Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Monolog je napisao/la:Jbm ti fudbal, imam oba daju gol, a rezultat je 0:7. Što znam osjetiti u p*čku materinu.Da l' sam ja igr'o 3+, bilo bi 1:1 u 10. minuti i ostalo bi tako.
![]()
A West Ham je danas bio poklon.
Idem ja još malo na popravni pa će se i par igrača naći na mom listiću.bombarder je napisao/la:Aj neka mi neko sastavi tiket ali samo NBA, please
Emirrr je napisao/la:Evo i jedan ako prodje prodje, cisto onako da se pokusa skinuti neka malo veca quota...
Palermo-Udinese 20-7
![]()
Cagliari-Lazio 21-0
![]()
Bari-Fiorentina x1-1
![]()
fc Lucerna-Basile 20-1
![]()
![]()
Dobitak 337,92 :ugeek:
Ako prodje prodje......![]()
![]()
Pa nemoze se proci nikako
Za sad nije lose, Stuttgart vodi 0:2 kao i Rangers. Ali, kao da gledam da ce sad past jos dva gola u Frankfurtu i Rangers ce se zadovoljiti vodstvom od 2:0.rgu/ E. Frankfurt - Stuttgart - 2-3 @1.90 (raspon golova)
Gl. Rangers - St. Johnstone - 2.5 OVER @1.60
Werder - Bayer L. - oba daju gol @1.55
Sampdoria - Inter - 2 @1.95
Koef: 9,19.
Kad budes igrao ove igrace , napisi ovdje na temi ili mi posalji preko pm ako ti nije teskoOTNYS_YNWA je napisao/la:Idem ja još malo na popravni pa će se i par igrača naći na mom listiću.bombarder je napisao/la:Aj neka mi neko sastavi tiket ali samo NBA, please
Ostala mi još samo 2 za večeras.
Juventino je napisao/la:Hajde da i ja probam.
TRRRRRPAAAAAAAAAAJ RANGERS!
Citizen-X je napisao/la: nemam obicaj da sufliram i da pametujem jaro moj ali vidim da se spremas na veci ulog - City je imao euroligu prije 3 dana a Fulham mu tradicionalno razvuce znanje tako da bih u najmanju ruku zaobisao taj par...licno mislim da fulham nece izgubit a da City nece pobijedit = 1:1 .
Eto, nešto se uspjelo pogoditi.Monolog je napisao/la:
Kao moguća iznenađenja vidim West Ham - Liverpool 1 i Frankfurt - Stuttgart 2. Ne bi bilo loše probati ni sa Levanteom(Osasuna je u gosima samo 2 boda izvukla), a kvota na Basel je također primamljiva.
Sretno svima.
alal vera šinkoMonolog je napisao/la:Eto, nešto se uspjelo pogoditi.Monolog je napisao/la:
Kao moguća iznenađenja vidim West Ham - Liverpool 1 i Frankfurt - Stuttgart 2. Ne bi bilo loše probati ni sa Levanteom(Osasuna je u gosima samo 2 boda izvukla), a kvota na Basel je također primamljiva.
Sretno svima.
Zar sumnjaš u moje kvalitete?Citizen-X je napisao/la:alal vera šinko
jesi ga umočio momački
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.