FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Momci hoce li biti kakav stream za nocas? Hvala
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Ili meta navijaca, kad se sjetim sta se sve pisalo jer ga Ihtijarevic nije zvao, kakvo je to pljuvanje bilo, neko bi pomislio balkanski Shankly.fera je napisao/la:Sad ce se čala uozbiljiti i poceti napadati svim snagama kad je čelo slobodan agent, ipak je slavko stara meta bordo kluba....
A ko ce zamijeniti Calu je vec poznato, uskoro ce Husref doma, jer realno takva je atmosfera da Cala nema sanse da se izvuce.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ja ne znam ni ko prenosi ako mi vjerujes, zar ti nisi anamo on.bhfanatic14 je napisao/la:Momci hoce li biti kakav stream za nocas? Hvala

Na to sam i ja mislio hahahYNWA je napisao/la:Ili meta navijaca, kad se sjetim sta se sve pisalo jer ga Ihtijarevic nije zvao, kakvo je to pljuvanje bilo, neko bi pomislio balkanski Shankly.fera je napisao/la:Sad ce se čala uozbiljiti i poceti napadati svim snagama kad je čelo slobodan agent, ipak je slavko stara meta bordo kluba....
A ko ce zamijeniti Calu je vec poznato, uskoro ce Husref doma, jer realno takva je atmosfera da Cala nema sanse da se izvuce.
Za calu ce se sve znati brzo al ne bi ga otpisivao jos uvijek, mada husref nam je svima draži sigurno.
You are someone else I am still right here
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
TO ti kazem.skoroalen je napisao/la:Znači večeras moraju 5:0, da nastave niz.MortemHz je napisao/la:Odlični nastupi polaznika Akademija FK Sarajevo u prvom kolu nove sezone Omladinske Premijer lige BiH.
U-15: HŠK Zrinjski 0:3 FK Sarajevo
U-17: HŠK Zrinjski 0:4 FK Sarajevo
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Pa moja tv prenosi a nemam to nigdje ne hvatam...Sarajlijica1946 je napisao/la:Ja ne znam ni ko prenosi ako mi vjerujes, zar ti nisi anamo on.bhfanatic14 je napisao/la:Momci hoce li biti kakav stream za nocas? Hvala

- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Sta si ti vani negdje? Nemam ni ja drolju TV, kad igramo u gostima ganjam po kaficima gdje ima prijenos, jbg da imam stream nesto dao bih ti. Izvinjavam se onda.bhfanatic14 je napisao/la:Pa moja tv prenosi a nemam to nigdje ne hvatam...Sarajlijica1946 je napisao/la:Ja ne znam ni ko prenosi ako mi vjerujes, zar ti nisi anamo on.bhfanatic14 je napisao/la:Momci hoce li biti kakav stream za nocas? Hvalaa kako mislis anamo
Ako mislis da sam plavi, nisam i ja sam bordo

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jedino da kupis onaj Moja webTV paket.. tesko da ce biti nestobhfanatic14 je napisao/la:Pa moja tv prenosi a nemam to nigdje ne hvatam...Sarajlijica1946 je napisao/la:Ja ne znam ni ko prenosi ako mi vjerujes, zar ti nisi anamo on.bhfanatic14 je napisao/la:Momci hoce li biti kakav stream za nocas? Hvalaa kako mislis anamo
Ako mislis da sam plavi, nisam i ja sam bordo
Ta razlika je u 5 deka, skoro isti treneri, teski na izmjenama, samo Cala nesto meksi i ljudskiji prema igracima...ne bi se bunio da on dodje...pa da poslije trenerskog dodje na mjesto sportskog direktora...fera je napisao/la:Na to sam i ja mislio hahahYNWA je napisao/la:Ili meta navijaca, kad se sjetim sta se sve pisalo jer ga Ihtijarevic nije zvao, kakvo je to pljuvanje bilo, neko bi pomislio balkanski Shankly.fera je napisao/la:Sad ce se čala uozbiljiti i poceti napadati svim snagama kad je čelo slobodan agent, ipak je slavko stara meta bordo kluba....
Za calu ce se sve znati brzo al ne bi ga otpisivao jos uvijek, mada husref nam je svima draži sigurno.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jes' ****, nisi ti izgleda vidio kada je odbrusio Rustemu, Koševo se usutiloDenchiNL je napisao/la:Na to sam i ja mislio hahahfera je napisao/la:Ili meta navijaca, kad se sjetim sta se sve pisalo jer ga Ihtijarevic nije zvao, kakvo je to pljuvanje bilo, neko bi pomislio balkanski Shankly.YNWA je napisao/la:Sad ce se čala uozbiljiti i poceti napadati svim snagama kad je čelo slobodan agent, ipak je slavko stara meta bordo kluba....
Ta razlika je u 5 deka, skoro isti treneri, teski na izmjenama, samo Cala nesto meksi i ljudskiji prema igracima...ne bi se bunio da on dodje...pa da poslije trenerskog dodje na mjesto sportskog direktora...

