FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sarajlijica1946
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 21 jul 2017, 20:03

PitarBordo je napisao/la: Šta morao da prespava nakon uspješnih završenih pregovora pa tek onda da potpiše? De imenjače nemoj mi još i ti postat' naivan. :D
Tako i moja bivsa, kad god je dobila plate kaze nek prenoci u kuci, ja se kocio od smijeha. :lol:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 21 jul 2017, 20:04

Sarajlijica1946 je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la: da to nije možda da se skrene sa činjenice da je petak i da je Crnkić se do sada trebao javiti?
Sta je sad opet sa njim. :?
slika

:D
Samo Saraj'vo.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 21 jul 2017, 20:04

to je ovaj hadjo
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 21 jul 2017, 20:04

PitarBordo je napisao/la:
emir79 je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Kada igrač sa 23. godine dođe iz JSL u BH Telecom Premijer Ligu - to je deset stepenica unazad. Al' nesje, pružit momku šansu, možda među ovim amaterima bude izgledao kao Ronaldo.

Ono što sam ja čuo od ljudi koji prate JSL, rade u klubovima tamo - ništa što nismo mogli pronaći kod nas sa našim pasošom.
Jeste, ali taj igrac je bio standardan u toj ligi.
Stoji brate to sve, vjerovatno će izgledati kao Iniesta u našoj amaterskoj fudbalskoj sekciji. Samo kažem da stranci trebaju da budu oni koji će baš prevagu donijeti. A, nadam se da griješim, mislim da ovaj nije prevaga, već samo solidan igrač.

Plus na to sve dodaš Čalu koji ga neće koristiti sigurno dosta vremena, moja procjena barem 6-7 kola, ako bude još uvijek tu tj.
Ja ne pamtim kad smo imali zadnjeg veznog destruktivca pravog...Marciano vjerovatno....eto koliko se cekao ovakav tip igraca...a to da ima ovakvih igraca sa nasim pasosem ??? ako neko ima par imena nek sarne...naravno slobodnih ne pod ugovorom do 2020....

Mislim da je neka negativa i preventivna pljuvacina pomutila razum mnogima ovdje dres, ne valja pojacanja ne valjaju, sms ne valja....mislim divim se vremenu i ustrajnosti koji odvoje...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 21 jul 2017, 20:06

PitarBordo je napisao/la: da to nije možda da se skrene sa činjenice da je petak i da je Crnkić se do sada trebao javiti?
slika

Kako sam ovo propustio. :urnebes: Jel ovo normalno, ja mislim da nije zabiljezeno ovo do sada, frajko nam je bjezao dva puta u tri mjeseca. :)

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 21 jul 2017, 20:10

paulus je napisao/la:
to je ovaj hadjo
Dovoljna mi je minuta da vidim da smo se pojacali jer Rustemu ni minuti dobrih poteza ne mozes sastaviti. :kafa:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 jul 2017, 20:11

MortemHz je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Nego jučer rečeno da je s likom sve gotovo, klub tek danas objavljuje - da to nije možda da se skrene sa činjenice da je petak i da je Crnkić se do sada trebao javiti?
Pa danas je ugovor potpisao valjda.. uvijek posalju cim potpise
Šta morao da prespava nakon uspješnih završenih pregovora pa tek onda da potpiše? De imenjače nemoj mi još i ti postat' naivan. :D
Nisam naivan ali nije sve kako ti mislis, malo previse razmisljas o nekim stvarima, nije ni meni dobro od Sarajeva ali opusti se malo :D , nije jucer uopce nista zvanicno bilo, to je samo poenta. Bili na pregovorima i danas potpisao momak. Crnkić nema veze sa tim ali ja njemu ne bi dao vise da prismrdi klubu nikad, na zapad godinu ovu odraditi, placati nesto najminimalnije sto mozemo radi kazni.
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 21 jul 2017, 20:13, ukupno mijenjano 2 puta.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 21 jul 2017, 20:11

DenchiNL je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la: Stoji brate to sve, vjerovatno će izgledati kao Iniesta u našoj amaterskoj fudbalskoj sekciji. Samo kažem da stranci trebaju da budu oni koji će baš prevagu donijeti. A, nadam se da griješim, mislim da ovaj nije prevaga, već samo solidan igrač.

Plus na to sve dodaš Čalu koji ga neće koristiti sigurno dosta vremena, moja procjena barem 6-7 kola, ako bude još uvijek tu tj.
Ja ne pamtim kad smo imali zadnjeg veznog destruktivca pravog...Marciano vjerovatno....eto koliko se cekao ovakav tip igraca...a to da ima ovakvih igraca sa nasim pasosem ??? ako neko ima par imena nek sarne...naravno slobodnih ne pod ugovorom do 2020....

Mislim da je neka negativa i preventivna pljuvacina pomutila razum mnogima ovdje dres, ne valja pojacanja ne valjaju, sms ne valja....mislim divim se vremenu i ustrajnosti koji odvoje...
Ja napisao da stoji to sve, ali da mi miriše drugačije. Je8em mu Denchi kafu mogu li imati mišljenje, nisam popljuvao lika, sve ovo mi nekako ne miriše, gledao sam utakmice na kojima je lik igrao u JSL, ali ga se ne sjećam, a kako se i sjećati. Kad i ako zaigra kod Čale, barem 4-5 utakmica, imati ću konačni sud, ali trenutno, poučen svim iskustvima prije i situacijom kakva je sada gdje iz kluba dolaze stvari kao "neće se niko plaćati šestocifreno," "okrećemo se svojoj djeci," "bazirat ćemo tim na našoj omladini i tri kapitalca" itd itd, sve to izrodilo šta je izrodilo - meni smrdi, ali i dalje stoji da i osrednji igrač JSL u našoj amaterskoj ekipi može izgledati kao Iniesta.

