FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Skoro je pa sigurno da ce otici Bekric za njega pa ima uvijek nekih ponuda u klubu, ja bih bio presretan kad bi stalo na tome da ode samo on, ipak Zeljo mora nekog prodati da bi uspio zadrzati neke druge igrace i eventualno dovesti nekog ko bi ga mogao zamjeniti.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
hoće brat da mu kupim a obećao sam mu ako uzmemo prvenstvo da cu mu kupiti tu majicu jbgaedotm87 je napisao/la:Vlak je napisao/la:borcev_navijac je napisao/la: grbavicu posjetim taman toliko puta kolko igra borac na grbavici , mozda i ponekad kad sam u sarajevu poslom a zeljo recimo igra neku vaznu utakmicu kao sto je bila ona sa zrinjskima ja nemam pametnijeg posla
Klasika na balkanski...![]()
![]()
![]()
@ fixator
ako ozbiljno trazis one majice... ti si lud...

Semper Fidelis
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
-
- Kontakt:
Avanes, koliko sam razumio ovdje je bilo rasprave o tome jel pare idu klubu ili savezu. Ako pare idu savezu onda i poskupljenje od 10 KF je nepodnosljivo al posto je Amar objasio da pare idu Zelji, onda nema potrebe da se sikiras. Svi mi volimo Zelji pare dat, i to nije problem nikakav. Poptisujem tvoj post u svakom slucaju.tm8782 je napisao/la:Stojim iza tvoje svake rijeci, BRAVO!Avanes je napisao/la:I doslo je na svoje ono sto me odavno nervira, a sutim. Nazivaju me kojekakvi mangupi glupim pa presutim, smirim se. I ti kvazi navijaci su se sad pokazali da pljuju i seru po Zelji sto je karta skuplja za 2KM, ko kad su srali po ZELJI kad je bio deseti, kad je nas 500 bilo na tribini oni su srali, sklanjali zastavice sa retrovizora jer ih je bilo stid ZELJE, a sad im j te puna usta ZELJE i oni su ful kul navijaci. U 7 zadnjih godina nisam fulio mozda isto toliko utakmica na Grbavici i zivio sam za ove utakmice, kad je poluvjerijeme trajalo godinama (oni koji su bili na tim utakmicama znaju sta pricam) bodrio sam svog ZELJU i sad da serem na upravu koja nam je podarila ovoliko veselja koliko nismo okusili u tih 7 godina sve skupa, NEKA HVALA MANGUPI serite vi ja necu, da serem sto su digli karte za 2KM, a nije vam puno dati za Halida i Miroslava 15 kema jelde da nije, a nije ni za kaficu u spici 2 ili 3, normala da nije. Pustite nas bolesnike svog ZELJE da odcejfimo ovu sedmicu i nemojte nam je unistavati molim vas eto. Serite za 10 dana, ali sad nas pustite za sve ove godine da malo uzivamo u je...noj sedmici.
Unaprijed zahvalan.
Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!
-
- Kontakt:
Zamisli sad ode u Schalke 04 i Susic ga zovne u reprezentaciju?! Pa ja bi mu u inat rekao da necu!pile87 je napisao/la:Skoro je pa sigurno da ce otici Bekric za njega pa ima uvijek nekih ponuda u klubu, ja bih bio presretan kad bi stalo na tome da ode samo on, ipak Zeljo mora nekog prodati da bi uspio zadrzati neke druge igrace i eventualno dovesti nekog ko bi ga mogao zamjeniti.
Evo upravo Dželo Muharemović gostovao na TV Vogošći. Najelokventniji sportski radnik u BiH sigurno
Stvarno puno srce kad slušate čovjeka kako i šta priča. Prvo sutra na tribinama sa nama Džeko,Štilić,Muratović i Meša Baždarević. Najbolji strijelac Bundeslige i jedan od najboljih svjetskih napadača, najbolji stranac Poljske lige, uz to važna poluga u ekipi ŠAMPIONU, pa osvajač kupa Austrije (valjda), i naš proslavljeni as. SVE ŽELJINI SINOVI! Malo li je
Pita ga voditeljica hoće li biti pun stadion, kaže Dželo:"Šteta što nemamo dvaput veći!"
Dotakao se i proslave titule, kaže još razmišljamo gdje ćemo, da li na stadionu, da li negdje u gradu, nisu se još dogovorili. Pričao je još, ali ovo je nekako najslađe i najzanimljivije.
p.s. još jednom je Dželo pohvalio gostoprimstvo u Banjaluci, i rekao da ćemo se mi potruditi da budemo još bolji domaćini, ali da im (Borcu), na terenu baš i nećemo biti dobri

