Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

al...
Kontakt:

Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la al... » 15 sep 2015, 22:45

Kad vidim facu ovog Morena kako se ceri nakon utakmice, ono "good job" tacno mi dodje da im pozelim kakvu prirodnu nepogodu... Odavno tezu utakmicu gledao nisam, bas me isfurala

Sent from my iPhone using Tapatalk

EPL
Kontakt:

Post Postao/la EPL » 15 sep 2015, 22:46

LVG OUT!
Blind je komedija na beku... Shaw doktor za njega!
Darmian večeras prvi put podbacio...
PSV je bio večeras dobar za napucati.. samo trebalo im je pustiti loptu i na kontre... ali taktički konj ne konta!
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!

Devi1
Kontakt:

Post Postao/la Devi1 » 15 sep 2015, 22:46

Jel' možete makar večeras ne srat? ko je moga ostati ravnodušan onome, samo onaj kreten što se smije poslije toga. **** vas i bodovi i Liga prvaka, izborit ce se prolaz sigurno, kad će se Shaw vratit i kako će Bog zna, **** vas **** bodovi

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 15 sep 2015, 22:48

Jako glup poraz, tačno ne znam kako su ovo uspjeli izgubiti. Darmian krivac kod oba gola, mada se ovo trebalo i moralo rutinski dobiti. U napadu se čak i odradila poneka akcija, napravila šansa, ustvari značajno više nego što smo navikli od Van Gaalovog Uniteda. Jednostavno usporavaju igru previše, nema riskantnih rješenja, nema žara u igri, baš neuzbudljiv United.

Mata jako loš, Martial odsječen. Švajni nije mogao hodati zadnjih pola sata.

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 15 sep 2015, 22:49

Kako vas nije stid u ovim momentima napadati ekipu i odbranu?? Zna se ko je kriv. Da li pojacanje od 13 mil moze tek tako nositi desnu stranu, da li obuceni veznjak moze u svim situacijama krpiti odbranu, jos se desi i ova povreda pa ostadosmo bez jednog od najboljih igraca.

Onda, da li Martial moze praviti cuda u dr oficijalnom mecu, kako ce se Young snaci desno kad ne igra ni na svojoj poziciji, sta treba ocekivati od Depaya??? Pa sve su to mladi momci, koji ce lagano nadoci, treba vremena i strpljenja.

Ko je doveo tim u ovu situaciju, da sa potencijalima igramo u takmicenju gdje trebas klase i iskusne lisce? Zna se ko, a vi mu i dalje vjerujete.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 15 sep 2015, 22:50, ukupno mijenjano 1 put.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 15 sep 2015, 22:50

Mata strasno strasan po nas tim veceras,momak je zasrao sve sto se moglo zasrati i da Darmian je veceras posle Mate bio najgori i direktni krivac za poraz,inace jako dobro odigrana utakmica sa visokim presingom i ovoga puta dosta stvorenih sansi.Svi su bili dobri sem ove dvojice koji su nas unazadili za minimalno 1 bod.

Na stranu utakmicu sad,rezultat me dotaknuo nije,ali ovo sto je veceras Rizzoli uradio je za zatvorske kazne,ja ovo nikad nisam u zivotu vidio da nakon starta za loma jedan igrac ne dobije zuti karton pa potom isti taj igrac krvnicki slomi Younga samo za zuti karton,Svaka ti cast Rizzoli,najmanje sto si zasluzio je da te neko dobro isprepada nekim lijepim prijetnjama smrcu kretencino jedna slijepa.

Zatim onom igracu Morenu zelim sve najgore sto jedan covjek moze zamislit u zivotu,ja da sam u Manchesteru i da on dodje na Old Trafford on men ne bio izasao iz grada zdrav i prav,toliko sam iznerviran da ovo sad pisem i bio bi u stanju to napravit,BRUKO JEDNA RETARDIRANA
Zadnja izmjena: Poligon10, dana/u 15 sep 2015, 22:53, ukupno mijenjano 2 puta.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 15 sep 2015, 22:51

Devi1 je napisao/la:Jel' možete makar večeras ne srat? ko je moga ostati ravnodušan onome, samo onaj kreten što se smije poslije toga. **** vas i bodovi i Liga prvaka, izborit ce se prolaz sigurno, kad će se Shaw vratit i kako će Bog zna, **** vas **** bodovi
Da igraju dobro inace mogao bi to bit izgovor, ovako ne. Ovo je samo uobicajna igra. Odigrali su cak bolje nego sto obicno urade, ali samo zbog vrlo limitiranog protivnika.

Zao mi je Shawa vise nego poraza, ali njegova povreda nije razlog za ovo. Dok je van Gaal trener nama nema uspjeha pravog. Matu sam inace uvijek branio, ali igra neprihvatljivo ove sezone. Uz Rooneya mozda najgori. Nista ne radi.

@Asteriks: Da ovaj ili onaj mora krpit tamo-vamo je krivica van Gaala i Woodwarda i iskljucivo njih. Kakve su pare potrosili mogli smo imat ekipu na nivou Bayerna. Mata i Martial sami blizu 100 miliona funti. Klub se vodi amaterski i za to placamo skupo.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

EPL
Kontakt:

Post Postao/la EPL » 15 sep 2015, 22:52

Baader je napisao/la:Jako glup poraz, tačno ne znam kako su ovo uspjeli izgubiti. Darmian krivac kod oba gola, mada se ovo trebalo i moralo rutinski dobiti. U napadu se čak i odradila poneka akcija, napravila šansa, ustvari značajno više nego što smo navikli od Van Gaalovog Uniteda. Jednostavno usporavaju igru previše, nema riskantnih rješenja, nema žara u igri, baš neuzbudljiv United.