Niti tražim istomišljenike niti pljujem preventivno, samo s oprezom ulazim, jer nisam tip koji će klicati i govoriti da je lik prejak igrač i onda se ispostavi da je truba u FKS. Ima vremena da se dokaže, ako mu Čala dopusti tj.

Popusti me malo brate, to za dres i grb i dalje stoji. Da su uradili monotone grb da se uklapa sa dizajnom okej, ali likovi hladno bijeli dio grba preferbali u žuto. Pokazao ja starom koji je uz klub 61 godinu kaže "k'o da je neko zapišao grb" - neke stvari imaju granicu i ukus. To što naših 11 veličanstvenih iz marketinga to nije vidilo me ne čudi - to je ista ekipa koja je lajkala Giletove pjesme sa klupskog verifikovanog Tviter naloga.
Samo Saraj'vo.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 21 jul 2017, 20:14

MortemHz je napisao/la:
MortemHz je napisao/la: Pa danas je ugovor potpisao valjda.. uvijek posalju cim potpise
Šta morao da prespava nakon uspješnih završenih pregovora pa tek onda da potpiše? De imenjače nemoj mi još i ti postat' naivan. :D
Nisam naivan ali nije sve kako ti mislis, malo previse razmisljas o nekim stvarima, nije ni meni dobro od Sarajeva ali opusti se malo, nije jucer uopce nista zvanicno bilo, to je samo poenta. Bili na pregovorima i danas potpisao momak.
Čuj "malo previše razmišljaš.. opusti se malo," e vala neka sam i od tebe ovo pročitao. Haj zdra'o. :urnebes:
Samo Saraj'vo.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 21 jul 2017, 20:16

Ja sam cuo da Stojcev dole ima 9 milja eura i da ovi zele da mi placamo punu platu, dok mi ne mozemo ponuditi vise od 5k eura.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 21 jul 2017, 20:19

slika

Kako sam ovo propustio. :urnebes: Jel ovo normalno, ja mislim da nije zabiljezeno ovo do sada, frajko nam je bjezao dva puta u tri mjeseca. :)
Izgubiš standardnog prvotimca u dva mjeseca dva puta, znači nije šega, ono fakat izgubiš fizički lika... Nego mi pravo simpatično kako se desi ovo potpisivanje "baš" danas, a iz Kluba ništa vezano za Crnkića.
Samo Saraj'vo.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 21 jul 2017, 20:20

Nema veze samo nek je Milos. :kafa:
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 21 jul 2017, 20:20, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 jul 2017, 20:20

A jbg tako je kako je, ne treba vezati sve za jedno i u svemu traziti neku tragediju ili previse dumati o necemu, nek je on nama potpisao pa kako god, apsolutno nikakve veze nema Crnkić sa tim. Njega ceka odgovarajuca kazna i to je to. Da su malo normalniji pa da ga malo unovcimo ili na tribine, vidjet cemo. Procitao sam tekst da on nema namjeru vise igrati za nas nikako sto je dobra stvar.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 21 jul 2017, 20:21

Sretno Milose ;)

Demantuj ove sto seru po tebi a ni na klipu te nisu vidjeli.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 21 jul 2017, 20:21

miky_hz je napisao/la:Nema veze samo nek je Milos. :kafa:
Tražili smo Miloš S. u vezi, dobili smo. :lol:
Samo Saraj'vo.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 jul 2017, 20:22

Evolution87 je napisao/la:Ja sam cuo da Stojcev dole ima 9 milja eura i da ovi zele da mi placamo punu platu, dok mi ne mozemo ponuditi vise od 5k eura.
Imamo mi drugog Miloša sad :lol: i ja sam cuo verziju price da on ima 15 milja nasih a da ovi traze da to mi sve placamo.. nerealno nazalost. Da je jos jednog dovesti i da konacno zatvorimo to.

Chlan
Kontakt:

Post Postao/la Chlan » 21 jul 2017, 20:23

paulus je napisao/la:
to je ovaj hadjo
Ako je u formi i prema viđenom na klipu mislim da može biti dobro pojačanje. Mada sve će pokazati teren. Njemu želim svu sreću s nama, a i nama s njim.
U Knjizi života, svaki list ima dvije strane. Jednu, ispisujemo mi ljudi našim planovima, željama i nadanjima, ali drugu puni određene, i ono što ono odredi, rijetko se sa našim ciljem podudari.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 21 jul 2017, 20:23

Čala u problemima, Ahmet mu povrijeđen, Crnkića nema ni na mapi... Ocam ako ne krene sa 8 igrača u polju protiv Zrinjskog. :D
Samo Saraj'vo.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 21 jul 2017, 20:24

To mi je prva asosijacija bila kad sam vidio ime .

Sad ce umjesto Damira Kojasevica doci Damir Rovcanin.(n.ajebem mu se matere nako usput,al prvi mi je naompo od Damira :mrgreen: )
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 21 jul 2017, 20:25

miky_hz je napisao/la:
To mi je prva asosijacija bila kad sam vidio ime .

Sad ce umjesto Damira Kojasevica doci Damir Rovcanin.(n.ajebem mu se matere nako usput,al prvi mi je naompo od Damira :mrgreen: )
Gdje ti on prvi na um pade :rol: :rol: :rol: :rol:
Samo Saraj'vo.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bosnas_, bvsic, Hajdeee, kontra, SamoDaKazeem, tajsamja, Tatamata1946, Varijantas8 i 34 gosta.