Presedan u siptarskom svijetu.Heller je napisao/la: Sedra i Fontana ne rade nedjeljom
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Chat
Ja stalno pitam koji je to narod u historiji gdje je bio al niko mi ne zna odgovoritASD je napisao/la:Bošnjački=Lutov narod.
- ArtVandelay
- Kontakt:
ASD je napisao/la:Bošnjački=Lutov narod.
Bosnjaci nisu od Boga izabran narod, ali jesu Bogu drag narod a Gospod testira one koje voli.

Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
Između Hogwartsa i Narnije na kontinentu izmišljenih baljezgarijaMElloo je napisao/la:Ja stalno pitam koji je to narod u historiji gdje je bio al niko mi ne zna odgovoritASD je napisao/la:Bošnjački=Lutov narod.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Da nisu malo precjenili situaciju kad su angažirali tolike snage, vjerovatno je ovaj dan koštao porezne obaveznike nekoliko stotina hiljada KM a na kraju ni jedan ružan povik od incidenta?bodi123 je napisao/la:Jedina dobra stvar oko ove gluposti je organizacija. Odlično je MUP posao uradio, bez ikakvog propusta.
- ArtVandelay
- Kontakt:
MElloo je napisao/la:Ja stalno pitam koji je to narod u historiji gdje je bio al niko mi ne zna odgovoritASD je napisao/la:Bošnjački=Lutov narod.
Lut alejhiselam je Boziji poslanik koji je poslan pretecama ovih razvratnika sto su danas paradirali.
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
pogazit k’o staru modu,
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
Kad će kiša kamenja za Lutov narod No2? Računa li se led?
A Anakin Skywalker je bio izabrani da donese mir u galaksiju.ArtVandelay je napisao/la:MElloo je napisao/la:Ja stalno pitam koji je to narod u historiji gdje je bio al niko mi ne zna odgovoritASD je napisao/la:Bošnjački=Lutov narod.
Lut alejhiselam je Boziji poslanik koji je poslan pretecama ovih razvratnika sto su danas paradirali.
Nullius in verba
Sarajevo ima jako zajebanu etničku i religijsku strukturu, ova parada je bila iz vise razloga jako rizična za grad, morali su ovako napravit, sve do zadnje sitnice obezbjedit, zato i jest ovako dobro prosloDrape je napisao/la:Da nisu malo precjenili situaciju kad su angažirali tolike snage, vjerovatno je ovaj dan koštao porezne obaveznike nekoliko stotina hiljada KM a na kraju ni jedan ružan povik od incidenta?bodi123 je napisao/la:Jedina dobra stvar oko ove gluposti je organizacija. Odlično je MUP posao uradio, bez ikakvog propusta.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Homofob bi trebala biti osoba koja se boji gej ljudi, samo mi nije jasno ko se to njih boji. Protiv jesam ali se ne bojim, na kraju krajeva i nisam protiv, budi šta jesi ali nemoj tih gluposti oko parada i slično. Šta me briga ko s kim spava i ostao ali nema potrebe da to ističeš kao nešto bitno. Hej ja sam LGTB osoba i ja sad jel trebam biti sretan ili koji već osječaj trebam imati. Hoćeš brak ili kako god da se zove njihova zajednica eto vam, usvajanje djece bi sveo na individualni nivo i to je to.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
daBrokula je napisao/la:Zanima me da li je koji forumaš učestvovao na paradi
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Gradonačelnik Kerum poslije parade u Splitu
Valjevo jučer
"Drago mi je da je ovogodišnji Split Pride prošao bez incidenata jer su s Splićani poslušali našu preporuku da ignoriraju paradu i ne dođu na Rivu". Prema njegovim rečima, Splićani su svojim ignorisanjem parade pokazali šta o njoj misle, "da ih ne zanima, da je ne žele u svom gradu i da nije dobrodošla u Split".
Valjevo jučer
Prilikom svog okupljanja u centru Valjeva, učesnici protesta protiv šetnje promocije Parade ponosa su na glave spomenika pesnikinji Desanki Maksimović i vojvodi Živojinu Mišiću stavili crvene tkanine da, kako ističu, “valjevski velikani ne bi gledali sramotu”.
Svaka mu čast iz Goražda potegaoharden je napisao/la:daBrokula je napisao/la:Zanima me da li je koji forumaš učestvovao na paradi

Nullius in verba
Potegao da bi nategao
chily-rz je napisao/la:Vise gejeva na ulici nego simpatizera Vase Miskina na proslavi duple.

Izrazito glupa doskočica. Ti Sarajeva nisi očima vidio. A pritom si i ksenofob.Sarmelino je napisao/la:sto hordasi, pa ne navija niko iz sa za sarajevo, sandzak i predgradja bh gradova
Luzeru imaju gugl slike
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Možda nisi ti ali zato ima ljudi koji misle da su ped.eri krivi za prirodne nepogode, da uče djecu kako je biti gej "in", da su krivi za pad stanovništva male jadne Bosne. Nije ni islamofob neko ko skoči od straha kad vidi muslimana nego neko ko misli da je kriv za terorističke napade, da bije svoje 4 žene itd. Ne boji se čovjeka nego boji se njegovih potencijalnih postupaka (koliko god da su neistinite) zato je sufiks -fobija.Unofficialpage je napisao/la:Homofob bi trebala biti osoba koja se boji gej ljudi, samo mi nije jasno ko se to njih boji. Protiv jesam ali se ne bojim, na kraju krajeva i nisam protiv, budi šta jesi ali nemoj tih gluposti oko parada i slično. Šta me briga ko s kim spava i ostao ali nema potrebe da to ističeš kao nešto bitno. Hej ja sam LGTB osoba i ja sad jel trebam biti sretan ili koji već osječaj trebam imati. Hoćeš brak ili kako god da se zove njihova zajednica eto vam, usvajanje djece bi sveo na individualni nivo i to je to.
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina