BiH - Wales / Kipar - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Wales / Kipar - BiH
Joj jest mi dosadila ova recenica "ako ne mogu dobit Kipar ne trebaju ni ic u baraz".. kakve to ima veze, fudbal je to danas mozda ne pobijedimo a odemo na EP i tamo srusimo Njemacku.. kakve su ovo glupe izjave
This time next year we'll be millionaires.
ma tjese se a ne znaju da danas svi igraju nogomet evo hocel ovo holandija sa onakvim igracima ostat bez evropskog prvenstva po prvi put u povjesti nidjw veze prica ljudi nas posteno dobili i ako nasi veceras ne odigraju dobro pusiona ne prvi put
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- sigurnoable
- Kontakt:
Hoce li biti kakav dobar link za stream da mogu normalno gledati utakmicu?
Eto ti mu trebas reci hocel igrat.. to je prije svega Edinova odluka da li ce igrati pa tek onda Mesina.. a valjda Edin zna najbolje kako se osjeca i zna limite svog tijela. Sta se svi pravite pametni u pmemir79 je napisao/la:Ovo nije normalno ako je istinito. Znaci da nam najbolji igrac igra u strahu da moze da dozivi najtezu povredu koju moze sa koljenom da ima. Nevjerovatno.
- provokatorII
- Kontakt:
Sa Dzekom ili bez njega, sa pola reprezentacije ili samo sa golmanom, bitan mi je rezultat i da se nadjemo u Francuskoj.
Ne briga me vise ni da li cemo igrati leprsavo kao prije dvije godine, ili cemo traljavo osvajati bodove kao danas, bitno mi je da se nadjemo u Francuskoj.
Bas me briga ako Kipar bude bolji a mi izvucemo pozitivan rezultat, bitna mi je Francuska.
Ko danas pita Italijane kako su igrali dok su osvajali svjetska prvenstva, toga se niko ne sjeca. Sjeca se samo cinjenice da su Italijani 4 puta bili svjetski prvaci.
Sretno nasim momcima, zelim im da ne podlegnu pritisku i da odrade sve sto je Bazdarevic zacrtao. U tom slucaju se ne plasim za ishod.
Ne briga me vise ni da li cemo igrati leprsavo kao prije dvije godine, ili cemo traljavo osvajati bodove kao danas, bitno mi je da se nadjemo u Francuskoj.
Bas me briga ako Kipar bude bolji a mi izvucemo pozitivan rezultat, bitna mi je Francuska.
Ko danas pita Italijane kako su igrali dok su osvajali svjetska prvenstva, toga se niko ne sjeca. Sjeca se samo cinjenice da su Italijani 4 puta bili svjetski prvaci.
Sretno nasim momcima, zelim im da ne podlegnu pritisku i da odrade sve sto je Bazdarevic zacrtao. U tom slucaju se ne plasim za ishod.
Hvala buraz.ElCartel11 je napisao/la: Ma bice ba evo ti link: http://www.netraja.net/p/sport.html
Nadji dole utakmicu Ciper-BiH i otvori link. Mada sad jos neradi.

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
BOSNA I HERCEGOVINA XI: Begović; Vranješ, Šunjić, Spahić, Mujdža, Zukanović; Pjanić, Medunjanin, Lulić, Višća; Ibišević
Begović Mujdža Šunjić Spahić Vranješ Zukanović Pjanic Medunjanin Višća Lulić Ibišević
#15.10.2013 !!!
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
Znaci Zuka kao zadnji vezni.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Ta formacija je sa sport centra i objavili su je prije 19h.
Vranjes, igra odlicno za Legiu, nisam ga nikad gledao, hajde da vidimo kakav je, Medo zbog kontrole lopte tu kao sto sam i ocekivao...naravno ako je info tacan(insajder kao neki), jer zvanicni sastavi izlaze sat vremena prije pocetka utakmice.
Koji god igraci da izadju na teren ja ne sumnjam u odabir Mese, makar spica igrao Bicakcic.
Vranjes, igra odlicno za Legiu, nisam ga nikad gledao, hajde da vidimo kakav je, Medo zbog kontrole lopte tu kao sto sam i ocekivao...naravno ako je info tacan(insajder kao neki), jer zvanicni sastavi izlaze sat vremena prije pocetka utakmice.
Koji god igraci da izadju na teren ja ne sumnjam u odabir Mese, makar spica igrao Bicakcic.
I dalje ne vjerujem da je ovo prvih 11.. ne znam zasto bi mijenjao Salihovica, a i sta ce nam rekreativac Medunjanin u najbitnijoj utakmici, bolje i Hadzica stavit da igra iako je 10 puta losiji igrac nego ovog sto se samo na papiru bavi fudbalom.Sheyi je napisao/la:BOSNA I HERCEGOVINA XI: Begović; Vranješ, Šunjić, Spahić, Mujdža, Zukanović; Pjanić, Medunjanin, Lulić, Višća; Ibišević
Nije, Zuka ce igrati svoju poziciju cak i ako je ova gore postava tacna.. ne znam otkud ti da ce na DMAsteriks je napisao/la:Znaci Zuka kao zadnji vezni.
Zadnja izmjena: Momciluk, dana/u 13 okt 2015, 19:36, ukupno mijenjano 1 put.
- Goalgetter
- Kontakt:
Je li ovo opet neki pokusaj 3-6-1 ? 

