Tako i moja bivsa, kad god je dobila plate kaze nek prenoci u kuci, ja se kocio od smijeha.PitarBordo je napisao/la: Šta morao da prespava nakon uspješnih završenih pregovora pa tek onda da potpiše? De imenjače nemoj mi još i ti postat' naivan.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Tako i moja bivsa, kad god je dobila plate kaze nek prenoci u kuci, ja se kocio od smijeha.PitarBordo je napisao/la: Šta morao da prespava nakon uspješnih završenih pregovora pa tek onda da potpiše? De imenjače nemoj mi još i ti postat' naivan.
Sarajlijica1946 je napisao/la:Sta je sad opet sa njim.PitarBordo je napisao/la: da to nije možda da se skrene sa činjenice da je petak i da je Crnkić se do sada trebao javiti?
Ja ne pamtim kad smo imali zadnjeg veznog destruktivca pravog...Marciano vjerovatno....eto koliko se cekao ovakav tip igraca...a to da ima ovakvih igraca sa nasim pasosem ??? ako neko ima par imena nek sarne...naravno slobodnih ne pod ugovorom do 2020....PitarBordo je napisao/la:Stoji brate to sve, vjerovatno će izgledati kao Iniesta u našoj amaterskoj fudbalskoj sekciji. Samo kažem da stranci trebaju da budu oni koji će baš prevagu donijeti. A, nadam se da griješim, mislim da ovaj nije prevaga, već samo solidan igrač.emir79 je napisao/la:Jeste, ali taj igrac je bio standardan u toj ligi.PitarBordo je napisao/la:Kada igrač sa 23. godine dođe iz JSL u BH Telecom Premijer Ligu - to je deset stepenica unazad. Al' nesje, pružit momku šansu, možda među ovim amaterima bude izgledao kao Ronaldo.
Ono što sam ja čuo od ljudi koji prate JSL, rade u klubovima tamo - ništa što nismo mogli pronaći kod nas sa našim pasošom.
Plus na to sve dodaš Čalu koji ga neće koristiti sigurno dosta vremena, moja procjena barem 6-7 kola, ako bude još uvijek tu tj.
Kako sam ovo propustio.PitarBordo je napisao/la:Sarajlijica1946 je napisao/la:Sta je sad opet sa njim.PitarBordo je napisao/la: da to nije možda da se skrene sa činjenice da je petak i da je Crnkić se do sada trebao javiti?
Dovoljna mi je minuta da vidim da smo se pojacali jer Rustemu ni minuti dobrih poteza ne mozes sastaviti.paulus je napisao/la:
to je ovaj hadjo
Nisam naivan ali nije sve kako ti mislis, malo previse razmisljas o nekim stvarima, nije ni meni dobro od Sarajeva ali opusti se maloPitarBordo je napisao/la:Šta morao da prespava nakon uspješnih završenih pregovora pa tek onda da potpiše? De imenjače nemoj mi još i ti postat' naivan.MortemHz je napisao/la:Pa danas je ugovor potpisao valjda.. uvijek posalju cim potpisePitarBordo je napisao/la:Nego jučer rečeno da je s likom sve gotovo, klub tek danas objavljuje - da to nije možda da se skrene sa činjenice da je petak i da je Crnkić se do sada trebao javiti?
