Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Busta bez izgubljenog seta do QFa, prejak je brat. 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
PCB je u svakoj rundi do sada igrao protiv kvalifikanta, moras i to znat 

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
E moj Denza 

Pablo bog TB-a 

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Jedini spanski teniser kojeg ne hejtam i koji je ispravan. Drago mi je za njega, malo zao zbog Denze al ima vremena.
Ode doperka kuci ispade od Seve, Sloana ubi ko i ocekivano, eh jos Kohliju Babuka da svuce gace i nema Svaba. Da mi konacno normalne meceve krenu pustat na ES a ne njihove chokere i panjeve a la F.Mayer!
Ode doperka kuci ispade od Seve, Sloana ubi ko i ocekivano, eh jos Kohliju Babuka da svuce gace i nema Svaba. Da mi konacno normalne meceve krenu pustat na ES a ne njihove chokere i panjeve a la F.Mayer!

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
A Lopez?Effenberg je napisao/la:Jedini spanski teniser kojeg ne hejtam i koji je ispravan. Drago mi je za njega, malo zao zbog Denze al ima vremena.
Re: RE: Re: Grand Slam
Dobar dobar i on. Rafan i Nando su zlo. Batistutu onako nit mirise nit smrdi, nema karakter jazavac nekakav al ne mrzim ga. Busta je momcina i tenisercina vazda bio.bvb je napisao/la:A Lopez?Effenberg je napisao/la:Jedini spanski teniser kojeg ne hejtam i koji je ispravan. Drago mi je za njega, malo zao zbog Denze al ima vremena.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Sjajno se bori Lorenzi protiv Andersona
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Nek se ode sad u rat boriti. Dosta i njega panja bilo najgori je igrac u top 30. Mrtvi tajbregdzija i truljo od igraca ko haman svi zabari. Praznik tenisa kad on ispadne.KingJamesMVP je napisao/la:Sjajno se bori Lorenzi protiv Andersona
Kevin doktor, uz doktora do kraja da pocisti ovaj hamelj iz svoje polovice! [emoji144]
EDIT: Evo i ovaj Querrey ce uzet duel dvojice lopatara. Braco draga kakav tenis, ha im dao lopatu ha reket isto ti ga izadje. Misha leti van, sto bi nas narod reko: "Vozi Misko!"

Mischa izdrzao 1h18min.

Kveri igra STRASNO, rekao sam da ide u finale i zasluzio je to, igrao vrhunski Wimbledon i sada nema Cilica da ga smiri. Nikakav lopatar nego covjek ubi sa osnovne winnerima ne moze mu niko prigovorit.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- majestic24
- Kontakt:
Hoce li ovo Federer sa 35 godina uzeti 3 Grand slam titule u godini?? Zadnji put kad je to napravio je bilo prije 10 godina
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
-
- Kontakt:
Almagro u doba slaveEffenberg je napisao/la:Dobar dobar i on. Rafan i Nando su zlo. Batistutu onako nit mirise nit smrdi, nema karakter jazavac nekakav al ne mrzim ga. Busta je momcina i tenisercina vazda bio.bvb je napisao/la:A Lopez?Effenberg je napisao/la:Jedini spanski teniser kojeg ne hejtam i koji je ispravan. Drago mi je za njega, malo zao zbog Denze al ima vremena.

