igra i bico
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
OCEKIVANO. Jos kad Sejo uhvati pravu formu zalit ce neki sto momak nije igrao po toj lijevoj strani ove kvalifikacije posebno protiv Kipra. Da ne pricam o njegovom iskustvu kao i slobodnim udarcima, penalima cak ako i to zaboravimo. A za Bicu je ovdje govorim vec pola godine da ce biti siguran starter i jedan od boljih igraca kada ga je pola foruma pljuvalo.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:SEJO STARTER SEJO STARTER.
![]()
![]()
![]()
igra i bico
kad se Kolasinac oporavi misljenja sam da je on daleko najbolje rijesenje na beku a lulic i sejo nek se bore za tu krilnu poziciju .Ajax je napisao/la:Salihovic na pravoj poziciji kao sto ja ovdje pricam non stop da je on najvise krilo i da se je zrtvovao za reprezentaciju igrajuci beka. Salihovic - Lulic jedan na beku a drugu na krilu. Pa kada se jedan umori onda se malo zamjene. Tako je trebalo to da bude cijelo vrijeme. I dobijes sasvim solidnu i iskusnu lijevu stranu bar dok se Kolasinac ne vrati.
Pa tako su igrali i tokom prošlih kvalifikacija i to veoma dobro, dakle kada nije bilo Kolašinca. Sejo je mnogo koristan naprijed jer umije uputiti centaršut, za razliku od Lulića i zna uposliti igrača. Lulić je opet, s druge strane brži, tako da može pokrivati i Sejin eventualni nedostatak brzine. Veoma dobra kombinacija što smo uostalom i vidjeli u prošlim kvalifikacijama.Ajax je napisao/la:Salihovic na pravoj poziciji kao sto ja ovdje pricam non stop da je on najvise krilo i da se je zrtvovao za reprezentaciju igrajuci beka. Salihovic - Lulic jedan na beku a drugu na krilu. Pa kada se jedan umori onda se malo zamjene. Tako je trebalo to da bude cijelo vrijeme. I dobijes sasvim solidnu i iskusnu lijevu stranu bar dok se Kolasinac ne vrati.
Ma ta ce Salihovic a da njegove penale ne spominjemo jedan od top 10 u ligama petice po uspjesnoti preko 90%.Harrison je napisao/la:Jedan od najvecih dobitaka za nasu reprezentaciju je povratak u formu Salihovica. On kad je u formi paklen je igrac, a fali nam jedan ljevak za slobodnjake.
Ima tu opcija puno gdje bi Kolasinac mogao igrati. Zanimljivo bi ga bilo vidjeti na poziciji zadnjeg veznog za Besicem u tandemu, koji bi to bedem bio, stoperi bi komotno mogli sa Begovicem zuce igrati.bordobijeli je napisao/la:kad se Kolasinac oporavi misljenja sam da je on daleko najbolje rijesenje na beku a lulic i sejo nek se bore za tu krilnu poziciju .Ajax je napisao/la:Salihovic na pravoj poziciji kao sto ja ovdje pricam non stop da je on najvise krilo i da se je zrtvovao za reprezentaciju igrajuci beka. Salihovic - Lulic jedan na beku a drugu na krilu. Pa kada se jedan umori onda se malo zamjene. Tako je trebalo to da bude cijelo vrijeme. I dobijes sasvim solidnu i iskusnu lijevu stranu bar dok se Kolasinac ne vrati.