FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

pile87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la pile87 » 18 maj 2010, 17:19

Skoro je pa sigurno da ce otici Bekric za njega pa ima uvijek nekih ponuda u klubu, ja bih bio presretan kad bi stalo na tome da ode samo on, ipak Zeljo mora nekog prodati da bi uspio zadrzati neke druge igrace i eventualno dovesti nekog ko bi ga mogao zamjeniti.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 18 maj 2010, 17:24

edotm87 je napisao/la:
Vlak je napisao/la:
borcev_navijac je napisao/la: grbavicu posjetim taman toliko puta kolko igra borac na grbavici , mozda i ponekad kad sam u sarajevu poslom a zeljo recimo igra neku vaznu utakmicu kao sto je bila ona sa zrinjskim :) a ja nemam pametnijeg posla :)

Klasika na balkanski... :D :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
@ fixator
ako ozbiljno trazis one majice... ti si lud... :twisted:
hoće brat da mu kupim a obećao sam mu ako uzmemo prvenstvo da cu mu kupiti tu majicu jbga :mrgreen:
Semper Fidelis

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 18 maj 2010, 17:29

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Strumph_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Strumph_tm87 » 18 maj 2010, 17:29

tm8782 je napisao/la:
Avanes je napisao/la:I doslo je na svoje ono sto me odavno nervira, a sutim. Nazivaju me kojekakvi mangupi glupim pa presutim, smirim se. I ti kvazi navijaci su se sad pokazali da pljuju i seru po Zelji sto je karta skuplja za 2KM, ko kad su srali po ZELJI kad je bio deseti, kad je nas 500 bilo na tribini oni su srali, sklanjali zastavice sa retrovizora jer ih je bilo stid ZELJE, a sad im j te puna usta ZELJE i oni su ful kul navijaci. U 7 zadnjih godina nisam fulio mozda isto toliko utakmica na Grbavici i zivio sam za ove utakmice, kad je poluvjerijeme trajalo godinama (oni koji su bili na tim utakmicama znaju sta pricam) bodrio sam svog ZELJU i sad da serem na upravu koja nam je podarila ovoliko veselja koliko nismo okusili u tih 7 godina sve skupa, NEKA HVALA MANGUPI serite vi ja necu, da serem sto su digli karte za 2KM, a nije vam puno dati za Halida i Miroslava 15 kema jelde da nije, a nije ni za kaficu u spici 2 ili 3, normala da nije. Pustite nas bolesnike svog ZELJE da odcejfimo ovu sedmicu i nemojte nam je unistavati molim vas eto. Serite za 10 dana, ali sad nas pustite za sve ove godine da malo uzivamo u je...noj sedmici.

Unaprijed zahvalan.
Stojim iza tvoje svake rijeci, BRAVO!
Avanes, koliko sam razumio ovdje je bilo rasprave o tome jel pare idu klubu ili savezu. Ako pare idu savezu onda i poskupljenje od 10 KF je nepodnosljivo al posto je Amar objasio da pare idu Zelji, onda nema potrebe da se sikiras. Svi mi volimo Zelji pare dat, i to nije problem nikakav. Poptisujem tvoj post u svakom slucaju.
Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!

Strumph_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Strumph_tm87 » 18 maj 2010, 17:32

pile87 je napisao/la:Skoro je pa sigurno da ce otici Bekric za njega pa ima uvijek nekih ponuda u klubu, ja bih bio presretan kad bi stalo na tome da ode samo on, ipak Zeljo mora nekog prodati da bi uspio zadrzati neke druge igrace i eventualno dovesti nekog ko bi ga mogao zamjeniti.
Zamisli sad ode u Schalke 04 i Susic ga zovne u reprezentaciju?! Pa ja bi mu u inat rekao da necu!

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 18 maj 2010, 17:32

Evo upravo Dželo Muharemović gostovao na TV Vogošći. Najelokventniji sportski radnik u BiH sigurno 8-)
Stvarno puno srce kad slušate čovjeka kako i šta priča. Prvo sutra na tribinama sa nama Džeko,Štilić,Muratović i Meša Baždarević. Najbolji strijelac Bundeslige i jedan od najboljih svjetskih napadača, najbolji stranac Poljske lige, uz to važna poluga u ekipi ŠAMPIONU, pa osvajač kupa Austrije (valjda), i naš proslavljeni as. SVE ŽELJINI SINOVI! Malo li je :twisted:
Pita ga voditeljica hoće li biti pun stadion, kaže Dželo:"Šteta što nemamo dvaput veći!" :D
Dotakao se i proslave titule, kaže još razmišljamo gdje ćemo, da li na stadionu, da li negdje u gradu, nisu se još dogovorili. Pričao je još, ali ovo je nekako najslađe i najzanimljivije.