http://www.uefa.com/uefaeuro/qualifiers ... index.html
I ovdje je isti sastav, Ogi na zadnjem veznom
I ovdje je isti sastav, Ogi na zadnjem veznom
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Asteriks je napisao/la:Znaci Zuka kao zadnji vezni.
Prije da je ovo Stojan iz Legije, tako da ce Zuka na lijevog beka opet.

Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 13 okt 2015, 19:36, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Omerbavarac
- Kontakt:
Vranjes lijevi bek?
Zuka u paru sa Medom, izgledace to dosta sigurnije nego u mecu sa Velsanima iako je po meni Sejo trebao imati prednost u odnosu na Medunjanina.
Ofanziva ista ali ovaj put protiv vjerujem za klasu slabije odbrane od Velsana.
Idemo BiH, idemo u baraz.
Zuka u paru sa Medom, izgledace to dosta sigurnije nego u mecu sa Velsanima iako je po meni Sejo trebao imati prednost u odnosu na Medunjanina.
Ofanziva ista ali ovaj put protiv vjerujem za klasu slabije odbrane od Velsana.
Idemo BiH, idemo u baraz.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Meni se učinilo da će Zuka na zadnjeg veznog jer sam u prvi mah pomislio da se radi o Ognjenu a ne Stojanu.hurem je napisao/la:Ta formacija je sa sport centra i objavili su je prije 19h.
Sve u svemu korektno od Mese pa čak i Medunjanin koji će za razliku od Hadzica barem učiniti nešto u ofanzivi i zbog te sigurnosti na lopti. Sretno momci!!!
#15.10.2013 !!!
Na uefinoj stranici je Ognjen def. vezni sa Medunjaninom, dok je Zukanovic lijevi bek.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Znaci ovo bi trebao biti Stojan Vranjes na poziciji zadnjeg veznog jel tako? Dvije izmjene u veznoj liniji znaci ( ako je ovo tacan sastav )..Hmm,ne znam,ako Sejo nije umoran ili nesto slicno ja ga ne bih mjenjao,ali Mesa valjda zna sta radi.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Kakav je ovo kurcev sastav, sta jede **** sa Vranjesom pored Salihovica, Grahovca.
Medunjanin u prvoj postavi.

Medunjanin u prvoj postavi.

Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
- Goalgetter
- Kontakt:
-------------- Begovic ---------------
--- Vranjes -- Spahic --- Sunjic ---
Mujdza ------------------- Zukanovic
------- Pjanic -- Medunjanin --------
Visca --------------------------- Lulic
---------------- Ibisevic --------------
Mislim da je ovakva postavka.
Vidjecemo kako ce to izgledati, naprijed ljiljani.
Neko se pita sto nema Seje, siguran sam 100% da nije spreman. Inace bi i igrao.
--- Vranjes -- Spahic --- Sunjic ---
Mujdza ------------------- Zukanovic
------- Pjanic -- Medunjanin --------
Visca --------------------------- Lulic
---------------- Ibisevic --------------
Mislim da je ovakva postavka.
Vidjecemo kako ce to izgledati, naprijed ljiljani.

Neko se pita sto nema Seje, siguran sam 100% da nije spreman. Inace bi i igrao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.