Nisam puno pratio desavanja vezano za Juventusa posljednji dana, mada se vi bili doista na nivou, pogotovo @Scirea

tako da friski informacija ne ne dostaje...
Spekulacijam nikad kraja, kao uvijek pred kraj sezone. Da ne pisem mnogo, moje tri zelje na tri pozicije u ekipi su:
-napad:Cavani
-Krilo:povratak Govinca
-sredina terena: Sahin ( mada nema kontinuitet u ovoj sezoni zbog povreda)
Nada umire zadnja, pa mozda nekog od navedenih vidimo. Procitao sam da se intreresujemo za Robbena kojeg iskreno ne bi volio u nasoj ekipi. Ceste povrede, sebicnost, nisu karakteristike koje treba da privuku takvog igraca u Juventus...
E sad koji rijec o utakmici...
Uvjeren sam u 3 boda, iako Roma se nece lahko predati, ne dolaze u Torino sa bijeom zastavom jer tri boda na kontu drze ih u borbi za trece mjesto. Jedina stvar koja me malo brine jeste pauza od 10, jes je Juve bio u velikom zamahu, ali sa druge strane neki igraci su bili izmoreni pa se to moze uzeti kao pozitivna stvara. Vjerujem u ovu ekipu i ocekujem sutra pobjedu, svi u klubu znaju vaznost meca pa se nadam da Mister zna kako postupitu u ovakvim situacijama. I sam Conte, jos dok je bio igraca, zna kako se nositi u ovakvim prilikam, pa ce sigurno to iskustvo prenijeti na igrace, koji gore od zelje da budu prvi u konacnici. Predpostavljam da ce biti 3:5:2 formacija u sastavu kao protiv Lazia. Isto tako nadam se da neki igraci ciste kartone za sledece utakmice, a roma je prava prilika...
SUPER JUVE

!Roma kao privjesak