p.s. još jednom je Dželo pohvalio gostoprimstvo u Banjaluci, i rekao da ćemo se mi potruditi da budemo još bolji domaćini, ali da im (Borcu), na terenu baš i nećemo biti dobri :D
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 18 maj 2010, 17:36

Strumph_tm87 je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Skoro je pa sigurno da ce otici Bekric za njega pa ima uvijek nekih ponuda u klubu, ja bih bio presretan kad bi stalo na tome da ode samo on, ipak Zeljo mora nekog prodati da bi uspio zadrzati neke druge igrace i eventualno dovesti nekog ko bi ga mogao zamjeniti.
Zamisli sad ode u Schalke 04 i Susic ga zovne u reprezentaciju?! Pa ja bi mu u inat rekao da necu!
ovo sam ja prvo pomislio isto
Semper Fidelis

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 18 maj 2010, 17:37

slika
eto
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 18 maj 2010, 17:41

pile87 je napisao/la:slika
eto

Po meni jedino dobro ovdje je sveti grb.Sve ostalo nista.Ocekivao sam bolju garnituru dresova.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 18 maj 2010, 17:45

pile87 je napisao/la:slika
eto
u sustini mi nije puno bitno kakav je dres dok god je pun znoja iza svake tekme,
ali sam se potajno nadao dresu na plavo-bijele pruge onom retro željinom nekadasnjem...
heh jbga sta je tu je kakav god da je
meni je najljepsi na svijetu :)
Semper Fidelis

Strumph_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Strumph_tm87 » 18 maj 2010, 17:49

Sto je najtuznije uprava odlucuje kakva ce garnitura biti. Legea daa ponude a oni kaze hocemo ove. Umjesto da sad uprava napravi anketu na klubskoj web stranici i pita navijace kakve hoce dresove i koji budu izglasani, ti da budu.

HOCEMO PRUGE!!! 8-)

thunderm
Kontakt:

Post Postao/la thunderm » 18 maj 2010, 17:50

tanzla je napisao/la:
borcev_navijac je napisao/la:momci kakva je situacija u gradu sarajevu, jel kao pred prvenstvenu euforija ili je to blaze.

Kakvu posjetu ocekujete sutra?
Realno euforija je na približno istom nivou. Kiša bi možda, ali možda mogla da spriječi šminkere koji dolaze samo na finala, ali za takve je obezbijeđen TV prenos. :mrgreen:
Cijena karti ne vjerujem da može bitno uticati na posjetu, jer bi za finale ljudi dali puno više od 7 maraka. Pogotovo jer je optimizam na takvom nivou da je pehar već u Plavom salonu. 8-)
Ispod 10.000 nema šanse da bude, a i to je malo.

edit: uglavnom biće pune gaće igračima Borca od huka sa tribina. :D
dobro si mu rekao ;) a to za karte neznam ev sad slusam Amara kaze sta treba da se zale navijaci kad skontate da je karte za jug ko je uzeo godisnju po utakmici bila 2,33 KM to nema nigdje na svijetu i sad je logicno da ce se povecat cijenu jos kad sve ide Zelji onda nekad i treba nije zao,a nek cuskije padaju sutra ce da gori Grbavica aBd :D

LudLo
Kontakt:

Post Postao/la LudLo » 18 maj 2010, 17:52

dres qurcu ne valja al' nije ni to bitno ..samo da mi igramo dobro pa i da igramo u ovim majicama sampioni :D
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum

>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 18 maj 2010, 17:53

pa i nisu tako losi dresovi... ;) boja mi se ne svidja, ja bi stavio kraljevsko plavu... 8-)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

Vlak
Kontakt:

Post Postao/la Vlak » 18 maj 2010, 17:54

Vala, Legea ima i boljih modela od ovog, ali ovaj dres ima nesto specificno sto nemaju mnogi ti drugi, kao i svi u nasoj ligi - ovo je dres sampiona. :D

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 18 maj 2010, 17:55

sta je ovo skocile cijene karata :roll:
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Ultralopulos
Kontakt:

Post Postao/la Ultralopulos » 18 maj 2010, 17:56

raja jel nam to LEGEA novi sponzor sta je sa jomom....XD

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 18 maj 2010, 17:56

Borac u 17:30 ima trening na Grbavici :mrgreen:
Zadnja izmjena: Seyo_TM, dana/u 18 maj 2010, 17:57, ukupno mijenjano 1 put.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

droba
Kontakt:

Post Postao/la droba » 18 maj 2010, 17:57

ova granitura je promotivna i ovakvi dresovi nece biti! 100 % provjereno!

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 18 maj 2010, 17:57

Evo gledam ovu press konferenciju i kaže brko čitam po razno raznim forumima kako su navijači iznenađeni(nezadovoljni) cijenama karte. Znači ipak nas brko iz sjene prati 8-)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 44 gosta.