Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

ramiral
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la ramiral » 21 apr 2012, 10:34

Nisam ovih dana bio nešto aktivan...
Jednom je tigru rođendan (nećemo ga imenovati :mrgreen: ).. pa se mora malo politi...

FORZA JUVE!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 21 apr 2012, 11:13

vidim da ste pravo aktivni... :shock: :mrgreen:

jel ko vidio naslovnicu Gazzette...sjetio sam im se svega...11 klobova je pod istragom..inter - napoli je sumnjiv..a Conte je na naslovnici zahvaljujući nekom sero.nji Carobbiu kojeg Conte nije ni trenirao..mislim nidje veze...

La Stampa je objavila da Conte nije povezan ni sa čim kriminalnim...Gazzetta standardno jede gov.na..

Interesantan je i Galliani...On želi da se meč Cagliaria i Juventusa odigra na stadionu Fiorentine.. :lol:

sreća pa je Conte imun na ova sranj.a..

svašta se dešava u klubu i oko njega...od transfera pa do Del Piera pa sada i ovo sra.nje...

a borimo se za Scudetto..mislim nidje veze...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

GaetanoScirea
Kontakt:

Post Postao/la GaetanoScirea » 21 apr 2012, 11:45

To je samo pokazatelj da smo se vratili i da nas se svi boje, zna se gdje je mjesto Gazzetti, istina, čitam ovo online izdanje, ali ništa ne vjerujem šta pišu, ustvari uživam u njihovom strahu od Juventusa. :mrgreen:

slika

:lol:

Prema riječima Fergusona Pogba ipak ostaje u Unitedu, barem imaju dogovor s njegovim agentom, sad je sve do igrača, ovo ljeto bi Drogba mogao biti taj kojeg ćemo dovesti besplatno, s Pirlom smo napravili pravi posao, vidjet ćemo da li će Marotta uspjeti nagovoriti i Drogbu.

Čini se i da je Ozil na izlaznim vratima u Real Madridu, ne bi bilo loše njega separisati, Conte baš voli polivalentne igrače kao što je ovaj Njemač turskog porijekla.
Volim te, Željo!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 21 apr 2012, 11:59

mene samo strah da nam ovo ne poremeti koncetraciju..

Drogba želi produženje ugovora sa Chelseaom...a ako ne produži kompanjoj Anelka ga zove u Kinu gdje će mu dati bruku para...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 21 apr 2012, 12:02

Sistematsko šikaniranje sa ciljem destabilizacije ambijenta u ekipi, pogotovo što smo par kola prije kraja u borbi za titulu, a oni to ni u snu nisu očekivali.

Sreća pa se Conte, igrači i nova struktura u klubu znaju nositi sa tim.

Inače, neki dan sam negdje vidio vlasničku strukturu gazzete, čini mi se da porodica Agnelli ima finih dionica, zato mi je šokantno da nemaju nikakav uticaj u tom listu.

Ozil, too good to be true, ne vidim kako bi ga Real pustio, meni lično najdraži igrač te ekipe, majstor.

@ramiral
Nek' je sretan!
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

GaetanoScirea
Kontakt:

Post Postao/la GaetanoScirea » 21 apr 2012, 12:14

Danas će njih Conte pomnožiti sve s nulom na press konferenciji, imam ja osjećaj da njega boli briga šta ovi palamudaju, čak on uživa u tome, ove njihove gluposti kod Contea samo izazivaju kontra efekat, otkako su počele ove priče, Juve je nanizao 5 pobjeda.

Od 32 odigrana na tabeli, čak smo u 25 bili ispred Milana, istini bili smo ponekad bodovno izjednačeni, ali mi imamo tu prednost od 0,5 boda zbog boljeg međusobnog duela.

Ma u svemu smo ih izdominirali ove sezone, dali su tih 9 golova više od nas, ali su zato imali i 8 penala više, da su nama svirani penali koji su se morali svirati i tu bi bili ispred njih.
Volim te, Željo!

Viking
Kontakt:

Post Postao/la Viking » 21 apr 2012, 12:16

Nisam puno pratio desavanja vezano za Juventusa posljednji dana, mada se vi bili doista na nivou, pogotovo @Scirea :) tako da friski informacija ne ne dostaje...

