Bašum sagosum, druže. Žao mi je to čuti, ali moraš dalje. Sabura vam želim, da pregurate težak period. Ukoliko ti bude nešto trebalo i ja budem mogao nešto pomoći, piši u PP.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AlfredNobel
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Evo ja sam prvi koji bi pomogao.
Samo javi brate.. čuvaj mi se.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
-
- Kontakt:
Steta moglo je biti +10 da se vec o europi i narednoj sezoni razmislja... nisam procitao da je iko pohvalio malog Besica, a preko 40 str napisali... meni je odigrao i vise nego solidno posebno prvih pola sata. Pratio sam prije dvije tri god kad su igrali na onim turnirima sa zvezdom, sport klub prenosio tad... mali je narastao pravo i bas fino razvio! Volio bih da vratimo Mujakica, Kurdic je tu kao i Dupovac. Sa njima cetvoricom igrat europu iduce god, Milia prodat jer vrijedi, Vladana isto... Jukica,Susica,Handzica,Dusana se rjesit... dovest spica koji ce biti prevaga i jos dva kvalitetna igraca u vezi s vana, pokupit ovo nesto malo iz lige sto valja i sto mozes prodat,Hadzic,Bradonjic,Beganovic... i upadamo u grupe treceg svijeta
zna se ko ce biti Sampion i ove godine!!!
Basum Sagosum tm01hzne

Basum Sagosum tm01hzne

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- AlfredNobel
- Kontakt:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- f0rest1946
- Kontakt:
Mi moramo vec sada razmisljat o utakmici sa olimpicom ali i o pojacanjima i da se ti igraci koje bi eventualno doveli vec zavrse prije 19 kola pl bh. Tako da podpisivanje bude prvi dan prelaznik roka. Korona je citav svjet uzdrmala poremetila i sve stvari sto brze sredimo bolje po nas.
Dusan susic hebibovic dzafic ahmetovic handzic jukic out. Ahmetovicu platit lijecenje isplatit mu 7-8 mjeseci unaprijed plate i to je to.
Dovest suareza kao rezevnog spica dovest Benka sa 26-27 godina dovest desnog beka rezervnog golmana, i nekog veznjaka iz akademije koji je dobar na lopti
Poslat salcina na posudbu vratit resica
Ako nebi mogli ovo sve postic ostavio bi jukica i handzica
Dusan susic hebibovic dzafic ahmetovic handzic jukic out. Ahmetovicu platit lijecenje isplatit mu 7-8 mjeseci unaprijed plate i to je to.
Dovest suareza kao rezevnog spica dovest Benka sa 26-27 godina dovest desnog beka rezervnog golmana, i nekog veznjaka iz akademije koji je dobar na lopti
Poslat salcina na posudbu vratit resica
Ako nebi mogli ovo sve postic ostavio bi jukica i handzica
Tolike promjene na polusezoni ne bi podnio ni Liverpool. 
Najvise 1-2 izmjene, nista posebno ne treba ocekivat. Vjerovatno ce doci napadac i eventualno jos 1 igrac, nista vise.

Najvise 1-2 izmjene, nista posebno ne treba ocekivat. Vjerovatno ce doci napadac i eventualno jos 1 igrac, nista vise.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Samo otjerati celavog majmuna i na njegovo mjesto dovesti profesionalca, nekog ko sa nasim klubom nikad nije imao nikakve veze i mozemo napasti grupnu fazu EL.
-
- Kontakt:
Sigurno ne bi s obzirom u kojoj ligi igraju, a u ovoj buranija ligi sad da zamjenis komplet ekipu sa Osijekom ili Cukarickim recimo opet bi bio prviii... buranija liga buraz, treba odmah pocet spremat ekipicu za narednu god... imamo 2 transfer roka! Ko da je nekakva razlika u igracima... danas je to samo u fizickoj spremi... ne bi se osjetio ni odlazak Kove ni Milicevica, a mogao bi tu uzet oko mil eura... dalje ko ti igra od nabrojanih Jukic,Susic,Handzic,Dusan i kako igraju kad igraju

