OFK Gradina Srebrenik

Moderator/ica: GracanicaAA

Brcko87
Kontakt:

Re: OFK Gradina Srebrenik

Post Postao/la Brcko87 » 21 avg 2013, 15:42

Benjo_AFC86 je napisao/la:
Brcko87 je napisao/la:Danas na stadionu u jednom prijatnom razgovoru Jasko Moranjkić i Gaši...:)
Šteta što nam ne može doći, nastupao već za Zvijezdu. :x
ako nemože u ligaškim može nam pomoć u evropskim natjecanjima.. :)
Jbg šteta onda..možda želi trenirat sa ekipom do polusezone..
OFK Gradina Srebrenik

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 21 avg 2013, 15:45

Brcko87 je napisao/la:
Brcko87 je napisao/la:Danas na stadionu u jednom prijatnom razgovoru Jasko Moranjkić i Gaši...:)
Šteta što nam ne može doći, nastupao već za Zvijezdu. :x
ako nemože u ligaškim može nam pomoć u evropskim natjecanjima.. :)
Jbg šteta onda..možda želi trenirat sa ekipom do polusezone..
a igrati od polusezone? :mrgreen:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 22 avg 2013, 09:58

Mladost Tinja 0-1 Gradina .. provjera pred Bratstvo :lol:

odmaralo je 5-6 glavnih igrača
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 22 avg 2013, 10:04

Muhamed Ali Gaši :lol:
1947!

realancojk
Kontakt:

Post Postao/la realancojk » 23 avg 2013, 00:39

2007. / 2008. Gradina (Srebrenik) – Bratstvo (Gračanica) 2:0
2007. / 2008. Bratstvo (Gračanica) - Gradina (Srebrenik) 2:1
2011. / 2012. Gradina (Srebrenik) – Bratstvo (Gračanica) 4:1
2011. / 2012. Bratstvo (Gračanica) - Gradina (Srebrenik) 1:2

Dosadašnji rezultati pokazuju da Gradina igra odlično protiv komšija iz Gračanice. Neka se takva tradicija nastavi i u subotu.. Ajmoooo plavi...
Neko voli meso, neko voli kupus. U biti svi mi volimo sarmu.
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 avg 2013, 06:07

Ljumani_Banovici je napisao/la:
ma Suad Jasarevic Gasi :)... meni inace jedan od najdrazih igraca Slobode uz OSMnhodzica nakon rata... lik je gino igrao ko da mu je zadnja tekma.. ali kita muda niko nije imao sa njim u duel krenut :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

tuzlajug
Kontakt:

Post Postao/la tuzlajug » 23 avg 2013, 06:42

SaltCityAttack je napisao/la:
Ljumani_Banovici je napisao/la:
ma Suad Jasarevic Gasi :)... meni inace jedan od najdrazih igraca Slobode uz OSMnhodzica nakon rata... lik je gino igrao ko da mu je zadnja tekma.. ali kita muda niko nije imao sa njim u duel krenut :)
potpisujem isto ..ali danas najveca mutljara u gradini ..pardon poslije ibre

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 23 avg 2013, 10:03

Ajmooo plavi zgazite prodane, pokazati ćemo kako se srcem bori za dres i klub a ne za pare :!: :!: :!:

PS: Gaši je jedna od osoba koja dole ima najveći autoritet ;)
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 23 avg 2013, 10:09

Ja se sutra nadam jednoj za oko finoj tekmi pa nek pobjedi bolji :D
www.nkbratstvogracanica.com

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 23 avg 2013, 13:38

ovaj Sadiković spominje neka prijateljstva..Bratstvo kao ekipa da al on nikad nemože ni u jednom smislu bit naš prijatelj..on je jedan od glavni krivaca za ono što nam se desilo prošle sezone..zabio nam nož u ledja..ima sutra da mu se na ebemo..
OFK Gradina Srebrenik

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 23 avg 2013, 13:39

Adnan Sarajlić pojačao Gradinu

Adnan Sarajlić, nekadašnji mladi i olimpijski reprezentativac BiH, igrač Zmaja od Bosne, Hit Gorice, Zadra, Slobode i Budućnosti iz Banovića, dogovorio je saradnju s prvoligašem Gradinom iz Srebrenika.

Sarajlić je posljednjih nekoliko godina proveo u redovima Budućnosti, ali su se on i uprava Banovićana nakon sezone sporazumno dogovorili o prekidu saradnje.

Profesor bosanskog jezika po struci nije dugo čekao na novi angažman, a naredna stanica u njegovoj karijeri je Gradina iz Srebrenika.

Podsjetimo kako je Sarajlić svojevremeno bio kapiten Slobode, a u ljetnoj pauzi niko iz Rudarske 2 nije razgovarao sa njim oko eventulanog povratka u redove crveno-crnih.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 23 avg 2013, 13:41

Brcko87 je napisao/la:ovaj Sadiković spominje neka prijateljstva..Bratstvo kao ekipa da al on nikad nemože ni u jednom smislu bit naš prijatelj..on je jedan od glavni krivaca za ono što nam se desilo prošle sezone..zabio nam nož u ledja..ima sutra da mu se na ebemo..
Baš tako, kakva on ima prijateljstva snama? Svi tuzlaci i srebreničani mu psuju na utakmici Olimpik - Gradina u Tuzli, sutra će ja mislim biti slično kad počne galamiti nešto, pa kad mu sa tribina počnu dovikivati ulazi u kolibu 8-)
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 23 avg 2013, 13:45