Stvarno puno srce kad slušate čovjeka kako i šta priča. Prvo sutra na tribinama sa nama Džeko,Štilić,Muratović i Meša Baždarević. Najbolji strijelac Bundeslige i jedan od najboljih svjetskih napadača, najbolji stranac Poljske lige, uz to važna poluga u ekipi ŠAMPIONU, pa osvajač kupa Austrije (valjda), i naš proslavljeni as. SVE ŽELJINI SINOVI! Malo li je

Pita ga voditeljica hoće li biti pun stadion, kaže Dželo:"Šteta što nemamo dvaput veći!"

Dotakao se i proslave titule, kaže još razmišljamo gdje ćemo, da li na stadionu, da li negdje u gradu, nisu se još dogovorili. Pričao je još, ali ovo je nekako najslađe i najzanimljivije.
p.s. još jednom je Dželo pohvalio gostoprimstvo u Banjaluci, i rekao da ćemo se mi potruditi da budemo još bolji domaćini, ali da im (Borcu), na terenu baš i nećemo biti dobri

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
ovo sam ja prvo pomislio istoStrumph_tm87 je napisao/la:Zamisli sad ode u Schalke 04 i Susic ga zovne u reprezentaciju?! Pa ja bi mu u inat rekao da necu!pile87 je napisao/la:Skoro je pa sigurno da ce otici Bekric za njega pa ima uvijek nekih ponuda u klubu, ja bih bio presretan kad bi stalo na tome da ode samo on, ipak Zeljo mora nekog prodati da bi uspio zadrzati neke druge igrace i eventualno dovesti nekog ko bi ga mogao zamjeniti.
Semper Fidelis
pile87 je napisao/la:
eto
Po meni jedino dobro ovdje je sveti grb.Sve ostalo nista.Ocekivao sam bolju garnituru dresova.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
u sustini mi nije puno bitno kakav je dres dok god je pun znoja iza svake tekme,pile87 je napisao/la:
eto
ali sam se potajno nadao dresu na plavo-bijele pruge onom retro željinom nekadasnjem...
heh jbga sta je tu je kakav god da je
meni je najljepsi na svijetu

Semper Fidelis
-
- Kontakt:
Sto je najtuznije uprava odlucuje kakva ce garnitura biti. Legea daa ponude a oni kaze hocemo ove. Umjesto da sad uprava napravi anketu na klubskoj web stranici i pita navijace kakve hoce dresove i koji budu izglasani, ti da budu.
HOCEMO PRUGE!!!
HOCEMO PRUGE!!!

dobro si mu rekaotanzla je napisao/la:Realno euforija je na približno istom nivou. Kiša bi možda, ali možda mogla da spriječi šminkere koji dolaze samo na finala, ali za takve je obezbijeđen TV prenos.borcev_navijac je napisao/la:momci kakva je situacija u gradu sarajevu, jel kao pred prvenstvenu euforija ili je to blaze.
Kakvu posjetu ocekujete sutra?![]()
Cijena karti ne vjerujem da može bitno uticati na posjetu, jer bi za finale ljudi dali puno više od 7 maraka. Pogotovo jer je optimizam na takvom nivou da je pehar već u Plavom salonu.![]()
Ispod 10.000 nema šanse da bude, a i to je malo.
edit: uglavnom biće pune gaće igračima Borca od huka sa tribina.

dres qurcu ne valja al' nije ni to bitno ..samo da mi igramo dobro pa i da igramo u ovim majicama sampioni 

Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum
>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<
>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<
pa i nisu tako losi dresovi...
boja mi se ne svidja, ja bi stavio kraljevsko plavu... 

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Vala, Legea ima i boljih modela od ovog, ali ovaj dres ima nesto specificno sto nemaju mnogi ti drugi, kao i svi u nasoj ligi - ovo je dres sampiona. 

sta je ovo skocile cijene karata 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- Ultralopulos
- Kontakt:
raja jel nam to LEGEA novi sponzor sta je sa jomom....XD
Borac u 17:30 ima trening na Grbavici 

Zadnja izmjena: Seyo_TM, dana/u 18 maj 2010, 17:57, ukupno mijenjano 1 put.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
ova granitura je promotivna i ovakvi dresovi nece biti! 100 % provjereno!
Evo gledam ovu press konferenciju i kaže brko čitam po razno raznim forumima kako su navijači iznenađeni(nezadovoljni) cijenama karte. Znači ipak nas brko iz sjene prati 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 44 gosta.