Spekulacijam nikad kraja, kao uvijek pred kraj sezone. Da ne pisem mnogo, moje tri zelje na tri pozicije u ekipi su:
-napad:Cavani
-Krilo:povratak Govinca
-sredina terena: Sahin ( mada nema kontinuitet u ovoj sezoni zbog povreda)
Nada umire zadnja, pa mozda nekog od navedenih vidimo. Procitao sam da se intreresujemo za Robbena kojeg iskreno ne bi volio u nasoj ekipi. Ceste povrede, sebicnost, nisu karakteristike koje treba da privuku takvog igraca u Juventus...

E sad koji rijec o utakmici...

Uvjeren sam u 3 boda, iako Roma se nece lahko predati, ne dolaze u Torino sa bijeom zastavom jer tri boda na kontu drze ih u borbi za trece mjesto. Jedina stvar koja me malo brine jeste pauza od 10, jes je Juve bio u velikom zamahu, ali sa druge strane neki igraci su bili izmoreni pa se to moze uzeti kao pozitivna stvara. Vjerujem u ovu ekipu i ocekujem sutra pobjedu, svi u klubu znaju vaznost meca pa se nadam da Mister zna kako postupitu u ovakvim situacijama. I sam Conte, jos dok je bio igraca, zna kako se nositi u ovakvim prilikam, pa ce sigurno to iskustvo prenijeti na igrace, koji gore od zelje da budu prvi u konacnici. Predpostavljam da ce biti 3:5:2 formacija u sastavu kao protiv Lazia. Isto tako nadam se da neki igraci ciste kartone za sledece utakmice, a roma je prava prilika...

SUPER JUVE :D !Roma kao privjesak :lol:
slika
Zadnja izmjena: Viking, dana/u 21 apr 2012, 12:20, ukupno mijenjano 1 put.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
The Old Lady is back on TOP...

GaetanoScirea
Kontakt:

Post Postao/la GaetanoScirea » 21 apr 2012, 12:20

Ma napast ih od prve minute kao i svakog protivnika, Romina odbrana je haotična, pa bi utakmicu trebali riješiti već u prvom poluvremenu.

O samoj postavi će se znati više nakon današnje press konferencije.

Evo šta se desi kad Conte natjera sve u napada. :mrgreen: :lol:

[youtube][/youtube]
Volim te, Željo!

Viking
Kontakt:

Post Postao/la Viking » 21 apr 2012, 12:27

odlican video...

Fenomenalne odbranbene igrace posjeduje Juve, preko 10 golova ove sezone sa pet razliciti strijelaca. Sve pohvale :)

Jedino Boriello i Conte ( logicno) :lol: :lol: nisu bili strijelci, ostali su dozivljeli taj momenat...
The Old Lady is back on TOP...

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 21 apr 2012, 14:17

Koji je strah ovaj novi Juventus u Italiji donio :D, pa sad i Conte-a pokušavaju raznim optužbama pokolebati u borbi za skudeto, i ja mislim da ga nećemo osvojitti, jer počelo je preko novina, a ako ne prođe preko novina završit će se to na terenu. Cuj ono g*vn* ćelavo on bi određivao gdje će drugi klubovi igrati utakmice :lol: :roll: , ljudi u zadnje vrijeme više pričaju o Juventusu nego Milanu :roll: .

Nadam se samo da će Conte ostati miran i momacki podnijeti sve ove napade na njega, ako nakon svega ovog uspjeli osvojiti skudeto :o .
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

GaetanoScirea
Kontakt:

Post Postao/la GaetanoScirea » 21 apr 2012, 14:32

A šta ima veze i da ne osvojimo Scudetto? :mrgreen:

Niko to od nas nije ni očekivao, igračima i stručnom štabu se ne bi imalo ništa zamjeriti, jer realno mi na početku sezone nismo ni imali tim koji je za Scudetto. Ja uopšte neću biti razočaran na kraju ove sezone, mi smo se vratili, to je ono što je najbitnije, napravili smo neke temelje za budućnost u kojoj će doći i trofeji.

Prošle sedmice sam postavio video koji pokazuje ko će biti glavni krivac ako ne osvojimo Scudetto.

