KK Partizan
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: KK Partizan
Jadno sto vam se nismo naguzili u finalu ?
Jadno sto ona dva zdrava kosarkasa koja imamo(a i oni nisu bas zdravi) su dobili prvi dan slobodno od pocetka sezone?
Nekad treba izgubiti bitku da bi dobio rat , iako me iznenadi da je to ego Vujosevica dopustio.
A opet razumijem vas , zeljne stoka razlike i pobjede nad Partizanom.
Al ako ne vidis sjebanu situaciju u Partizanu gdje je odmor neophodan a ovo je namanja steta onda jbg
a mogu se furat price kako nije sportski , nema problema.
Jadno sto ona dva zdrava kosarkasa koja imamo(a i oni nisu bas zdravi) su dobili prvi dan slobodno od pocetka sezone?
Nekad treba izgubiti bitku da bi dobio rat , iako me iznenadi da je to ego Vujosevica dopustio.
A opet razumijem vas , zeljne stoka razlike i pobjede nad Partizanom.
Al ako ne vidis sjebanu situaciju u Partizanu gdje je odmor neophodan a ovo je namanja steta onda jbg
a mogu se furat price kako nije sportski , nema problema.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- alan_kardec
- Kontakt:
DANTES je napisao/la: to ti je ustvari radnicki koji je uzeo ime fmp.... rezervni tim onog pravog fmp tj rezervni tim zvezde...
frustracije opet izašle na svjetlo dana.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
frustRacije? a što bismo mi bili frustrirani? nego ajde ti meni objasni jo je ovaj klub što je sinoć dobio partizan?alan_kardec je napisao/la:DANTES je napisao/la: to ti je ustvari radnicki koji je uzeo ime fmp.... rezervni tim onog pravog fmp tj rezervni tim zvezde...
frustracije opet izašle na svjetlo dana.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- alan_kardec
- Kontakt:
Možda zato što Zvezdu ne vadite iz usta? Vidjeti pod Duletove pressice i izjave za medije
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
pa samo pogledaj vašu temu... pa ćeš da vidiš trauma.... na temi KK Crvena Zvezda Beograd najviše se komentariše utakmica Partizan-Fmp...alan_kardec je napisao/la:Možda zato što Zvezdu ne vadite iz usta? Vidjeti pod Duletove pressice i izjave za medije
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- alan_kardec
- Kontakt:
ti pričaš o traumama? zamisli tek vaših trauma kad nakon godina dominacije, iznova i iznova prosipate priču o državnim projektima, političkim centrima moći, kkczbgd... (koju ti i @saša potencirate već dugo na Zvezdinoj temi).
Baš se pitam šta biste pričali da je situacija obrnuta.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
naša dominAcija je plod dobrog rada sportskog dijela s jedne strane, i samouništenja rivala s druge strane...alan_kardec je napisao/la:ti pričaš o traumama? zamisli tek vaših trauma kad nakon godina dominacije, iznova i iznova prosipate priču o državnim projektima, političkim centrima moći, kkczbgd... (koju ti i @saša potencirate već dugo na Zvezdinoj temi).
a što se trauma tiče pa vidi se to... spremni ste čak i za fmp navijati samo da nekako pobjedite.... ali neka, neka nApreduje se.... navijalo se za olimpijakos, cedevitu, makabi, sad se prešlo na bar domaći teren....
ja ne vidim tu potrebu da umjesto uzivas u pobjedama svog tima, ono se ide na teme ekipe koja je rano ispala i nije vam više konkurent u borbi za trofej... dakle još jednom PARTIZAN JE ISPAO... udahnite duboko i podržite vlastiti tim...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- alan_kardec
- Kontakt:
znači ne vjerujem za kakve se ti argumente hvataš.
Šta, vi inače nikad niste navijali za Zvezdine protivnike? Važi. A u Pioniru protiv Paoka ste čak napravili prekid.
Što se pak trauma tiče, tu ste neprevaziđeni. Recimo, 2010. pravite ogroman uspjeh i igrate na f4 u Parizu, najbolji ste tim u ovom dijelu Evrope, Zvezda je pred gašenjem, godinama unazad vam nije nikakva prijetnja, imate dominaciju u svim mogućim takmičenjima i onda grobari u Bercyju postave transparent **** umire. frustracije, kompleksi, traume, ili nešto više od toga? Tegi se svojski trudio da transparent bude maksimalno izreklamiran.

Što se pak trauma tiče, tu ste neprevaziđeni. Recimo, 2010. pravite ogroman uspjeh i igrate na f4 u Parizu, najbolji ste tim u ovom dijelu Evrope, Zvezda je pred gašenjem, godinama unazad vam nije nikakva prijetnja, imate dominaciju u svim mogućim takmičenjima i onda grobari u Bercyju postave transparent **** umire. frustracije, kompleksi, traume, ili nešto više od toga? Tegi se svojski trudio da transparent bude maksimalno izreklamiran.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Mila majko, sta ovaj napisa iznad... 

Ovo mora da je bio 1 omaž Lietuvos Ritasu

Jok. Bogdanov hakl , kako bi Stambolski klubovi mogli imati aukciju na ljeto(sponsor by dva Partizanovca).
Niko se nije povrijedio , pobjeda !
Niko se nije povrijedio , pobjeda !
Nema tu aukcije - ili u NBA ili se zahvaliti Zelimiru na top16 i 7 tekmi doma. 

pa @magica nek si nam se ti vratio... komentar za kup? pa ispadanje iz fed kupa? pa svašta nešto....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
DANTES je napisao/la:pa @magica nek si nam se ti vratio... komentar za kup? pa ispadanje iz fed kupa? pa svašta nešto....
Pushten sam uslovno.

Kup sam chestitao zingarima na nekoliko foruma - ovde necu iz principa. Nastup u FED Cupu je bio tragikomichan - shto kazhu ovde: kakva plata, takva i vrata.
Isto tako mi i Napoli gazi u Coppa Italia.

Propustio sam samo kvalitetne rezultate blizanaca u fudbalu, na pripremama. Ove brljotine u vezi sa selektorima ne rachunam.

OI se prate moj @DANTES.

[youtube][/youtube]
Nakon 10 mjeseci praznog hoda , ovo izgleda itekako dobro za debi.
Nakon 10 mjeseci praznog hoda , ovo izgleda itekako dobro za debi.
sutra imamo priliku zabilježiti finu pobjedu.... neće biti nimalo lako, ali ja vjerujem
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Danas duel bogalja , moze se do pobjede.
Inace , sta radi ubica
Inace , sta radi ubica

jao sudija.... koje sranje jbt.... mada mada pa.ovo.više nije normalno opet kiša trica... daj dule prst na čelo
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.