Centre forward je napisao/la:@Papastathopoulos, pa to znaci da od takvog vozila ne možeš očekivat' da te
zalijepi za sjedište, jer to mu i nije namjena, on je napravljen da traje. Malo je
tih dok se ne zalaufa a onda ide sasvim pristojno. Ja recimo ponekad vozim 1.9 SDI (50 KW) i kad idem uz brdo koliko god da dajem gasa on
uzima koliko njemu odgovara, znači da čuva
sam sebe, nema preopterećenja.
Što se tiče kilometraže teško je i nerealno nać' ispod 200k. Ima, al' je prava rijetkost i uglavnom nisu na prodaju. Naravno, govorim o pravoj kilometraži a ne vraćanoj. Taj motor može još 3x toliko tako da je po meni bitnije da li je i kako održavan.

Aha pa i rekao sam vec da meni ne treba auto koje nabije stotku za 4 sekunde, koje moze nabiti 200 km/h i slicno, znaci auto koje moze pofino ici i kao sto kaze ev @JoseMourinho kako njegov golf moze ici 140, sto je i vise nego dovoljno...nekad je i bolje imati slabije auto kad vidis ove nase puteve, saobracajne nesrece itd
JoseMourinho je napisao/la:Što se tiče SDI motora i meni je kolega R32 puno pomogao i uzeo i ja ko i on golfa 4 SDI, meni iskreno jace ne treba, malo slabiji ono na startu kad kreces npr. Sa semafora neces prvi biti, neces preko 140 moci(bar je kod mene to max. bio), na to je vjerovatno mislio oko performansi jer jbg ne leti auto sad ali ide bez problema bar meni, ja sam prezadovoljan za sad
I da vidim spominjes 6milja cijena, a gore si spominjo polo 2000 godište, zar ne možeš naci sta novije za te pare?
Ma otprilike si opisao ovo auto koje sad imam, a nesto posebno jace od toga mi i ne treba, super
A vidi, prvo sam rekao da mi se to auto svidja nenormalno, a i nije 2000. nego 2002. godiste, to je ta serija Pola

a sad sta ima novije za te pare ne znam, imao bi sigurno jos solucija kad bi ih razmatrao ali ovo auto mi se svidja, a i
Svabo je to ipak