koliko je samo taj covjek neiskvarenennis je napisao/la:Maskota Nikola Nikic![]()
![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
koliko je samo taj covjek neiskvarenennis je napisao/la:Maskota Nikola Nikic![]()
![]()
Ovo taman malo da se opustimoennis je napisao/la:Maskota Nikola Nikic![]()
![]()
hahahah kad se sjetim da je pricao da su igrali u grckoj KUP Uefa i poslije treninga valjda onako vruci dosli u kao neku saunu, tu se parili jedno pola sata on GORI SVE i oni mu igraci rekli da je najzdravije da poslije saune skoci u bure ledene vode i tu bude 10 minLenBias je napisao/la:koliko je samo taj covjek neiskvarenennis je napisao/la:Maskota Nikola Nikic![]()
![]()
vincenttan je napisao/la:hahahah kad se sjetim da je pricao da su igrali u grckoj KUP Uefa i poslije treninga valjda onako vruci dosli u kao neku saunu, tu se parili jedno pola sata on GORI SVE i oni mu igraci rekli da je najzdravije da poslije saune skoci u bure ledene vode i tu bude 10 minLenBias je napisao/la:koliko je samo taj covjek neiskvarenennis je napisao/la:Maskota Nikola Nikic![]()
![]()
![]()
![]()
naravno ovaj to uradio i zagalvio u bolnici 2 mjeseca sa upalom pluca i zglobova
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Koja legendavincenttan je napisao/la:hahahah kad se sjetim da je pricao da su igrali u grckoj KUP Uefa i poslije treninga valjda onako vruci dosli u kao neku saunu, tu se parili jedno pola sata on GORI SVE i oni mu igraci rekli da je najzdravije da poslije saune skoci u bure ledene vode i tu bude 10 minLenBias je napisao/la:koliko je samo taj covjek neiskvarenennis je napisao/la:Maskota Nikola Nikic![]()
![]()
![]()
![]()
naravno ovaj to uradio i zagalvio u bolnici 2 mjeseca sa upalom pluca i zglobova
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ko ovo nije odsjekao nokte za Bajram?Goalgetter je napisao/la:
robijas_Ri je napisao/la:Kazem ja mali Medunjanin, cuj mene mali mladi Medunjanin hahaha
Bgm oni su svi ovdje izgleda na jakim drogamaennis je napisao/la:Jel ovo Baka maloprije rece KaNuasu ili mi se pricinilo![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.