Treba gledat van okvira nase lige, treba da nas zuljaju i nerviraju ovi porazi od Bresta citavu sezonu pa kad iduce godine izadjes da budes pametniji, namazaniji i odlucniji... ne treba puno porediti ali tako je i Dinamo postao Dinamo i Zvezda, Zvezda, a i Maribor to sto jeste... mislis da su se previse obazirali na svoje kukuruz lige, i da su strepili od kojekakvih "Citya" "Radnika "Krupa" nisu nego su sve prepisali... dosli smo do toga da mozemo igrace zadrzati sto je najbitnije bilo!
-
- Kontakt:
U januaru bi doveo kapitalnog lijevog beka i kapitalnog napadača i to je to, ništa nam više ne treba.
Ja imam podpuno drugacije misljenje cak sam razmisljo i krstu da napisem al njega bi ostavio do ljeta radi papira nasih plus igra covjek u repci koja ce igrat euro..to bi nas dobro promovisalo.
Ahmet kraj karijere
Handza to je rezerva koju treba zamjenit sa jeftinijem mladim i boljim igracem mislim da je suarez za te varijante jer to mu je vrhunac karijere i bolje je da je dostize kodnas jer smo ga mi na carsii rez rodili
Susic isplatit pola godine ugovora nek on Halali pola 50/50% braski ucinak ima onaj bjednik dusan bolji od njeg
Dusan zaluto zali boze para i sto mu izduzise ugovor
Zaboravio sam hebibovica izlijecio se davat mu sansu do 19 kola buket cvjeca dres sa brojem utakmica poljubac sabrine
Zidan salcin saban posudba ili raskid ugovora osim salcinu
To su svi igraci koji nemaju kvalitet potencijal za FK SARAJEVO koje zeli da udze u grupnu fazu lige evrope..
Takode to su u ovoj sezoni izmjene koje su treca varijanta koju mogu cak i juniori koji su clasificirani kao B VARIJANTA ili skart pokrit..
Jukica zadrzat ako bi istresli puno love za spica pa nebudemo mogli obezbjedit opremninu no moze posluzit iako bi se i njemu fino za falijo..
Mora se dovest spic tipa komazec benko znaci igraci koji netraze jakog protivnika da bi bio motivisan da igra vec ko benko covjek tura golove kozari olimpiku isto ko i zelji zrinjskom isti motiv isto slavljenje gola. Piso sam nedavno kad je Benko dao zvjezdi iz gradaca cinimi se go covjek maho glavom ko konj isto ko kad je dao zrinjskom za 1-0 u 80 minuti
Covjeka interesuje kes, platis masno covjek da 17-20 golova po sezoni i to je to..
Takode treba dovest beka da popunjava i pomaze pidru i oremusu
Ja izgleda jedini zadovoljan sa pidragom vidim dosta ga ljudi kudi moracu opet sve od nomads pa do sise pregledat da vidim al ono na prvu mi je izgledo da je dobar bar u zadnje 3-4 tekme al bez obzira ne izgleda da je prevara ko hodzic i saban
-
- Kontakt:
Ima neki gore kod vas, Kurat Alibasic, treba malom dat sansu

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
E ako se zove Kurat, takav nam i treba. Da nas fino sve poj.be, kada smo uvijek nešto nezadovoljni.belosevic28 je napisao/la: ↑10 nov 2020, 05:37Ima neki gore kod vas, Kurat Alibasic, treba malom dat sansu![]()
Dobro će nam doći ova pauza, sreća pa je Olimpik kuci prva nakon pauze... mada su nam znali biti gadni na Koševu..
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ziheraš pravi...
Sreća pa mu je u ligi konkurencija slabija nego ikad, a njegov sastav bolji nego ikad..
Dom penzionera, izgubljeni mađari sa Žižovićem, vicini sudijski puleni..
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Do kraja polusezone ne smijemo dozvolit da se ova prednost od +5 smanjuje, eventualno pokušati istu povećati za koji bod i onda uz dva pojačanja i kvalitetne pripreme, na proljeće riješiti pitanje šampiona države.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Pohvalio sam i Bešić kao i Dizdara...Dizdar je skinuo baš opasan put u drugom pl, kad je pukla obrana sa desne strane.Ahmoveliki je napisao/la: ↑10 nov 2020, 01:09Steta moglo je biti +10 da se vec o europi i narednoj sezoni razmislja... nisam procitao da je iko pohvalio malog Besica, a preko 40 str napisali... meni je odigrao i vise nego solidno posebno prvih pola sata. Pratio sam prije dvije tri god kad su igrali na onim turnirima sa zvezdom, sport klub prenosio tad... mali je narastao pravo i bas fino razvio! Volio bih da vratimo Mujakica, Kurdic je tu kao i Dupovac. Sa njima cetvoricom igrat europu iduce god, Milia prodat jer vrijedi, Vladana isto... Jukica,Susica,Handzica,Dusana se rjesit... dovest spica koji ce biti prevaga i jos dva kvalitetna igraca u vezi s vana, pokupit ovo nesto malo iz lige sto valja i sto mozes prodat,Hadzic,Bradonjic,Beganovic... i upadamo u grupe treceg svijetazna se ko ce biti Sampion i ove godine!!!
Basum Sagosum tm01hzne
Bešić je odigrao jako dobar meč, ništa lošiji od Dupovca, dobro se nosio sa Badjijem u par duela što su imali, čak mi se čini da je jači u zraku od drugih stopera. Vratiti Kurdića i upariti sa Bešićem, Dupe i Aduka dobro rješenje...Prodati i Milija i Kovu, riješiti se osim TSS ovih što si nabrojao, dovesti bi bilo dobro Nedima i Amar Beganović...Bradonjić je kao Cruz nije za nas...
Pod hitno rastjerati onu bagru što vode juniore i brukanju nas, sramota koji su na tabeli....tu priču o proizvodnji talenata koje deru Z09 i drugi neka prodaju levatima....
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.