Conte kaže da nema ništa reći na ove optužbe, kako postoji istraga, miran je i vjeruje u institucije jer one moraju obavljati svoj posao. Niko ga od nadležnih nije zvao, kad ga budu zvali bit će mu zadovljstvo da vidi te osobe i da im odgovori na pitanja.

Rekoh ja da će ih mrtvo-hladno iskulirati. 8-) :lol:
Volim te, Željo!

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 21 apr 2012, 14:45

Quaglia ima problem sa aduktorom i postoji šansa da čak i ne bude pozvan za meč, u svakom slučaju sam očekivao Matria sutra.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

GaetanoScirea
Kontakt:

Post Postao/la GaetanoScirea » 21 apr 2012, 14:55

Ne bi me začudilo da starta Boriello kao u kupu. :mrgreen:

Odbrana Rome nije nešto robusna, može se s njima nositi Matri, a i valjda će Vučinić biti posebno nadahnut sutra.

Ma samo nek' igraju Marchisio, Vidal i Pirlo, to je najbitnije, kad su njih trojica zajedno na terenu sigurno smo među top 3 kluba na svijetu kad je u pitanju vezni red. U Italiji smo definitvno bez konkurencije.

Edit: CSKA Mokva bi vrlo lahko mogla ostati bez lige šampiona sljedeće sezone, to je dobra vijest, jer nas to učvrščuje u trećem šeširu. :mrgreen:
Volim te, Željo!

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 21 apr 2012, 17:07

Jeli ga ovo nogom nabio, ili ? :mrgreen:

slika
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 21 apr 2012, 19:48

Kakva igračina je G10vinco i kako ćemo fenomenalno izgledati sa njim u ekipi umjesto sa Vučinićem! :mrgreen: :P

Pozvan je i Quaglia, ali sumnjam da će startati.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

GaetanoScirea
Kontakt:

Post Postao/la GaetanoScirea » 21 apr 2012, 22:47

Kad već spominješ pozvane, evo i ostalih: 1 Buffon 3 Chiellini 4 Caceres 7 Pepe 8 Marchisio 10 Del Piero 11 De Ceglie 13 Manninger 14 Vucinic 15 Barzagli 18 Quagliarella 19 Bonucci 20 Padoin 21 Pirlo 22 Vidal 23 Borriello 24 Giaccherini
26 Lichtsteiner 28 Estigarribia 30 Storari 32 Matri34 Marrone.

Nisam nisam siguran koju ćemo formaciju igrati, Conte će vjerovatno i sutra odlučiti u posljednji tren, ja bih najradije da startamo sa 4-3-3, krenemo uraganski, povedemo i onda se u drugom transformišemo u 3-5-2 i mirno privedemo utakmicu.
Volim te, Željo!

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 22 apr 2012, 10:12

YESTRDAY NOW TOMORROW YOU ARE OUR CAPITANO ...."Twenty years from now I'll be happy to remember every moment of my adventure with Juventus but after me there will be someone else, as there was before me. For this I am opposed to the fact that the jersey number 10 is withdrawn. As I grew up with the ambition to wear it, hope the other kids deserve. "
- Alessandro Del Piero ?

Pravi Gentleman!!!!

Veceras tekma, joj jedva sam doceko ovaj dan.. Bit ce pakleno..

sta je ovo svi jos spavaju ili nesmite pisati od nervoze :mrgreen: ..

Imam neki dobar osjecaj za veceras...

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 22 apr 2012, 10:18

ma ja sam nešto nervozan..nešto mi muka i pisati...

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 22 apr 2012, 10:22

Eh onaj osjećaj kad nemaš nimalo nade da će Roma uzeti bod Juventusu :mrgreen:

Večeras ćemo gledati reprizu iz svih prošlih utakmica,Juve pred golom Rome, prvo poluvrijeme se nafulaju pa u drugom 3 komada uvale.
-RIVALDO-

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 22 apr 2012, 10:23

IlPrincipino je napisao/la:ma ja sam nešto nervozan..nešto mi muka i pisati...

Ma samo da Pjanic ne imadne neku ludu noc pa da nam zabibari, necu ga onda gotiviti nikako ni u reprezentaciji :mrgreen: . Al imam povjerene u nasem zadnjem redu i u Buffone, ..
Konacno dobivamo penal veceras,, 8-)

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.