SlevinKelevra je napisao/la:Dakle, bez Givena/Eliotta, OShea, Waltersa i Longa. To bi bilo isto kad bi nama falili Begovic, Spahic, Dzeko i Ibisevic. Mislim da je vec jasno da ce Irci na Bilinom pokusati bunkerom izvuci pozitivan rezultat i sve nade baciti na uzvrat. Jedina dilema plasmana jeste kako cemo se mi nositi sa tim bunkerom ovdje? Hocemo li uspjeti materijalizovati nekih 70% posjeda? Tu je kljuc.
Nasa sansa je definitivno ta prva utakmica , odgovarala bi nam bilo kakva pobjeda... Bilo bi dobro da se sacuvamo kartona,ali Boze moj,i ako bude imamo kvalitetne zamjene na klupi..
Irska dolazi u Zenicu stvarno desetkovana, bez glavnih igraca (ko ih je gledao zna o cemu pricam, i koliko im znace ova 3 igraca plus 2 golmana), igrat ce neku vrstu bunkera,na bod... nesto ce vjerovatno pokusati sa dugim loptama,ali ce se fokusirati da sacuvaju svoju mrezu i u revansu pred svojim navijacima pokusati napraviti nesto vise.
Mi smo zdravi,spremni i u formi sto je najvaznije,vraćaju nam se Dzeko i Kolasinac..
Uz 12 igraca tj.navijace, i uz malo srece mozemo do dobrog rezultata. Samo hrabro,pozrtvovano i napasti od prve minute,pa sta bude....