Brcko87 je napisao/la:ovaj Sadiković spominje neka prijateljstva..Bratstvo kao ekipa da al on nikad nemože ni u jednom smislu bit naš prijatelj..on je jedan od glavni krivaca za ono što nam se desilo prošle sezone..zabio nam nož u ledja..ima sutra da mu se na ebemo..
Baš tako, kakva on ima prijateljstva snama? Svi tuzlaci i srebreničani mu psuju na utakmici Olimpik - Gradina u Tuzli, sutra će ja mislim biti slično kad počne galamiti nešto, pa kad mu sa tribina počnu dovikivati ulazi u kolibu 8-)
šteta što su kolibe na suprotnoj strani.. :)
OFK Gradina Srebrenik

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 23 avg 2013, 13:46

Brcko87 je napisao/la:
šteta što su kolibe na suprotnoj strani.. :)
Neka, ako bude sunce ja idem na ''Keminu'' tribinu.. :D

Gdje je Elmir tu je i zanimljivo :lol:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 23 avg 2013, 14:00

zar nije ta tribina za goste ??
Gračanlije jel vi dolazite u Srebrenik??Ako ne da idem na Keminu tribinu,jbg dosta bolja,nema sunca,blizu teren i kolibe..:)
OFK Gradina Srebrenik

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 23 avg 2013, 14:09

ja kolko pratim Bratstvo ne sjećam se da smo ikada spaćno odigrali u Srebreniku...izlazili smo na kraj i sa Zvijezdom, Radničkim i sa Budućnosti itd...da ne nabrajam, pa čak i sa onim katilima iz Mramora ali sa Gradinom uvijek teško

vidim bili ste opasni u Bihaću...nama ne igra Kadija i to će nam biti OGROMAN hendikep

ipak treba nekad doći vrijeme da se prekine neka tradicija, pa makar da u subotu ne izgubimo

al ja čim vidim Turbića na terenu, ne slutim na dobro za nas...jedan od najpotcjenjenijih igrača u historiji Prve lige!!!
Undici stelle - ACM 1899

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 23 avg 2013, 14:14

baltazar1 je napisao/la:ja kolko pratim Bratstvo ne sjećam se da smo ikada spaćno odigrali u Srebreniku...izlazili smo na kraj i sa Zvijezdom, Radničkim i sa Budućnosti itd...da ne nabrajam, pa čak i sa onim katilima iz Mramora ali sa Gradinom uvijek teško

vidim bili ste opasni u Bihaću...nama ne igra Kadija i to će nam biti OGROMAN hendikep

ipak treba nekad doći vrijeme da se prekine neka tradicija, pa makar da u subotu ne izgubimo

al ja čim vidim Turbića na terenu, ne slutim na dobro za nas...jedan od najpotcjenjenijih igrača u historiji Prve lige!!!
i ja kako znam uvijek ste nam ležali kao ni jedna ekipa..u Srebreniku vas lagano dobijemo a u Gračanici vas uvijek namučimo..ruku na srce i vi niste nikad imali kvalitetnu ekipu kao ove sezone..
Turba je kao vino,što stari to bolji..
OFK Gradina Srebrenik

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 23 avg 2013, 14:22

baltazar1 je napisao/la:ja kolko pratim Bratstvo ne sjećam se da smo ikada spaćno odigrali u Srebreniku...izlazili smo na kraj i sa Zvijezdom, Radničkim i sa Budućnosti itd...da ne nabrajam, pa čak i sa onim katilima iz Mramora ali sa Gradinom uvijek teško

Da ti to nije počelo možda od Mionice kada vas je izacio iz Prve lige :) . A Turba je timski igrač, dosta toga ovisi o njemu, ako on ne postiže golove daju oni oko njega, a kad oni ne mogu Turba to riješi sam

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 23 avg 2013, 14:23

U okviru drugog kola Prve lige FBiH, Gradina će na svom terenu dočekati komšije iz Gračanice. U zadnje tri utakmice ekipa Gradine je slavila protiv Bratstva sa ukupnom gol razlikom 9-3 (3-1, 4-1, 1-2). Utakmica se igra u subotu u 17:00h, a to će ujedno biti i derbi drugog kola.

"Naša ekipa će sutra pokazati svoje pravo lice i mislim da komšije iz Gračanice nemaju šta tražiti u Srebreniku. Sve osim osvojena tri boda za nas je neuspjeh, tako da nam ne preostaje ništa drugo nego da pobijedimo. Od prve minute ćemo pokazati ko je domaćin i da će u Srebreniku teško ko doći do bod/ova. Svi ćemo ostaviti srce na terenu i boriti se za svoj klub i plave boje.Ovom prilikom pozivam sve navijače i ljubitelje Gradine da dođu i podrže nas kao i ranije. Uz pomoć naših vjernih navijača nadam se da pobjeda neće doći u pitanje." - rekao je kapiten Gradine, Alen Turbić.

I onda kiksamo, a on izjavio ovo :mrgreen:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 23 avg 2013, 14:26

ja nisam upućen u odnos Turbića i kluba tokom godina ali po onome što vidim njemu (a i sličnim igračima) treba podići spomenik na ulazu u stadion

sony...ma i prije Mionice ;)

uostalom ja nisam pristalica tih zavjera tipa izbacila Mionica Bratstvo ili prošle godine mi kao izbacujemo Budućnost

preduga je sezone, previše je bodova i utakmici u igri da bi ja ili neko mogli reći izbacio nas taj i taj tim

to je ono naše bosansko, kriv je uvijek neko drugi

mogao bi i ja napisati da se Mionica rasula nakon 10 komada u Gračanici ali to nije tako ;)
Undici stelle - ACM 1899

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.