Safet Sušić - Pape

Sabinho
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Sabinho » 15 mar 2014, 01:05

Damire dodaj tome da je Zahirovic utakmice u kojima je dobio priliku odigrao na vrhunskom nivou i da vezni red bez njega nije isti.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 15 mar 2014, 01:07

damir_82 je napisao/la:
drummer je napisao/la:
gringobih je napisao/la:Pitarska reportaza...
Gdje je Sajo bio dok je Dzeko, Spaha & Co karali Belgiju, nadigrali Portugal itd...
Sad kao imamo selektora a kao Spahic i Dzeko prave spisak, kako da ne...
Prika ne pravis nam ti spisak pa koji qrac radis kao selektor?????
Noga buraz i povedi sa sobom 5-6 svojih igraca...

Nova taktika? Okreni na FK Sarajevo i navijace tog kluba? :D

Insinuacije! Ali misljenje svako ima....postujem....
A isti ti navijaci Sarajeva su se radovali i sa Bukijem, Hasagicem, Sehicem, Jahicem, Viscom....i Dzekom.....
A da smo, kako rece "masinerija", u navijackom smislu i jesmo, i hvala na komplimentu! ;)
Jarane,usvojiti odluku na Izvrsnom odboru:Bivsi igraci FK Sarajevo ne mogu biti selektori A reprezentacije BiH.Vjeruj mi da je to za dobrobit svih nas.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 15 mar 2014, 01:07

damir_82 je napisao/la: I "poslednje ali ne i najmanje bitno", svi ovdje zanemaruju Papetovu izjavu da je naslov "Nece mi Dzeko i Spahic krojiti tim" izvucen iz konteksta, i da u intervjuu nije izdvojio njih dvojicu kao kolovodje (BRANIO IH JE NA PRESS KONFERENCIJI POSLIJE EGIPTA, DZEKU POGOTOVO), vec da je htio reci da mu niko od igraca nece krojiti tim!!!
Tacno. Evo Susiceve izjave:

Selektore, goruća tema je Edin Džeko. Šta se dešava s njim i jesu li tačne glasine da je uzrok svega u Inzbruku bilo to što niste pozvali Senijada Ibičića i da su Vam zbog toga prigovarali i Džeko i kapiten Emir Spahić?

- Razumljivo je da ste vezani za nekog s kim ste godinama u sobi i da vam nije drago kada te osobe nema. Ima i ljutnje, to znam po sebi. I ja sam bio igrač, ali nikada nisam prigovarao treneru zbog toga. Neće ni Džeko i Spahić. Bar ne dok sam ja tu. Preko tih stvari moraju prijeći i u utakmicu ući punog gasa, a ne ljuti i neraspoloženi. Oni se moraju skoncentrirati na igru, a ne na to koga selektor zove.

Dakle, istina je da su Vam prigovarali zbog toga koga pozivate, a koga ne?

- Slušajte, meni veoma smeta kada predstavnici medija pitaju Džeku i Spahića jesam li ja trebao zvati ovoga ili onoga i da li oni kroje tim. Kada bi neko meni krojio tim, ja ne bih bio selektor. A o igračima koje oni zagovaraju, mogu reći samo to da, kada se za njih urgira, imaju još manje šansi da ih zovem. Zato, neka se javnost ne začudi kada budem pravio spisak za Brazil. Možda bude velikih iznenađenja, ali je sigurno da oni koji ne igraju, sigurno neće ići na SP.

Iz toga je Avaz izvukao naslov "Sušić: Dok sam ja selektor Džeko i Spahić neće sastavljati ekipu". Nije to Susic bas tako rekao.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 mar 2014, 01:09

Vidim ja da ovdje calcio drži sve pod kontrolom, idem ja kod kapitena :mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 15 mar 2014, 01:09

Jao pa kakvih ovdje likova ima covjek da ne povjeruje sta cita jbt :lol: Pa nema kluba na svijetu koji je BIH dao vise selektora od FK Sarajeva kad vam vec moram reci.

