Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Ti ne bi imao nista protiv da ti je brat ili najbolji drug ili amidza **** ?
Država propada na svim nivoima tuži samu sebe, plate nikakve, ljudi odlaze ovako bi mogao do sutra nabrajati, ali su se zato odmah okupili ublehe iz SDA konjina Zahiragić i drugovi čim su u pitanju pėderi.
A i ovi klocevi čuj "parada ponosa" kakvog ponosa dan te yebo, najveću bolest 21 vijeka pod krinkim borbe za ljudska prava žele svijetu predstaviti kao "normalnu" stvar.
A i ovi klocevi čuj "parada ponosa" kakvog ponosa dan te yebo, najveću bolest 21 vijeka pod krinkim borbe za ljudska prava žele svijetu predstaviti kao "normalnu" stvar.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ma ne udavio bi ih.jasmin10 je napisao/la:Ti ne bi imao nista protiv da ti je brat ili najbolji drug ili amidza **** ?
Don't hate what you don't understand.
Hehe prelud si
Zanimljivo kako ti i Sarma dajete sve od sebe da odete tamo gdje su te parade normalna stvar.
Zašto Njemačka, zašto ne Iran ili Liban?
Idu mi na **** i jedni i drugi..sad, možda zvuči dvosmisleno jel...
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Mozda jer ljudi idu tamo gdje je ekonomska i sigurnosna situacija bolja ?xaviesta je napisao/la:Zanimljivo kako ti i Sarma dajete sve od sebe da odete tamo gdje su te parade normalna stvar.
Znaci ako ne podržavas gej paradu ne trebas ici na zapad. Svi ljudi na zapadu koji ne podrzavaju trebaju da odsele. Hahahaha kakvo razmisljanje ybt.
Pa sto ti smeta odrzavanje u bosni ako ti ne smeta u njrmackoj?jasmin10 je napisao/la:Mozda jer ljudi idu tamo gdje je ekonomska i sigurnosna situacija bolja ?xaviesta je napisao/la:Zanimljivo kako ti i Sarma dajete sve od sebe da odete tamo gdje su te parade normalna stvar.
Znaci ako ne podržavas gej paradu ne trebas ici na zapad. Svi ljudi na zapadu koji ne podrzavaju trebaju da odsele. Hahahaha kakvo razmisljanje ybt.
Za sutra najavljeno olujno nevrijeme Banovićkog uglja na temi
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Pa protiv toga sam bilo gdje u svijetu.MElloo je napisao/la:Pa sto ti smeta odrzavanje u bosni ako ti ne smeta u njrmackoj?jasmin10 je napisao/la:Mozda jer ljudi idu tamo gdje je ekonomska i sigurnosna situacija bolja ?xaviesta je napisao/la:Zanimljivo kako ti i Sarma dajete sve od sebe da odete tamo gdje su te parade normalna stvar.

Ne kaci ovog fasistu ovdje. Cetnik.jasmin10 je napisao/la:
Cudi me da je sigurnosna situacija bolja tamo gdje se postuju ljudska prava. Isto kao sto tamo postoje ljudi koji ne podržavaju **** mahom isti ne podržavaju ni muslimane ni strance.
A evo ti stav tog lika sa klipa sto si postavio. O BiH
"Ono što je stav pokreta Dveri kada je u pitanju Bosna i Hercegovina jeste da je to jedna vještačka država koja je nasilno napravljena i koja je nefunkcionalna. Svi ovi pokušaji da se Bosna i Hercegovina održi kao vještačka država jednostavno nemaju nikakvog smisla. Vama je poznato da se mi zalažemo za nezavisnost, odnosno osamostaljenje RS-a i njeno pridruživanje Srbiji i mislim da je to prava perspektiva razvoja srpskog naroda s obje strane Drine u ovom vijeku"
A evo ti stav tog lika sa klipa sto si postavio. O BiH
"Ono što je stav pokreta Dveri kada je u pitanju Bosna i Hercegovina jeste da je to jedna vještačka država koja je nasilno napravljena i koja je nefunkcionalna. Svi ovi pokušaji da se Bosna i Hercegovina održi kao vještačka država jednostavno nemaju nikakvog smisla. Vama je poznato da se mi zalažemo za nezavisnost, odnosno osamostaljenje RS-a i njeno pridruživanje Srbiji i mislim da je to prava perspektiva razvoja srpskog naroda s obje strane Drine u ovom vijeku"
Kakve to ima veze ? Za mene je to bolest nebitno gdje se održava kontaš.xaviesta je napisao/la:Zanimljivo kako ti i Sarma dajete sve od sebe da odete tamo gdje su te parade normalna stvar.
Ne poklapa se sa mojim stavovima, zdrava i jaka porodica je jednaka zdravoj i jakoj naciji. Mi kao nacija koja broji 2-3 miliona ljudi osudjeni smo da vodimo tesku bitku za bioloski opstanak. Smanjena reproduktivnost i opste feminiziranje nam ne idu u prilog.xaviesta je napisao/la:OK. Ajmo sada kontrapitanje, zašto si ti protiv parade?VolimTz je napisao/la: Ok, i ? Samo da bi njima isao u kontru ? Jadno.
Realno, oni mogu isposlovati legalizaciju istospolnih brakova bez ispaljenog metka. Ako im je to cilj. Prva parada ce biti kulturica, a za pet godina ce biti neumjesna kada se krenu skidati i pokazivati genitalije kao u Europi. Pitam se da li cete tada biti na njihovoj strani.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Yebo ga otac centicki.Giljotina je napisao/la:Ne kaci ovog fasistu ovdje. Cetnik.jasmin10 je napisao/la:

Ali ovi planovi **** su fakat bolesni.
Čuj Liban nema gey paradu i sad bi mi trebali ići tamo i raditi, r.i.p logika.
Zašto ovih dana grmi ko nikad u BiH? To kao slučajno?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.