Tako je. TitulaVirtu4l je napisao/la:Neka radi šta god hoće, neka Stevu ili Bekrića stavi na stopera, ne zanima me, samo neka donese tri boda iz Krupe.

Naprijed Željo. Hajcaj

Ps. Dobro jutro svima

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Tako je. TitulaVirtu4l je napisao/la:Neka radi šta god hoće, neka Stevu ili Bekrića stavi na stopera, ne zanima me, samo neka donese tri boda iz Krupe.
Nebih se slozio da ce nam biti najveci neprijateljVirtu4l je napisao/la:Trudim se da budem realan, plavo proljeće je već došlo, a doći će i rezultatski, samo ne znam hoće li biti dovoljno.
Gledam ovaj dolazak Muse, teren je očajan, kod drugih je onda još gori. Loš teren će nam sad biti najveći neprijatelj.
Bit ce bolji teren, pocet ce ovih dana da ga uredjuju do pocetka prvenstvaVirtu4l je napisao/la:Trudim se da budem realan, plavo proljeće je već došlo, a doći će i rezultatski, samo ne znam hoće li biti dovoljno.
Gledam ovaj dolazak Muse, teren je očajan, kod drugih je onda još gori. Loš teren će nam sad biti najveći neprijatelj.
Meni se čini da bih više volio da krenu sa totalnom rekonstrukcijom terena, podloge, drenaže, trave i sl.prije izgradnje juga, a nakon što se istok završi aBd, al' kao da čekaju da i NS/FS više uleti u ovu pozitivnu priču, k'o zna možda s novim terenomirfo je napisao/la:Bit ce bolji teren, pocet ce ovih dana da ga uredjuju do pocetka prvenstvaVirtu4l je napisao/la:Trudim se da budem realan, plavo proljeće je već došlo, a doći će i rezultatski, samo ne znam hoće li biti dovoljno.
Ne mogu puno uciniti za teren desetak dana pred nastavak sezone. Jedino na ljeto pred utakmice europe da ga dotjeraju, a inace vise je nego zreo za rekonstrukcije.Virtu4l je napisao/la:Trudim se da budem realan, plavo proljeće je već došlo, a doći će i rezultatski, samo ne znam hoće li biti dovoljno.
fixator je napisao/la:ne znam da li je bilo ili nije ali evo da objavim:
Utakmica
Velež - Željo
Vrapčići
subota
14:30h
UŽIVO
TVSA
Te cemo jos dva puta da ponizimo. Zamisli kako ce njima biti na megdan izaci ekipi koja ih je raznjela kada su bili u nevjerovatnoj seriji.irfo je napisao/la:Jel nam to onaj zrinjski sto smo ih razvalili tamo 4:0 glavni konkurent u ligi?
Cini mi se da nece oni jedini bit koje cemo ponizit dva puta ovog proljecaplavousrcu je napisao/la:Te cemo jos dva puta da ponizimo. Zamisli kako ce njima biti na megdan izaci ekipi koja ih je raznjela kada su bili u nevjerovatnoj seriji.irfo je napisao/la:Jel nam to onaj zrinjski sto smo ih razvalili tamo 4:0 glavni konkurent u ligi?
Koliko sam uvjeren u deranje guzova da me strah. Ne vidim da nas neko moze dobiti. I zato samo bahato. Pehari se vracaju tamo gdje su naucili biti.irfo je napisao/la:Cini mi se da nece oni jedini bit koje cemo ponizit dva puta ovog proljecaplavousrcu je napisao/la:Te cemo jos dva puta da ponizimo. Zamisli kako ce njima biti na megdan izaci ekipi koja ih je raznjela kada su bili u nevjerovatnoj seriji.irfo je napisao/la:Jel nam to onaj zrinjski sto smo ih razvalili tamo 4:0 glavni konkurent u ligi?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.