To bi značilo cca TOP 120? Mislim da bude među 16 nositelja, ne 32, tj. da bude favorit za ulazak u MD.shminka je napisao/la:Ako ništa, treba izganjati da bude nosilac na AOu u kvalifikacijama, to olakšava život značajno
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Ako nastavi ovako mogao hi on i direktno u prvo kolo AO
Da, mogao bi do MD na AO, ali trebaju mu baš dobri rezultati.
Copil razbija Dustova.
Copil razbija Dustova.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
oldtown1990
- Kontakt:
Ipak protiv Rumuna sutra.
32 su nositelja, s tim da prvih 16 ide na drugih 16 u trećem kolu...znači top 135 recimo za nositelja, top 120 za prvih 16 nositelja, što dodatno olakša posao u trećem koluGalion je napisao/la:To bi značilo cca TOP 120? Mislim da bude među 16 nositelja, ne 32, tj. da bude favorit za ulazak u MD.shminka je napisao/la:Ako ništa, treba izganjati da bude nosilac na AOu u kvalifikacijama, to olakšava život značajno
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ovo mi se ne sviđa, Copil dosta odmorniji. Odigrat kao danas i u ključnim game-ovima, to jest u servisima za set ili meč biti skocentrisaniji i ne sumnjam u pobjedu. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
TOP 100 za MDshminka je napisao/la:32 su nositelja, s tim da prvih 16 ide na drugih 16 u trećem kolu...znači top 135 recimo za nositelja, top 120 za prvih 16 nositelja, što dodatno olakša posao u trećem kolu
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
200 bodova još, nije malo
Sa 200 bodova će prestići Damira.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
496-263=233
neće
neće
Uzima Mirza sutra Copila,raznovrsniji je teniser,Copilu je servis najjace oruzje i na njemu gradi svoju igru,ove godine je odservirao najjaci servis u cjelokupnom turniru na AO,sklon je oscilacijama,ocekujem Mirzinu pobjedu uz minimalno jedan TB. 
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
-
oldtown1990
- Kontakt:
Poraz Fatica u polufinalu.
-
ljubiteljsporta
- Kontakt:
Mirza je današnjom pobjedom osigurao ranking karijere...Po mojoj računici ima 405-406 bodova i na 136 je mjestu ATP liste. Eventualna pobjeda sutra bi ga lansirala još koje mjesto više...
Nerman Fatić je dobio 6 bodova za plasman u polufinale ovog turnira i sad zavisi kakvi su rezultati ovih drugih više njega, ali recimo da je izvjesno da će napredovati sa sadašnjem 777 mjesta. U najidelanijoj opciji (pod uslovom da su svi drugi bili loši i nisu imali rezultata) dobacio bi do 719 mjesta što bi bio njegov ranking karijere.
Eh sada, možda griješim u izračunu, ali potrudio sam se izračunati ove sve bodove. Ako ko ima sugesiju neka pomogne, volio bih i ja to naučiti.
Nerman Fatić je dobio 6 bodova za plasman u polufinale ovog turnira i sad zavisi kakvi su rezultati ovih drugih više njega, ali recimo da je izvjesno da će napredovati sa sadašnjem 777 mjesta. U najidelanijoj opciji (pod uslovom da su svi drugi bili loši i nisu imali rezultata) dobacio bi do 719 mjesta što bi bio njegov ranking karijere.
Eh sada, možda griješim u izračunu, ali potrudio sam se izračunati ove sve bodove. Ako ko ima sugesiju neka pomogne, volio bih i ja to naučiti.
Samo je pitanje da li je Mirza umoran...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ako hoces da budemo kao ' Struff' na ovoj temi,oldtown1990 je napisao/la:Mirza za 2 sedmice u Turskoj uzeo 5,330eura i 50 bodova (minimum). Sa Farukom je igrao 2x i oba puta izgubio (Wroclav-finale i Kazan-1.kolo). Sa Copilom jos nikad nije igrao, mozda bi mu on vise i godio obzirom na 2 poraza od Dustova. Sto se tice rankinga svi su tu negdje oko 150 mjesta. Sretno Mirzi sutra s kim god bude igrao a nadam se i Nermanovoj pobjedi i ulasku u prvo finale (koliko sam ja upoznat).
-
oldtown1990
- Kontakt:
Nije tacno, racunao sam i dubl 230eura a na proslom turniru nije ni igrao dublBiki je napisao/la:Ako hoces da budemo kao ' Struff' na ovoj temi,oldtown1990 je napisao/la:Mirza za 2 sedmice u Turskoj uzeo 5,330eura i 50 bodova (minimum). Sa Farukom je igrao 2x i oba puta izgubio (Wroclav-finale i Kazan-1.kolo). Sa Copilom jos nikad nije igrao, mozda bi mu on vise i godio obzirom na 2 poraza od Dustova. Sto se tice rankinga svi su tu negdje oko 150 mjesta. Sretno Mirzi sutra s kim god bude igrao a nadam se i Nermanovoj pobjedi i ulasku u prvo finale (koliko sam ja upoznat).onda da kazem da je Mirza zaradio preko 6000 eura, brutto dabome! ZaboVario si dubl!
-
oldtown1990
- Kontakt:
Moja greska, igrao je dubl i prosle sedmice zajedno sa Aldinom i ispali u 1.kolu ali opet nije zaradio tih tvojih 6000. Uostalom nije ni bitno, koja stotina gore dole 
15:05 SF Basic (7) - Copil
Pobjeda za TOP 130

Ako sam dobro izračunao, brani 79 bodova do kraja sezone
Pobjeda za TOP 130
Ako sam dobro izračunao, brani 79 bodova do kraja sezone
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Damir je bio upao u glavni žrijeb ATP 250 Shenzhena ali je odustao jer nije mogao dobit tako brzo vizu za Kinu.
Jednom u životu uđe u MD nekog ATP turnira i viza ga zayebe 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.