Moderator/ica: vlakanje
i moj![]()
![]()
caire je napisao/la:
Klip sa Veleža!
šteta što je u nedjelju, da je u subotu bilo bi zanimljvo na bh cestamaVB 1987 je napisao/la:nedelja 22
ma da,pa ponovo da nas ispale,mi stanemo a oni produze... a tekma u nedelju uz direktan prenos na bht1 olimpik-boracprolaznik je napisao/la:šteta što je u nedjelju, da je u subotu bilo bi zanimljvo na bh cestamaVB 1987 je napisao/la:nedelja 22
Lešinari u Sarajevo a Manijaci u Laktaše
Zar ne prenose Velez - Sloboda?opusteno je napisao/la:ma da,pa ponovo da nas ispale,mi stanemo a oni produze... a tekma u nedelju uz direktan prenos na bht1 olimpik-boracprolaznik je napisao/la:šteta što je u nedjelju, da je u subotu bilo bi zanimljvo na bh cestamaVB 1987 je napisao/la:nedelja 22
Jeste zvanicno je da se prenosi Velez-Sloboda na BHT....takodjer zvanicno je i da se prenosi Olimpik-Borac ali ne na BHT nego na TVSAopusteno je napisao/la:pa ja negdje na forumu procita olimpik-borac...a misli da to vise odgovaa bht-u pogotovo sto igra nedeljom u ovom terminu....a olimpik nisu nikako radili...al ne znam...nista nije zvanicno...
odakle se oni uvalisemiky_hz je napisao/la:Jeste zvanicno je da se prenosi Velez-Sloboda na BHT....takodjer zvanicno je i da se prenosi Olimpik-Borac ali ne na BHT nego na TVSAopusteno je napisao/la:pa ja negdje na forumu procita olimpik-borac...a misli da to vise odgovaa bht-u pogotovo sto igra nedeljom u ovom terminu....a olimpik nisu nikako radili...al ne znam...nista nije zvanicno...
pitari vama nisu stali, a ne manijaci. . .opusteno je napisao/la:ma da,pa ponovo da nas ispale,mi stanemo a oni produze... a tekma u nedelju uz direktan prenos na bht1 olimpik-boracprolaznik je napisao/la:šteta što je u nedjelju, da je u subotu bilo bi zanimljvo na bh cestamaVB 1987 je napisao/la:nedelja 22
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.