-
- Kontakt:
Da vani sam brateSarajlijica1946 je napisao/la:
Sta si ti vani negdje? Nemam ni ja drolju TV, kad igramo u gostima ganjam po kaficima gdje ima prijenos, jbg da imam stream nesto dao bih ti. Izvinjavam se onda.Fakat je patnja ova moja TV.

- Sarajlijica1946
- Kontakt:
bhfanatic14 je napisao/la:Da vani sam brateSarajlijica1946 je napisao/la:
Sta si ti vani negdje? Nemam ni ja drolju TV, kad igramo u gostima ganjam po kaficima gdje ima prijenos, jbg da imam stream nesto dao bih ti. Izvinjavam se onda.Fakat je patnja ova moja TV.
... arenu imam na satelitu pa se prosle godine moglo gledat poneka utakmica fino. Ali ovo sad Novo za ovu sezonu sa moja tv ovo je katastrofa. Mozda bude nekakav stream za kasnije nadam se
hvala ti ipak
E jbg.

da je taj cije ime necemo vise spominjati jos u kadru mene bi bilo strah za Husa da mu nesto ne bude....kako je to glup decko...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
He who must not be namedDenchiNL je napisao/la:da je taj cije ime necemo vise spominjati jos u kadru mene bi bilo strah za Husa da mu nesto ne bude....kako je to glup decko...

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
3-1 uzimamo pred 3-4K raje
BTW Celo izjavi da je ispunio sve postavljene ciljeve, iako nisu oni tema.
E jbg onda je u pravu, mrze ga i kraj, da nije majoriziran?kengur je napisao/la:3-1 uzimamo pred 3-4K raje

- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Spremite se svi vratilo se zlo !
Pavlovic
Hodzic Novakovic Mihojevic Bekic
Radovac
Hebibovic Rahmanovic Kuzmanovic
Velkoski
Mislim da će tako izvesti.
Hodzic Novakovic Mihojevic Bekic
Radovac
Hebibovic Rahmanovic Kuzmanovic
Velkoski
Mislim da će tako izvesti.
Amer Dupovac!
Ne može se vratiti - u Turskoj je.Sarajlijica1946 je napisao/la:Spremite se svi vratilo se zlo !
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ma ja nemam pojma ni sta se kod nas desava u klubu a kamoli kod dusmana, ali procitao sam mu izjavuDenchiNL je napisao/la:E jbg onda je u pravu, mrze ga i kraj, da nije majoriziran?kengur je napisao/la:3-1 uzimamo pred 3-4K raje
BTW Celo izjavi da je ispunio sve postavljene ciljeve, iako nisu oni tema.![]()

Da budem posten jako sam bio za njega da dodje vjerujuci da covjek ima razradjen sistem. Sad sam sretnji sa Calom iako mora vise gurati mlade.
Kad sam spomnjao da MOZDA nebi bilo lose da se proba sa Basicem htjedose me lincevati kao kad sam rekao bi volio da Said ne potpise.
Zadnja izmjena: kengur, dana/u 23 jul 2017, 16:34, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Haksss, miguelramos, Proximic i 34 gosta.