedan je Joye Barton!
Paul Gascoigne,suvremeni simbol autodestrukcije na bazi alkohola i teških droga.
Mark Bosnich„Droga mi je oduzela sve“
C'MON CHELSEA!
Paul Gascoigne,suvremeni simbol autodestrukcije na bazi alkohola i teških droga.
C'MON CHELSEA!
najtuznije od svega sto ni ovaj sto je napisao tekst nevjeruje u tu glupost 
PS. kad smo zadnji put izgubili 3 utakmice za redom???

PS. kad smo zadnji put izgubili 3 utakmice za redom???
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
- majestic24
- Kontakt:
Nema sta,fkt mu dobro stoji ovaj dres

GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
- el_ninho_torres
- Kontakt:
Ovo je vec brutalno.majestic24 je napisao/la:Nema sta,fkt mu dobro stoji ovaj dres

Jedan je Joye Barton!
C'MON CHELSEA!
C'MON CHELSEA!
Nadam se da ovo sa Lampijem nije istina,. Bio je ekstra igrac, ali ga polako izdaju fizikalije. Nije to vise onaj stari Lampard, iako moze jos uvijek odigrati dobru utakmicu.
U MU bi mor'o znatno vise trcati ako bi igrao centralnog veznog, sto nije njegova prirodna pozicija,. Moze on i tu odigrati dobru rolu o ofanzivnom dijelu, ali je veliko pitanje kako bi igrao u fazi odbrane. Ali opet, manji timovi igraju bunker na OT, pa bi Lampi komotno mog'o odigrati centralnog veznog u formaciji 4-4-2,.. Protiv jaci protivnika bi morao igrati poluspica odmah iza Runija,.
Ipak ne bih volio da se na ovakav nacin 'skrnavi' legenda Celzija, kao sto ne bih volio da dodje Dzerard iako mi je omiljeni igrac u EPL. Oven mi je pao u ocima kada je dosao u MU
.
Iskreno ne vjerujem pretjerano u ovaj transfer,. Nadam se da je ovo potez kojim se pokusava malo spustiti cijena za Snajdera. Ipak od Fergija nista ne treba iznenaditi. On je romantican co'ek, sigurno osjeca veliku naklonost prema Lampardu i njegovoj igri. Isti je slucaj bio sa Ovenom, pa nesto ranije sa Blanom,..
Daj Fergi Snajder, sta nas zajebavas
.
U MU bi mor'o znatno vise trcati ako bi igrao centralnog veznog, sto nije njegova prirodna pozicija,. Moze on i tu odigrati dobru rolu o ofanzivnom dijelu, ali je veliko pitanje kako bi igrao u fazi odbrane. Ali opet, manji timovi igraju bunker na OT, pa bi Lampi komotno mog'o odigrati centralnog veznog u formaciji 4-4-2,.. Protiv jaci protivnika bi morao igrati poluspica odmah iza Runija,.
Ipak ne bih volio da se na ovakav nacin 'skrnavi' legenda Celzija, kao sto ne bih volio da dodje Dzerard iako mi je omiljeni igrac u EPL. Oven mi je pao u ocima kada je dosao u MU

Iskreno ne vjerujem pretjerano u ovaj transfer,. Nadam se da je ovo potez kojim se pokusava malo spustiti cijena za Snajdera. Ipak od Fergija nista ne treba iznenaditi. On je romantican co'ek, sigurno osjeca veliku naklonost prema Lampardu i njegovoj igri. Isti je slucaj bio sa Ovenom, pa nesto ranije sa Blanom,..
Daj Fergi Snajder, sta nas zajebavas

Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.