Forum
Re: Forum
Pomogao bih kad bih znao kako.
Nije problem u forumu nego na tvom računaru. probaj sa nekim drugim browserom pa vidi ima li razlike. a javi ovdje koji browser koristiš, pa ti ne radi.
Nije problem u forumu nego na tvom računaru. probaj sa nekim drugim browserom pa vidi ima li razlike. a javi ovdje koji browser koristiš, pa ti ne radi.
Trenutno koristim Chrome, ali kad uđem preko Mozille nemam problema sa ovim forumom.Eh sad, šta je problem sa Chrome-om

DRUG NEBI TI PUNCA
obrisi ccleanerom cockies i bice ti sve uredubagrcavi je napisao/la:Trenutno koristim Chrome, ali kad uđem preko Mozille nemam problema sa ovim forumom.Eh sad, šta je problem sa Chrome-om![]()

Nije do toga...evo i mene trenutno zeza na Chrome'u, smiley-i zaledjeni ...arelinho je napisao/la:obrisi ccleanerom cockies i bice ti sve uredubagrcavi je napisao/la:Trenutno koristim Chrome, ali kad uđem preko Mozille nemam problema sa ovim forumom.Eh sad, šta je problem sa Chrome-om![]()

šta je ovo sa naslovom teme, niti znam koji je (dok ne uđem na pdf repke) niti mogu kliknuti tamo gdje bi trebao biti taj naslov...
to se desi kad neko sa mobitela posta, a prije toga u opisu prije postanja obriše naziv teme. također se zna desiti da bude i naziv teme koji je "niđe veze" sa stvarnim, a sve zbog toga...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ovo pamtim otkako je @ madridist ovdje objašnjav'o, prvi put napišeš post u toj temi preko mobitela i kasnije se stalno ponavlja gdje god pis'o, ali za ovu situaciju kao sa slike fkt nisam znao... hvala na objašnjenjuPasha je napisao/la:također se zna desiti da bude i naziv teme koji je "niđe veze" sa stvarnim, a sve zbog toga...

i opet su mi se počeli lediti smileyi...
Ja više puta post-am nešto sa mobitela i vjeruj mi nikad mi se nešto slično nije dogodilo.anonimni je napisao/la: ovo pamtim otkako je @ madridist ovdje objašnjav'o, prvi put napišeš post u toj temi preko mobitela i kasnije se stalno ponavlja gdje god pis'o

Eh sad, šta vi radite na tom mobitelu pa vam se ovo događa, Boga pitaj

ja s mobitela i ne postam
ovi smileyi lede i na drugim forumima, dakle, problem očigledno nije do vas, al' šta je onda problem ?

ovi smileyi lede i na drugim forumima, dakle, problem očigledno nije do vas, al' šta je onda problem ?

Ako ledi u Chrome-u, najbolje je probati uraditi update browsera.
ako se to javilo nakon update browsera, očigledno je problem u posljednjoj verziji, tj. treba čekati novi update ili uraditi downgrade.
ili jednostavno koristiti drugi browser.
ko zna šta su zeznuli tvorci Chromea ili su izbacili podršku za neki od standarda koji se koristi za ove smajlije... ko zna. to pitajte njih.
ako se to javilo nakon update browsera, očigledno je problem u posljednjoj verziji, tj. treba čekati novi update ili uraditi downgrade.
ili jednostavno koristiti drugi browser.
ko zna šta su zeznuli tvorci Chromea ili su izbacili podršku za neki od standarda koji se koristi za ove smajlije... ko zna. to pitajte njih.
to je do Chrome-a, brisao sam sa ccleanerom, ali opet mi se problem ponavljamandraX je napisao/la:Nije do toga...evo i mene trenutno zeza na Chrome'u, smiley-i zaledjeni ...arelinho je napisao/la:obrisi ccleanerom cockies i bice ti sve uredubagrcavi je napisao/la:Trenutno koristim Chrome, ali kad uđem preko Mozille nemam problema sa ovim forumom.Eh sad, šta je problem sa Chrome-om![]()
DRUG NEBI TI PUNCA
u Firefoxu zasad ne lede 

Vidim da na temi "vicevi" forumaši pišu viceve na račun genocida nad Jevrejima,a nisam primjetio da je neko upozoren ili banovan zbog toga.
Je li to znači da je to dozvoljeno?
Je li to znači da je to dozvoljeno?
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
jesi li prijavio post?
Nisam.
No,ako je problem samo u tome,ubuduće ću prijavljivati.
No,ako je problem samo u tome,ubuduće ću prijavljivati.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Pa ne misliš valjda da ja čitam sve viceve koje svako kome je dosadno zalijepi na forum?
ako mislite da neki post krši pravila foruma, prijavite ga.
naravno, prije toga dobro pročitajte pravila da ne dobijamo hiljade besmislenih prijava.
ako mislite da neki post krši pravila foruma, prijavite ga.
naravno, prije toga dobro pročitajte pravila da ne dobijamo hiljade besmislenih prijava.
@ admin
postoji li mogucnost da se na podforumu reprezentacija na temama nasih reprezentativaca ubace statistike u pocetnom postu kao sto je to slucaj sa Transfermarkt-om. Ja mislim da je to odlicna ideja i da bi forumasi i posjetioci bili uvijek obavjesteni o formi i rezultatima nasih igraca, no ne znam kako uprava foruma na to gleda.
Evo jednog primjera:
http://www.transfermarkt.de/de/vedad-ib ... ite15.html
postoji li mogucnost da se na podforumu reprezentacija na temama nasih reprezentativaca ubace statistike u pocetnom postu kao sto je to slucaj sa Transfermarkt-om. Ja mislim da je to odlicna ideja i da bi forumasi i posjetioci bili uvijek obavjesteni o formi i rezultatima nasih igraca, no ne znam kako uprava foruma na to gleda.
Evo jednog primjera:
http://www.transfermarkt.de/de/vedad-ib ... ite15.html
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Forum - pristup mobitelom
Bi li mogli staviti citiranje postova,taj gumb,poruke i jos onaj gumb u postavkama,teme koje pratim.I
Keep walking.
-
- Kontakt:
Re: Forum - pristup mobitelom
Odlično je preko mobitela, evo ja i ovo pišem preko svog moba
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
transfermarkt ima te podatke u svojoj bazi, pa ih mogu ubaciti.
mi ih nemamo, pa ne može.
moglo bi za teme o igračima Premijer lige BiH...
mi ih nemamo, pa ne može.
moglo bi za teme o igračima Premijer lige BiH...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.