Mata jako loš, Martial odsječen. Švajni nije mogao hodati zadnjih pola sata.
Sve si rekao, Darmian prvi put podbacio, Blind katastrofa na beku.
U napadu je po koja akcija bila, najviše mi se sviđa kod Martiala postavljanje i kako se dobro zagradi(tipa Drogba)... ali odsječen... ne moež ovaj United je previše spor, sa ovom igrom neće ništa napraviti... jbg ako mnogi kažu Rio, Sherrer, Scholes da ne valja onda ne valja... LVG nije pravi za ovaj posao!
United da je pametan da ga drži do zime, ako ispadne iz grupne faze ili na tabeli ne bude među top 3, prijatno LVG!
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!

cipiripi
Kontakt:

Post Postao/la cipiripi » 15 sep 2015, 22:52

J.ebo poraz samo da se Shaw oporavi kako treba. Čovjek u životnoj formi, a onaj ga pokosi bez izvinjenja :puke:
''Neka me mrze samo da me se boje''

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 15 sep 2015, 22:53

@Asteriks: Da ovaj ili onaj mora krpit tamo-vamo je krivica van Gaala i Woodwarda i iskljucivo njih. Kakve su pare potrosili mogli smo imat ekipu na nivou Bayerna. Mata i Martial sami blizu 100 miliona funti. Klub se vodi amaterski i za to placamo skupo.
Samo je Gaal kriv i niko vise. Ekipa se kroji po njegovoj zelji, a Ed je tu da zavrsi pos'o.

Ni pojacanja vise nisu problem, nego nema napretka. Problem je sto neki ne vide da je tako i misle da je zadatak Luja da napravi laganu cistku, potrosi 500m, ode i ostavi dobar tim (na papiru) al neuigran. Pa to je mogao i klokan da uradi.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 15 sep 2015, 22:54

Asteriks je napisao/la:Problem je sto neki ne vide da je tako i misle da je zadatak Luja da napravi laganu cistku, potrosi 500m, ode i ostavi dobar tim (na papiru) al neuigran. Pa to je mogao i klokan da uradi.
Nije Moyes mogao to uraditi, da jeste ostao bi u klubu.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 15 sep 2015, 22:55

rio_Ferdy88 je napisao/la:Ovaj se gringos još smije, polomi čovjeku nogu, za to ga nagrade golom i još nas ismijava, pu jmbm ti djecu i pokoljenje, sve ti mrtvo u grobu hbm. :twisted:

Ko ga god bude branio, slobodno moze napustiti forum ;)
Sta je to bilo? Ugasio sam stream cim je svirnuo kraj

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 15 sep 2015, 22:55

moj uzor-S.G je napisao/la:Pljus pljus :kafa:
Protiv koga vi igrate sutra? :guz:

516MK
Kontakt:

Post Postao/la 516MK » 15 sep 2015, 22:56

Asteriks je napisao/la:Kako vas nije stid u ovim momentima napadati ekipu i odbranu?? Zna se ko je kriv. Da li pojacanje od 13 mil moze tek tako nositi desnu stranu, da li obuceni veznjak moze u svim situacijama krpiti odbranu, jos se desi i ova povreda pa ostadosmo bez jednog od najboljih igraca.

Onda, da li Martial moze praviti cuda u dr oficijalnom mecu, kako ce se Young snaci desno kad ne igra ni na svojoj poziciji, sta treba ocekivati od Depaya??? Pa sve su to mladi momci, koji ce lagano nadoci, treba vremena i strpljenja.

Ko je doveo tim u ovu situaciju, da sa potencijalima igramo u takmicenju gdje trebas klase i iskusne lisce? Zna se ko, a vi mu i dalje vjerujete.
Onaj kome je ego važniji od reputacije najveće fudbalske institucije i na čije "šamaranje" novinara pojedinci bale.
LS :( :( :(
Zadnja izmjena: 516MK, dana/u 15 sep 2015, 22:57, ukupno mijenjano 1 put.
06.02.1958. Munich air disaster
01.07.2011. United signed Lingard
19.05.2014. Van Gaal was confirmed as the new manager
27.05.2016. Dolaskom Mourinha zabija se zadnji ekser u kovčeg Fergusonovog Uniteda

---NAJCRNJI DANI U HISTORIJI MANCHESTER UNITEDA!---

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 15 sep 2015, 22:57

Ebo poraz,ovdje dosta vise boli gubitak Shawa :plac:

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 15 sep 2015, 22:57

Trebao si sacekati da i vi sutra odigrate, pa onda provocirati. A cekaj mal', pa vi igrate prekosutra, u kazanu ili :?

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 15 sep 2015, 22:57

Asteriks je napisao/la:
Samo je Gaal kriv i niko vise. Ekipa se kroji po njegovoj zelji, a Ed je tu da zavrsi pos'o.

Ni pojacanja vise nisu problem, nego nema napretka. Problem je sto neki ne vide da je tako i misle da je zadatak Luja da napravi laganu cistku, potrosi 500m, ode i ostavi dobar tim (na papiru) al neuigran. Pa to je mogao i klokan da uradi.
Otjerao je sve igrace sto igraju sa rizikom u igri. Iscupao je dusu ekipe i kluba. Ovo nije United. Ovo nije nasa igra, nisu nasi igraci. Nije mi jasno kako Giggs sjedi i gleda ovo.

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 15 sep 2015, 22:58

Ja mislim da pretjerujete, samo toliko ću reć'.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 15 sep 2015, 22:59

Cartman je napisao/la:
Protiv koga vi igrate sutra? :guz:
Ovako smo se i mi brukali prosle godine. Znam da vam je tesko jbga :tralala: :urnebes:

@Asteriks ma idemo u Francusku da primimo petardu :mrgreen:
ZZ

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.