Pa ne znaju fakatASD je napisao/la:Samo nek se djeca zamaraju nebitnim stvarima i viču kad dođu sa posla nakon 10 sati rada za 500 maraka da glupi Amer ne zna gdje je Australija na karti ili kad je počeo prvi svjetski rat.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Ne bi ni mi da nije bilo GavrilaZiggs je napisao/la:Pa ne znaju fakatASD je napisao/la:Samo nek se djeca zamaraju nebitnim stvarima i viču kad dođu sa posla nakon 10 sati rada za 500 maraka da glupi Amer ne zna gdje je Australija na karti ili kad je počeo prvi svjetski rat.
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ma ovo je iz Travnika, nije novi nikakav, samo odjel hoce sad novi tamo. Slicno kao u Kiseljaku sto ima iz Travnika isto.ASD je napisao/la:Bugojno dobija svoje fakultete. SBK ih ima više nego Amerika i Engleska zajedno.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trebali bi i kod mene i kod tebe rio.Nije fer sa nasi gradovi jeidni u sbk nemaju fakultetrio_Ferdy88 je napisao/la:Ma ovo je iz Travnika, nije novi nikakav, samo odjel hoce sad novi tamo. Slicno kao u Kiseljaku sto ima iz Travnika isto.ASD je napisao/la:Bugojno dobija svoje fakultete. SBK ih ima više nego Amerika i Engleska zajedno.

na nova tv ide upravo neka serija, radnja u proslosti, nesto s Rusima, Bjelogrlic glumi ovo ono... I onda u po frke ide od Safeta instrumentala "Sehidski rastanak"

When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Zato jer to nije Isovicevo nego srbijansko. Sve ono sto njegov sin govori prije pocetka te pjesme (ima na YT) je kontra od toga._dreamer_ je napisao/la:na nova tv ide upravo neka serija, radnja u proslosti, nesto s Rusima, Bjelogrlic glumi ovo ono... I onda u po frke ide od Safeta instrumentala "Sehidski rastanak"![]()
![]()
e što sam maloprije mogao zaplatiti glavom, provališe mi migranti u kuću........ tačno čovjek utoku pored kreveta treba držati kakvo je vrijeme došlo
Jes', pa da te tuže zato što si se branio u svojoj kući.FoSte95 je napisao/la:e što sam maloprije mogao zaplatiti glavom, provališe mi migranti u kuću........ tačno čovjek utoku pored kreveta treba držati kakvo je vrijeme došlo

Šta bi ? Kako se riješi situacija ?
® GONGASHI POWERHOUSE ®
ja sam kući bio i probudi me oko pola četri nekakva buka, kontam prvo majka došla s posla al što bi lupalaDerdiyok je napisao/la:Jes', pa da te tuže zato što si se branio u svojoj kući.FoSte95 je napisao/la:e što sam maloprije mogao zaplatiti glavom, provališe mi migranti u kuću........ tačno čovjek utoku pored kreveta treba držati kakvo je vrijeme došlo
Šta bi ? Kako se riješi situacija ?

BosanskiASD je napisao/la:Da imate motivaciju naučiti neki strani jezik, koji bi to jezik bio?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Jest tebi dosadno
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
Da može Mumijeve gledat.ASD je napisao/la:Zašto finski?
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- ASD
- Kontakt:
Ma znam ga solidno, nije mi ćejf učiti.Ziggs je napisao/la:Spanski, imo sam zestok latinski u srednjoj, pa ovo ispadne lahko sve se moze razumjeti. Jos u Americi postaje zastupljen haman ko Engleski, nece odmoci
Volio bih nešto gdje mi je znanje skromnije, odmah je i interesantnije.
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo i 78 gostiju.