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 15 mar 2014, 01:11

bagrcavi je napisao/la:Više mašinerija u propagandnom smislu.

Jedna za laku noć.
slika
Ima i puno vise slika na terenu, bez Usanovica..... I sta cemo s tim? To sto je prihvatio poziciju selektora u vrijeme dok je Usanovic bio generalni sekretar izgleda znaci mnogo! Pa i Mesa Bazdarevic je bio kandidat, a i veliki kapiten Sergej Barbarez je "pred'o za pos'o"....... I oni su onda po tvojoj "logici" u istom kosu zar ne...???

Ovdje se ne kritikuje za dobrobit reprezentacije, vec "protiv" Safeta! Sigurno da imamo iskusnijih i boljih trenera u svijetu koji bi mozda radili i bolji posao od Susica, ali ovo sto njemu spocitavate, nema bas neke realne veze sa zivotom i poslom koji Susic radi......

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 15 mar 2014, 01:12

Sabinho je napisao/la:Jao pa kakvih ovdje likova ima covjek da ne povjeruje sta cita jbt :lol: Pa nema kluba na svijetu koji je BIH dao vise selektora od FK Sarajeva kad vam vec moram reci.
U korelaciji sa kvalitetom datih fudbalera repci BiH, nesto ne stima :?
Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 15 mar 2014, 01:14, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 15 mar 2014, 01:12

Virtu4l je napisao/la:Vidim ja da ovdje calcio drži sve pod kontrolom, idem ja kod kapitena :mrgreen:
Sklapaju mi se oci, bojim se uhvatice me san pa ce ovi zlikovci iskoristiti priliku. :D

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 15 mar 2014, 01:12

Virtu4l je napisao/la:Vidim ja da ovdje calcio drži sve pod kontrolom, idem ja kod kapitena :mrgreen:
:lol:

Ne znam gdje vam je general Hare, kad je najgore nema ga. :D Evo vidis gringonje kako vrijedno radi.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 15 mar 2014, 01:12

calcio je napisao/la:
damir_82 je napisao/la: I "poslednje ali ne i najmanje bitno", svi ovdje zanemaruju Papetovu izjavu da je naslov "Nece mi Dzeko i Spahic krojiti tim" izvucen iz konteksta, i da u intervjuu nije izdvojio njih dvojicu kao kolovodje (BRANIO IH JE NA PRESS KONFERENCIJI POSLIJE EGIPTA, DZEKU POGOTOVO), vec da je htio reci da mu niko od igraca nece krojiti tim!!!
Tacno. Evo Susiceve izjave:

Selektore, goruća tema je Edin Džeko. Šta se dešava s njim i jesu li tačne glasine da je uzrok svega u Inzbruku bilo to što niste pozvali Senijada Ibičića i da su Vam zbog toga prigovarali i Džeko i kapiten Emir Spahić?

- Razumljivo je da ste vezani za nekog s kim ste godinama u sobi i da vam nije drago kada te osobe nema. Ima i ljutnje, to znam po sebi. I ja sam bio igrač, ali nikada nisam prigovarao treneru zbog toga. Neće ni Džeko i Spahić. Bar ne dok sam ja tu. Preko tih stvari moraju prijeći i u utakmicu ući punog gasa, a ne ljuti i neraspoloženi. Oni se moraju skoncentrirati na igru, a ne na to koga selektor zove.

Dakle, istina je da su Vam prigovarali zbog toga koga pozivate, a koga ne?

- Slušajte, meni veoma smeta kada predstavnici medija pitaju Džeku i Spahića jesam li ja trebao zvati ovoga ili onoga i da li oni kroje tim. Kada bi neko meni krojio tim, ja ne bih bio selektor. A o igračima koje oni zagovaraju, mogu reći samo to da, kada se za njih urgira, imaju još manje šansi da ih zovem. Zato, neka se javnost ne začudi kada budem pravio spisak za Brazil. Možda bude velikih iznenađenja, ali je sigurno da oni koji ne igraju, sigurno neće ići na SP.

