Samo, ne znam kako je dolje, al u zg je jako teško naći one prave stare farmerke, bez da imaju ove ofucane dijelove, ili poderane, razrezane..
a najvise me nervira kad dodem u trgovinu i pitam; gdje su vam farmerke, kad pitaju sta je to?!?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
High je napisao/la:Evo, po mom izboru, i otprilike moj fazon.
Oba modela predobra..SA1946 je napisao/la:
Ovo moze.
Ne pitaj. Ona prodavnica u Merkuru izgleda više ne radi, a u shopu kod Papagajke kažu da su jakne oko 100 KM. Čudno, svi su govorili da je u onom shopu u Merkuru bila oko 80 KM, ne znam zašto je gore 100 KM.SA1946 je napisao/la:@High
nadjel gdje surplus jaknu
Ono u Mercatoru je USA Shop a u Papagajci Army Shop.High je napisao/la:Ne pitaj. Ona prodavnica u Merkuru izgleda više ne radi, a u shopu kod Papagajke kažu da su jakne oko 100 KM. Čudno, svi su govorili da je u onom shopu u Merkuru bila oko 80 KM, ne znam zašto je gore 100 KM.SA1946 je napisao/la:@High
nadjel gdje surplus jaknu
e jbg sad jarane ahaha al hajd ako tako mislis,nema veze dobro je i to bitiSA1946 je napisao/la:Ovaj Emir pravi dizelas svegami.
Suti tebra nisam ni ja imao do unazad 2-3 mjeseca dok nisam dobio na poklon.Sve mi nesto zao dati 2-3 stoje za cuku.Emir ZENICA je napisao/la:ahah
Nazalost ni sat ne nosim,nikako da kupim sebi,al dobro mi stoji![]()
Ako imas rezervu,obavezno salji,castit cu te nekad
![]()
Znaci ni ti nisi imao ahaha I ja isto tako cekam poklon,a kao sto kazes 2-3 stojeSA1946 je napisao/la:
Suti tebra nisam ni ja imao do unazad 2-3 mjeseca dok nisam dobio na poklon.Sve mi nesto zao dati 2-3 stoje za cuku.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 38 gostiju.