Dugo vremena sam mislio da je RG najgori slam. Al jok. USO je definitivno. Bolji je samo infrastrukturalno a ostalo je prava ona americka komercijala i show.
Kako to samo kauboj lukavo sasije i da pazari i da svoje izgura. I to u obje konkurencije. Analiziram dosadasnji tok i ove zrijebove, oni hinjski tako tutnu u jednu polovicu ove najjace a u drugu natrpaju svoje majmune sa chokerima. Tako da moraju isploviti bar 3-4 do QF skoro. Tamo se favoriti pokolju medjusobno i dodju satrani do finala ako uopste i dodju. Tu bude jaka gledanost u toj polovici i tu se uzme kesko a u onoj se promovisu njihovi vecinom antitalenti (cast izuzecima).
Kod zena je jos smjesnije. Imate jednu polovicu gdje nema osvajacice slema nikako i nekakvu Jeniffer Brady koja tu zaluta ko Alisa u zemlju cudesa haman do QF, a u drugoj multislam osvajacice koje se moraju poklat medjusobno.
Ne znam vala sta da mislim al Australci su bogovi i jedva cekam januar. Sreca pa valjda nece dati Kinezima USO sto se nesto razmisljalo e oni bi tek yebali tenisu majku majcinu.
Kako to samo kauboj lukavo sasije i da pazari i da svoje izgura. I to u obje konkurencije. Analiziram dosadasnji tok i ove zrijebove, oni hinjski tako tutnu u jednu polovicu ove najjace a u drugu natrpaju svoje majmune sa chokerima. Tako da moraju isploviti bar 3-4 do QF skoro. Tamo se favoriti pokolju medjusobno i dodju satrani do finala ako uopste i dodju. Tu bude jaka gledanost u toj polovici i tu se uzme kesko a u onoj se promovisu njihovi vecinom antitalenti (cast izuzecima).
Kod zena je jos smjesnije. Imate jednu polovicu gdje nema osvajacice slema nikako i nekakvu Jeniffer Brady koja tu zaluta ko Alisa u zemlju cudesa haman do QF, a u drugoj multislam osvajacice koje se moraju poklat medjusobno.
Ne znam vala sta da mislim al Australci su bogovi i jedva cekam januar. Sreca pa valjda nece dati Kinezima USO sto se nesto razmisljalo e oni bi tek yebali tenisu majku majcinu.

Mislim da to ima veze sa rakningom da su Federer I Rafa bili prvi I drugi igrac svijeta prije US opena nebi se sastali prije finala.Mislim da cak nikad nisu ni igrali jedan protiv drugog na USO.Nema Djokovica ,Murrya,Wawrinke,Raonica ,Nishikoria pa logicno je da neko kao Sam,Busta ,Anderson I itd doguraju daleko .
Ma razumijem ja da su se oni potrefili u istom dijelu zrijeba i to samo po sebi nije problematicno jer tako je moralo. Mislim na cjelokupnu sliku kad sagledas citav zrijeb i od muskih i zenskih, fakat nevjerovatna koincidencija da je jedan dio zrijeba (znaci 64 igraca, ne sad samo ova dvojica, yebli vas oni sad, samo njih posmatrate!BosnaSTL je napisao/la:Mislim da to ima veze sa rakningom da su Federer I Rafa bili prvi I drugi igrac svijeta prije US opena nebi se sastali prije finala.Mislim da cak nikad nisu ni igrali jedan protiv drugog na USO.Nema Djokovica ,Murrya,Wawrinke,Raonica ,Nishikoria pa logicno je da neko kao Sam,Busta ,Anderson I itd doguraju daleko .

Elem, yebaji ga sad evo presica od Buste, momciluk vazda bio i zasluzio je moj respekt i od prije, jak je i dubl igrac i ovo nije slucajno. No nisam ni u snovima mislio da nece uzeti mu ni seta Denza. Dobar je Busta al engleski mu je brate mili, ko da je sa Bakom Sliskovicem u skolu isao...

Sasvim je normalno da će na AO svi doći spremniji nego na USO, jer taj slem dolazi poslije pauze, a USO nakon 8 mjeseci sezone.
Meni je licno Wibledon najdrazi pa RG a AO I USO onako .Mozda ove godine uzme neki outsider USO jer 5 od top 10 igraca su povredjeni .
AO = Wimbly >>> RG = USOBosnaSTL je napisao/la:Meni je licno Wibledon najdrazi pa RG a AO I USO onako .Mozda ove godine uzme neki outsider USO jer 5 od top 10 igraca su povredjeni .
tako je kod mene. Ne mogu se odluciti koji je bolji od prva 2, AO radi organizacije i medijske popracenosti i sto jedini sve zivo na YT stave bez restrikcija, Bog ih blagoslovio!

RG je qurcina zato sto Francuzi nista ne daju a i infrastruktura je najgora, a USO radi tih americkih folova, ali hajd bar je interesantan i organizovaniji od RG, tako da mu dajem malu prednost, ali ipak jedan od mrzih slamova. Mozda zato sto se i zasiti tenisa od citave godine pa zato.

Nesvidja mi se AO zbog veilkih vrucina I patnje igraca da odigraju match .Ljudi padaju po terenu I puno predaja bude iz tih razloga .Igra se u najgore vrijeme u Australiji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.