NK Široki Brijeg
- Evolve
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
To garavi,vrati se kuci. Ljepsu vijest odavno nisam cuo. Matic ostaje kao nas igrac ili na posudbi?
Ako uz njih dvojicu dobijemo jos 150 000 mozemo reci da smo prilicno dobro prosli
Ako uz njih dvojicu dobijemo jos 150 000 mozemo reci da smo prilicno dobro prosli
SAMO ŠIROKI!
Evolve izgleda da me nisi razumio, direktor Rijeke je izjavio da će ova trojica igrača na posudbu ali nije rekao gdje će, niti je spomenuo Široki u tom kontekstu. Solomon je napadač, po meni je bolji od Ajayija.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
- Evolve
- Kontakt:
Aha, da slazem se, Solomon je bolji igrac.jozo121 je napisao/la:Evolve izgleda da me nisi razumio, direktor Rijeke je izjavio da će ova trojica igrača na posudbu ali nije rekao gdje će, niti je spomenuo Široki u tom kontekstu. Solomon je napadač, po meni je bolji od Ajayija.
NK Široki Brijeg
Ja imam info da je Ajayi u pitanju, ne Solomon, i Matic naravno ostaje
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Mario Marina u konkurenciji za najboljeg igraca 2. HNL. Sta mu je bilo kod nas u pm, isto amater izgledao?
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
Ljudi uozbiljite se, kakvih 150k €???? Pregovara se o vise od duplo vise od tog iznosa plus navedeni igraci. Sitnice dijele od konacnog dogovora i objave. Strpljenja jos malo
Brijeg stoji, plav i visok, susjed neba.
Taj netko ti je pogresno rekao..sb1996 je napisao/la:150.000€ plus Matic i Ayayi mi jucer netko rece... sad too ce znatspursman je napisao/la:Pretpostavljam da je to dio dogovora s Rijekom za Lončara, a šta je s odštetom? Ja pretpostavljam da nema ništa već da je dogovoren postotak od idućeg transfera.šampioni je napisao/la:Lončar konačno dogovoren s Rijekom.
Ostaje Matić i dolazi Ajayi.
Rekla-kazala lupetanja

It's better when it's live
Eh penke penke samo lupetas... ccc
Najavio sam novitete ali nisam htio otkrivati no @penke je napisao na temi stadion Pecara pa nema smisla skrivati.
Pocetkom iduceg tjedna kreće se sa demontazom starog semafora i montazom novog. Radi se o najnovijoj tehnologiji i imat cemo najbolji LED semafor u ligi.. Kvalitetan i s velikom rezolucijom. Trenutno najblizi je onaj u Mostaru ali je ovaj jos bolji. Daleko je bolji od Zeljinog a da ne govorim o Krupi.
Mozemo komotno na njemu gledati utakmice EL gostujuce
Pocetkom iduceg tjedna kreće se sa demontazom starog semafora i montazom novog. Radi se o najnovijoj tehnologiji i imat cemo najbolji LED semafor u ligi.. Kvalitetan i s velikom rezolucijom. Trenutno najblizi je onaj u Mostaru ali je ovaj jos bolji. Daleko je bolji od Zeljinog a da ne govorim o Krupi.

Tako je,na semaforu ce biti hrvatski grbhlive je napisao/la:Najavio sam novitete ali nisam htio otkrivati no @penke je napisao na temi stadion Pecara pa nema smisla skrivati.

Samo jedno ime
Hoće li biti na isto mjesto montiran?hlive je napisao/la:Najavio sam novitete ali nisam htio otkrivati no @penke je napisao na temi stadion Pecara pa nema smisla skrivati.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
Konacno, to nam je jedino i nedostajalo na nasoj ljepotici 

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Sto reci?
DaPERO1234 je napisao/la:Hoće li biti na isto mjesto montiran?hlive je napisao/la:Najavio sam novitete ali nisam htio otkrivati no @penke je napisao na temi stadion Pecara pa nema smisla skrivati.
Hoće li se ovi stari semafor prebaciti na Blato? Znam da je nekad prije bila ta priča..
...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.