Iz toga je Avaz izvukao naslov "Sušić: Dok sam ja selektor Džeko i Spahić neće sastavljati ekipu". Nije to Susic bas tako rekao.
Pa Susic sam govori o igracima u mnozini,znaci da nije samo Ibricic i da je Spahic rekao istinu.
A osjetljiv je ako bi pozvao ove nema mjesta za promotivne igrace,sve je tu jasno.Jasno je i zasto se iznervira na tu temu.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 15 mar 2014, 01:13

damir_82 je napisao/la:
Demantuj me! :mrgreen:

Tvrdnja: U vise od 4 godine mandata Safeta Susica na mjestu selektora A fudbalske reprezentacije BiH, medju pozvanim igracima nasla su se i dva (2) igraca koje zastupa menadzerska agencija Germania Sportagentur!

1. Adnana Zahirovic
2. Avdija Vrsajevic

TACKA
Demant !

Adnan Hadzic
Tino Sven Susic

TOCKA

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 mar 2014, 01:13

Cartman je napisao/la:

Ne znam gdje vam je general Hare, kad je najgore nema ga. :D Evo vidis gringonje kako vrijedno radi.
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=1300" onclick="window.open(this.href);return false;

Pravilno smo raspoređeni na svim frontovima :mrgreen:
Voli te tvoje Sarajevo.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 15 mar 2014, 01:14

Cartman je napisao/la:

Razlika se pojaviti sa obrazom i bez njega ;)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 15 mar 2014, 01:14

Ooooo beru se dnevnice vidim, damiru dupla 100% jer je u zadnje vrijeme najintenzivniji.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 15 mar 2014, 01:15

Sabinho je napisao/la:Jao pa kakvih ovdje likova ima covjek da ne povjeruje sta cita jbt :lol: Pa nema kluba na svijetu koji je BIH dao vise selektora od FK Sarajeva kad vam vec moram reci.
Na Kosevo vi njega prijatelju,svakako Jarni nije nesto.Sad imate para tako da prepreke nema,sretni mi-sretni vi.

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 15 mar 2014, 01:16

drummer je napisao/la: Jarane,usvojiti odluku na Izvrsnom odboru:Bivsi igraci FK Sarajevo ne mogu biti selektori A reprezentacije BiH.Vjeruj mi da je to za dobrobit svih nas.
I ja sad kao treba tebi da vjerujem?? :D

Da li bi ti vjerovao meni? Al ono iskreno? :D

Vjerovao i Pape nekim igracima da su profesionalci i da "nece".........

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 15 mar 2014, 01:17

Da je sreće, bilo bi Veležovaca u vidu Vahe, Princa, Marića i sl.
Zadnja izmjena: Titova-Juga, dana/u 15 mar 2014, 01:18, ukupno mijenjano 1 put.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 15 mar 2014, 01:17

Mozambik je napisao/la:
damir_82 je napisao/la:
Demantuj me! :mrgreen:

Tvrdnja: U vise od 4 godine mandata Safeta Susica na mjestu selektora A fudbalske reprezentacije BiH, medju pozvanim igracima nasla su se i dva (2) igraca koje zastupa menadzerska agencija Germania Sportagentur!

1. Adnana Zahirovic
2. Avdija Vrsajevic

TACKA
Demant !

Adnan Hadzic
Tino Sven Susic

TOCKA
Nije TSS. :)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 mar 2014, 01:18

Titova-Juga je napisao/la:Da je sreće, bilo bi Veležovaca u vidu, Vahe, Princa, Marića i sl.
Da je sreće da Veležovci malo spuste cijenu. Za Vahine pare možemo dovesti Heynckesa i Van Gaala, a da im Murinjo bude asistent.
Voli te tvoje Sarajevo.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 15 mar 2014, 01:18

calcio je napisao/la:
Sklapaju mi se oci, bojim se uhvatice me san pa ce ovi zlikovci iskoristiti priliku. :D
Joj zao mi sto nisam vise u Americi, mogao sam kolo vodit dok Evropa spava. :lol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.