Ja napisao da stoji to sve, ali da mi miriše drugačije. Je8em mu Denchi kafu mogu li imati mišljenje, nisam popljuvao lika, sve ovo mi nekako ne miriše, gledao sam utakmice na kojima je lik igrao u JSL, ali ga se ne sjećam, a kako se i sjećati. Kad i ako zaigra kod Čale, barem 4-5 utakmica, imati ću konačni sud, ali trenutno, poučen svim iskustvima prije i situacijom kakva je sada gdje iz kluba dolaze stvari kao "neće se niko plaćati šestocifreno," "okrećemo se svojoj djeci," "bazirat ćemo tim na našoj omladini i tri kapitalca" itd itd, sve to izrodilo šta je izrodilo - meni smrdi, ali i dalje stoji da i osrednji igrač JSL u našoj amaterskoj ekipi može izgledati kao Iniesta.DenchiNL je napisao/la:Ja ne pamtim kad smo imali zadnjeg veznog destruktivca pravog...Marciano vjerovatno....eto koliko se cekao ovakav tip igraca...a to da ima ovakvih igraca sa nasim pasosem ??? ako neko ima par imena nek sarne...naravno slobodnih ne pod ugovorom do 2020....PitarBordo je napisao/la: Stoji brate to sve, vjerovatno će izgledati kao Iniesta u našoj amaterskoj fudbalskoj sekciji. Samo kažem da stranci trebaju da budu oni koji će baš prevagu donijeti. A, nadam se da griješim, mislim da ovaj nije prevaga, već samo solidan igrač.
Plus na to sve dodaš Čalu koji ga neće koristiti sigurno dosta vremena, moja procjena barem 6-7 kola, ako bude još uvijek tu tj.
Mislim da je neka negativa i preventivna pljuvacina pomutila razum mnogima ovdje dres, ne valja pojacanja ne valjaju, sms ne valja....mislim divim se vremenu i ustrajnosti koji odvoje...
Čuj "malo previše razmišljaš.. opusti se malo," e vala neka sam i od tebe ovo pročitao. Haj zdra'o.MortemHz je napisao/la:Nisam naivan ali nije sve kako ti mislis, malo previse razmisljas o nekim stvarima, nije ni meni dobro od Sarajeva ali opusti se malo, nije jucer uopce nista zvanicno bilo, to je samo poenta. Bili na pregovorima i danas potpisao momak.PitarBordo je napisao/la:Šta morao da prespava nakon uspješnih završenih pregovora pa tek onda da potpiše? De imenjače nemoj mi još i ti postat' naivan.MortemHz je napisao/la: Pa danas je ugovor potpisao valjda.. uvijek posalju cim potpise
Izgubiš standardnog prvotimca u dva mjeseca dva puta, znači nije šega, ono fakat izgubiš fizički lika... Nego mi pravo simpatično kako se desi ovo potpisivanje "baš" danas, a iz Kluba ništa vezano za Crnkića.Sarajlijica1946 je napisao/la:Kako sam ovo propustio.PitarBordo je napisao/la:Sarajlijica1946 je napisao/la:
Sta je sad opet sa njim.
Jel ovo normalno, ja mislim da nije zabiljezeno ovo do sada, frajko nam je bjezao dva puta u tri mjeseca.
Tražili smo Miloš S. u vezi, dobili smo.miky_hz je napisao/la:Nema veze samo nek je Milos.
Imamo mi drugog Miloša sadEvolution87 je napisao/la:Ja sam cuo da Stojcev dole ima 9 milja eura i da ovi zele da mi placamo punu platu, dok mi ne mozemo ponuditi vise od 5k eura.
Ako je u formi i prema viđenom na klipu mislim da može biti dobro pojačanje. Mada sve će pokazati teren. Njemu želim svu sreću s nama, a i nama s njim.paulus je napisao/la:
to je ovaj hadjo
To mi je prva asosijacija bila kad sam vidio ime .PitarBordo je napisao/la:Tražili smo Miloš S. u vezi, dobili smo.miky_hz je napisao/la:Nema veze samo nek je Milos.
Gdje ti on prvi na um pademiky_hz je napisao/la:To mi je prva asosijacija bila kad sam vidio ime .PitarBordo je napisao/la:Tražili smo Miloš S. u vezi, dobili smo.miky_hz je napisao/la:Nema veze samo nek je Milos.
Sad ce umjesto Damira Kojasevica doci Damir Rovcanin.(n.ajebem mu se matere nako usput,al prvi mi je naompo od Damira)
Trenutno korisnika/ca: bosnas_, bvsic, Hajdeee, kontra, SamoDaKazeem, tajsamja, Tatamata1946, Varijantas8 i 34 gosta.