Jimmy from the hood je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ted Mosby je napisao/la:Pao, već se priprema za sezonuThunderstruck je napisao/la:A jeste primijetili šta je uradio Nani kad je izlazio sa piste?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Jimmy from the hood je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ted Mosby je napisao/la:Pao, već se priprema za sezonuThunderstruck je napisao/la:A jeste primijetili šta je uradio Nani kad je izlazio sa piste?

Ovo si lavovski napisao.Ted Mosby je napisao/la:Momci ja sam uvijek iskren, a meni je United svakako najdraži klub
 Jesam se odvalio
  Jesam se odvalio  
juznjak> je napisao/la:Terminator 2Faraon iz Visokog je napisao/la:Dajte mi kakav film sa srceparajucim krajem,ono za plakanje,al da nije ljubavni
 ?
 ?HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!!!Virtu4l je napisao/la:juznjak> je napisao/la:Terminator 2Faraon iz Visokog je napisao/la:Dajte mi kakav film sa srceparajucim krajem,ono za plakanje,al da nije ljubavni

hz1987 je napisao/la:
offside čist ko suza...

I ja sam, al od tugeDevil je napisao/la:
Ne znam za vas ali ja sam ovde oplak'o.

Pa ja Sionko je dao go,a on je ovdje u ofsajduDevil je napisao/la:hz1987 je napisao/la:
offside čist ko suza...
Ne znam za vas ali ja sam ovde oplak'o.

šta je nejasno
 šta je nejasno  
Ted Mosby je napisao/la:Boli tebe kura.....c. I ovo sam iskopiroBilal je napisao/la:Jao ovog gore lika. Ima 5000 postova u kojima samo kopira neku vijest
Haha a jest mu spustio da valja,i ovo sam iskopiroTitova-Juga je napisao/la:J.ebo ironiju, paju, chelsea_ i slicne...
Ted Mosby je napisao/la:Boli tebe kura.....c. I ovo sam iskopiroBilal je napisao/la:Jao ovog gore lika. Ima 5000 postova u kojima samo kopira neku vijest

Megamon je napisao/la:Zato sto nam je od medicinske ekipe strucnije osoblje Nase Male klinike.Sad kad nesto razmislim ima tu dosta povezanosti izmedju njih i Arsenala.Wenger je kopirana Grospicka koja neda marke ni za sta.Colo Colo je napisao/la:Samo meni nije jasno kako se u Arsenalu povrede tako čestei nema igrača koji nije bio povrijeđen.
Ebue je Semso,dakle definitnvo najpozitivniji lik
FAbaregas je Guzina koji nista ne radi a prima lopvu,a najvise je cijenjen
Bendtner je Grgec koji nije nikad na pravom mjestu i u pravo vrijeme.
Diaby je Ivan Zadro,uvijek bolestan nikad zdrav.
A Arshavin je sestra Helga svi ga karaju.

Ovo je najjače do sadaBosco je napisao/la:Hairlija objasnio

Megamon je napisao/la:Zato sto nam je od medicinske ekipe strucnije osoblje Nase Male klinike.Sad kad nesto razmislim ima tu dosta povezanosti izmedju njih i Arsenala.Wenger je kopirana Grospicka koja neda marke ni za sta.Colo Colo je napisao/la:Samo meni nije jasno kako se u Arsenalu povrede tako čestei nema igrača koji nije bio povrijeđen.

Post decenijeBosco je napisao/la:Hairlija objasnio

i na pocetku bog stvori pajuLBJ MVP je napisao/la:Jedan je Paja svi ostali su kopije
P.S.I to blijede

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.